Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 88
Παιδιά υπάρχει περίπτωση αν κάποιος έχει βγάλει 2 σχολές να πάρει 900 μόρια;
Βρε Ελεάνα μου σοβαρέψου
Πολύ καλό πάντως! Να είσαι καλά!

-
- Posts in topic: 88
Το είδα κάπου και φοβήθηκα! Λεω αν ειναι ετσι δεν θα έχω καμια ελπίδα. Χαχααχ
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Σύμφωνα με την παλια προκήρυξη, πρέπει να έχει περάσει το πρώτο ετος για να πάρεις τα μόρια.Crab_GR έγραψε:Καλησπέρα εχω αλλη μια ερώτηση αν μετράει καπως στην προκήρυξη οτι ειμαι πρωτοετής φοιτητής γιατί μου το είπε στέλεχος και θελω να δω αν ισχύει... Επιπλέον πτυχίο αγγλικών IELTS δίνει μόρια στην προκήρυξη;
Ευχαριστώ!
Τωρα αυτο. Το πτυχίο δεν το ξέρω καν για να σου απαντήσω.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
DYK Πιστεύεις θα είναι πολλές οι θέσεις για ειδικές δυνάμεις; Επίσης πως γίνεται να μεταδίσει κάποιος από πεζικό σε ειδικές δυνάμεις και το αντίστροφο; Άκουσα για μετάταξη, αυτό κάθε πότε γίνεται; Επίσης άκουσα αν είναι ΕΠΟΠ πεζικό και βγήκε σχολείο επποεδ μπορείς να πας, και μετά πας ειδικές δυνάμεις, δείξε μας λίγο τα φώτα σου, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ναι γιατι οποιος εχει 2 πτυχια θα παει να γινει ΕΠ. ΟΠ να καθαριζει γρασα 

-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Και εγω για Ε. Δ θελω Γιωργη.
Απο ειδικοτητα ΠΖ πρωτα και μετα μεταπηδηση, γιατι δεν βλεπω να πηγαινουμε κατευθειαν σε ειδικοτητα Ε. Δ διοτι αυτες ηδη εχουν καλυφθει απτους ΟΒΑ.
Οποτε απο ΠΖ για σιγουρια ααααααααν περασουμε με το καλο.
Απο ειδικοτητα ΠΖ πρωτα και μετα μεταπηδηση, γιατι δεν βλεπω να πηγαινουμε κατευθειαν σε ειδικοτητα Ε. Δ διοτι αυτες ηδη εχουν καλυφθει απτους ΟΒΑ.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
XristosMP έγραψε:Ναι γιατι οποιος εχει 2 πτυχια θα παει να γινει ΕΠ. ΟΠ να καθαριζει γρασα
Με τετοια ανεργεια που θα υπαρξει μετα το λοκνταουν, που θα φτασουν και θα ξεπερασουν το 1.000.000 οι του ΟΑΕΔ, μη σου φανει παραξενο οταν θα βλεπεις πτυχιουχους του πολυτεχνειου να μπαινουν.
Πλεον ολοι κοιτανε την επιβιωση και την αποκατασταση και τη σιγουρια πανω απολα του Στρατου.
Δεν ειναι ολοι σαν κι εμας εδω στο φορουμ μου το θελει η καρδουλα μας, δυστυχως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Δεκ 03, 2020 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- M.A.R.C.H.
- Posts in topic: 82
Panos 1995 έγραψε:DYK Πιστεύεις θα είναι πολλές οι θέσεις για ειδικές δυνάμεις; Επίσης πως γίνεται να μεταδίσει κάποιος από πεζικό σε ειδικές δυνάμεις και το αντίστροφο; Άκουσα για μετάταξη, αυτό κάθε πότε γίνεται; Επίσης άκουσα αν είναι ΕΠΟΠ πεζικό και βγήκε σχολείο επποεδ μπορείς να πας, και μετά πας ειδικές δυνάμεις, δείξε μας λίγο τα φώτα σου, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θα είναι λιγες οι θέσεις και οι πιο πολλές θα καλυφθούν από οβα. Μονο με κλιμακιο μετα την ορκωμοσία. Τ ανάποδο αν παραιτηθείς απο ΕΔ για οποιαδήποτε λογο. Οσο για εδω,(Επίσης άκουσα αν είναι ΕΠΟΠ πεζικό και βγήκε σχολείο επποεδ μπορείς να πας, και μετά πας ειδικές δυνάμεις) το σχολείο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ Το ακολουθείς αφου σε δεχτεί το κλιμακιο και ειναι για να παρεις τον πρασινο μπερε
100 σελίδες έχετε κάνει.Στο πολεμικο ναυτικό δεν βλέπω κινητικότητα!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Τοτε να βρούμε κανα βυσμα σιγα σιγά μην μας κόψουν επίτηδες ή δεν ξερω γω τι, αυτο φοβάμαιLefteris 2αμαλ έγραψε:Και εγω για Ε. Δ θελω Γιωργη.

Λευτερη μαζι σου φιλε τα εχω πει απο καιρο τωρα. Απλα γελαω απο μεσα μου με τους πτυχιουχους που δεν εχουν ιδεα περι στρατου και θα πεσουν απο τα συννεφα οταν μπουν μεσα 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Οι τρίτεκνοι θα λάβουν μόρια; Η μόνο οι πολύτεκνοι;
Οι πολύτεκνοι 100 μορια
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Πολυτεκνοι μόνο μέχρι την τελευταία προκήρυξηAndri έγραψε:Οι τρίτεκνοι θα λάβουν μόρια; Η μόνο οι πολύτεκνοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες