Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

tony28 έγραψε:Για Ελευθερος σκοπευτης ΕΔ, δεν χρειαζεται να βγαλει καποιος το ΣΥΚ!

Μάλλον δεν κατάλαβες! Η ειδικότητα λέγεται ειδικών αποστολών ΕΔ ! Όχι ελεύθερος σκοπευτής ΕΔ ... , Οπότε αυτό που λες είναι άσχετο

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

D.Y.K έγραψε:Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να περάσει κάποια γυναίκα απευθείας σε ειδικότητα των ειδικών δυνάμεων. Επιλέξτε ειδικότητες των όπλων ή των σωμάτων και προσευχηθείτε να περάσετε και εκεί.Οι θέσεις λίγες, ο ανταγωνισμός μεγάλος και οι ΟΒΑ περισσότεροι.

DYK εδώ νομίζω είσαι λάθος! Αρχικά το 2009 το 20% των θέσεων καλύφθηκαν από γυναίκες (αυτό το είχες αναφέρει πιο παλιά)

tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

Panos 1995 έγραψε:
tony28 έγραψε:Για Ελευθερος σκοπευτης ΕΔ, δεν χρειαζεται να βγαλει καποιος το ΣΥΚ!

Μάλλον δεν κατάλαβες! Η ειδικότητα λέγεται ειδικών αποστολών ΕΔ ! Όχι ελεύθερος σκοπευτής ΕΔ ... , Οπότε αυτό που λες είναι άσχετο

Θα το ξαναπω... Η ειδικοτητα λεγεται Ελευθερος Σκοπευτης Ειδικων Αποστολων. ΕΣΕΑ. Δεν χρειαζεται ο αλλος να βγαλει το ΣΥΚ.

Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

tony28 έγραψε:Θα το ξαναπω... Η ειδικοτητα λεγεται Ελευθερος Σκοπευτης Ειδικων Αποστολων. ΕΣΕΑ. Δεν χρειαζεται ο αλλος να βγαλει το ΣΥΚ.

Πήγαινε δες λίγο την προκήρυξη! Η ειδικότητα λέγεται ειδικών αποστολών ΕΔ ! Στην προκήρυξη τουλάχιστον

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 03, 2020 4:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Panos 1995 έγραψε:DYK εδώ νομίζω είσαι λάθος! Αρχικά το 2009 το 20% των θέσεων καλύφθηκαν από γυναίκες (αυτό το είχες αναφέρει πιο παλιά)

Το να περασουν γυναικα στις Ε. Δ ειναι πλεον παρα πολυ δυσκολο, ποσο μαλλον απευθειας. Πολλες φορες τις κοβουν επιτηδες, διοτι μολις μπουν στο Στρατευμα οι περισσοτερες μετα απο ενα 6μηνο δηλωνουν παραιτηση ή αργοτερα ζητανε αδεια Για εγκυμοσυνη. Βεβαια, εννοειται πως υπαρχουν και μαχιμια κοπελες στο Στρατευμα.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν ειναι ικανες, ουτε πως θα τις κοψουν ολες. Απλα συγκεκριμενα στις Ε. Δ οπως λεει και Ο ΔΥΚ, για να μπει γυναικα απευθειας σε ειδικοτητα, πρεπει να κανει 10 ταματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 03, 2020 4:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τι να σου πω πάντως μπήκαν από τα 50 άτομα στις Ειδικές δυνάμεις (τυχαίο νούμερο) οι 10 ήταν γυναίκες ήταν αν θυμάμαι από μια δημοσίευση το 20%, τώρα τι να σου πω δεν ξέρω
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

tony28 έγραψε:Θα το ξαναπω... Η ειδικοτητα λεγεται Ελευθερος Σκοπευτης Ειδικων Αποστολων. ΕΣΕΑ. Δεν χρειαζεται ο αλλος να βγαλει το ΣΥΚ.

Βασικά παίζει να έχεις δίκιο φίλε μου! Ε λίγο μπουρδέλο γενικά ο στρατός, δε ξέρεις τι είναι τι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 03, 2020 4:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rambo No8 »

Παιδιά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μπει γυναίκα στις ειδικές δυνάμεις... Αν μπει θα ανοίξει η γη να μας καταπιεί... Η γυναίκα το Πολύ είναι για πεζικο και στα πλυντήρια. Πουθενά αλλού! Αντε και κανα σκούπισμα πευκοβελόνας !
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Rambo No8 έγραψε:Παιδιά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μπει γυναίκα στις ειδικές δυνάμεις... Αν μπει θα ανοίξει η γη να μας καταπιεί... Η γυναίκα το Πολύ είναι για πεζικο και στα πλυντήρια. Πουθενά αλλού! Αντε και κανα σκούπισμα πευκοβελόνας !

Eιπε το ατομο που εχει nickname RAMBO με πολλα χρονια στον στρατο.ΕικόναΕικόναΟΚ μπρο

Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Tony εγω θα μπω. Εσυ κι αυτές δεν θα μπείτε
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Rambo No8 έγραψε:Tony εγω θα μπω. Εσυ κι αυτές δεν θα μπείτε

Φιλε μου μπω δε μπω εγω δε με πειραζει. Υπηρετω χρονια τωρα στο εξωτερικο. Αν δε μπω γυρναω πισω στην μοναδα μου. Αν μπεις... Μην εχεις αυτο το στυλ. Ειδικα αν πας για ΚΔ. Οσο για τις γυναικες... Εχω δει γυναικα να βγαζει το ενα σχολειο μετα το αλλο. Να κανει κρουση μετα απο 25 χλμ αναγνωρισης και τα γαμησε ολα. Σκληρη, σωστη επαγγελματιας. Αλλα τι ξερω γω.

Καλη επιτυχια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tony28 την Πέμ Δεκ 03, 2020 3:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φιλε Tony με ολη την συμπάθεια που σου εχω... Σαν φαντάρος εχω δει τις γυναίκες... Όταν θα φας τα πρώτα μπιφτέκια απο αυτές όπως έβλεπα Που έτρωγαν τα άλλα στελέχη θα καταλάβεις
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ραμπο,

Δεν ειναι ολες οι γυναικες το ιδιο.

Δεν ειναι σωστο να τις μειωνεις ετσιΕικόνα

Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Λευτέρη Είσαι και κοντοχωριανος Γιατί Είμαι απο Λεχαινά αν έχεις υπηρετήσει ξέρουμε και οι δυο Πολύ καλα ότι εχω δίκιο
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Για να μπει γυναίκα ειδικές Δυνάμεις μονο τα 40 πουσαπς να σκεφτείς είναι δύσκολο. Δεν μιλαω για βύσματα κτλ που μπορεί να τις περάσουν αλλα επειδή οι θέσεις ειδικές δυνάμεις δεν είναι πολλές, προτιμούν να τις καλύψουν άντρες και αν μπορούν οι γυναικες και θέλουν, να μπουν απο πεζικό σε ειδικές δυνάμεις. Πάντως μην τις μειώνει κανένας γιατί γυρνάει ο τροχός και ποτέ δεν ξέρεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης