Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
-
- Αρχιλοχίας
Γράφει η προκυρηξη του 2009
Εφόσον δεν επιλέγω για την ειδικότητα που δήλωσα, εφόσον συγκεντρώνω τα απαιτούμενα προσόντα, να καταταγω σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα του στρατού, εφόσον διαθέτω τα απαιτούμενα προσόντα!
Τι παίζει με αυτό δλδ πχ δήλωση Ειδικές δυνάμεις υπηρέτης ολμων, αν δεν περάσω εκεί θα με βάλουν σε μία άλλη ειδικότητα;
Εφόσον δεν επιλέγω για την ειδικότητα που δήλωσα, εφόσον συγκεντρώνω τα απαιτούμενα προσόντα, να καταταγω σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα του στρατού, εφόσον διαθέτω τα απαιτούμενα προσόντα!
Τι παίζει με αυτό δλδ πχ δήλωση Ειδικές δυνάμεις υπηρέτης ολμων, αν δεν περάσω εκεί θα με βάλουν σε μία άλλη ειδικότητα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 74
Τους νοσηλευτές τι τους κάνουν στο ΣΞ; Προβλέπετε σε μονάδα; Διάβασα την ΟΒΑ του Μαρτίου και έγραφαν κάτω κάτω ότι θα διατεθεί η ειδικότητα σε οποιοδήποτε υποψήφιο αν δεν πληρωθούν οι θέσεις...
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω τελειώσεις ΑΕΙ αλλά λόγω του Ίου έχει αναβληθεί η ορκωμοσία. Για τον λόγο αυτό μας χορήγησαν βεβαίωση περατωσης σπουδών. Πάνω στην βεβαίωση γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση.
Θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω στην προκήρυξη;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Αρχιλοχίας
Θέλω την ειδικότητα ειδικών αποστολών ΕΔ, είναι κάποιος άλλος που να θέλει αυτήν την ειδικότητα;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ναι θα ΜπόρεσειςElenav98 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Έχω τελειώσεις ΑΕΙ αλλά λόγω του Ίου έχει αναβληθεί η ορκωμοσία. Για τον λόγο αυτό μας χορήγησαν βεβαίωση περατωσης σπουδών. Πάνω στην βεβαίωση γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Panos 1995 έγραψε:Γράφει η προκυρηξη του 2009
Θα σε βαλουν σε οποιαδηποτε αλλη ειδικοτητα, η οποια δεν συμπληρωθηκε απο καποιον υποψηφιο και εμεινε κενη.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Σας ευχαριστώ πολύ!George_Trls έγραψε:Ναι θα ΜπόρεσειςElenav98 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Έχω τελειώσεις ΑΕΙ αλλά λόγω του Ίου έχει αναβληθεί η ορκωμοσία. Για τον λόγο αυτό μας χορήγησαν βεβαίωση περατωσης σπουδών. Πάνω στην βεβαίωση γράφει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση.
Στους πεζοναυτες ανήκει αυτή η ειδικότητα;Panos 1995 έγραψε:Θέλω την ειδικότητα ειδικών αποστολών ΕΔ, είναι κάποιος άλλος που να θέλει αυτήν την ειδικότητα;
-
- Αρχιλοχίας
Δεν έχω ιδέα, το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να περάσει υποχρεωτικά ΣΧΑΛ, ΟΥΚ, ΕΛ ΣΚΟΠΕΥΤΏΝ... ! Και δεν ξέρω αν παίρνουν ΟΒΑ σε αυτήν την ειδικότητα...DYK γνωρίζεις τίποτα σχετικό για αυτήν την ειδικότητα; Μεταθέσεις, εκπαίδευση, και τα σχετικά;
Όντως πρέπει να περάσεις όλα αυτά; Αυτή η ειδικότητα θα έπρεπε να έχει minimum 50 κάμψεις,10 έλξεις και 6 λεπτά το μίλι και όχι τα "λίγο" πιο δύσκολα αθλήματα των ειδικών
Καλησπέρα παιδιά! Νέο μέλος εδώ, πριν λίγες μέρες βρήκα το forum.
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Βλέπω το απολυτήριο λυκείου (βαθμός 17.1) να μου δίνει 1710 μόρια, ενώ πτυχίο ΑΕΙ να δίνει 450!
Επίσης, έχω προϋπηρεσία >12 μηνών ως υπάλληλος γραφείου με πτυχίο ΑΕΙ σε ιδιωτικό τομέα. Θα τσεκάρω και την επιλογή που λέει "Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών" για 250 μόρια που δίνει; Ή πρέπει να είναι σχετική με το στρατό η προϋπηρεσία;
Και τέλος, έχω 2η ξένη γλώσσα (Γερμανικά) επιπέδου Β1, που είναι 1 επίπεδο χαμηλότερο από το lower. Αυτή θα μετρήσει κάπου, γιατί είδα στην εφαρμογή δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή.
Ζητώ συγγνώμη εάν έχουν ειπωθεί ήδη αυτά σε προηγούμενο ποστ, απλά είναι τόσα πολλά τα ποστ και δεν είχα το χρόνο να τα διαβάσω όλα...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος; Βλέπω το απολυτήριο λυκείου (βαθμός 17.1) να μου δίνει 1710 μόρια, ενώ πτυχίο ΑΕΙ να δίνει 450!
Επίσης, έχω προϋπηρεσία >12 μηνών ως υπάλληλος γραφείου με πτυχίο ΑΕΙ σε ιδιωτικό τομέα. Θα τσεκάρω και την επιλογή που λέει "Προϋπηρεσία άνω των δώδεκα (12) μηνών" για 250 μόρια που δίνει; Ή πρέπει να είναι σχετική με το στρατό η προϋπηρεσία;
Και τέλος, έχω 2η ξένη γλώσσα (Γερμανικά) επιπέδου Β1, που είναι 1 επίπεδο χαμηλότερο από το lower. Αυτή θα μετρήσει κάπου, γιατί είδα στην εφαρμογή δεν υπάρχει κάποια τέτοια επιλογή.
Ζητώ συγγνώμη εάν έχουν ειπωθεί ήδη αυτά σε προηγούμενο ποστ, απλά είναι τόσα πολλά τα ποστ και δεν είχα το χρόνο να τα διαβάσω όλα...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Για Ελευθερος σκοπευτης ΕΔ, δεν χρειαζεται να βγαλει καποιος το ΣΥΚ!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Για το απολυτηριο ειναι 17,1χ10,5 δηλαδη καπου 180 μορια. Αλλα δηλωνεις τον ανωτερο τιτλο που εχεις δηλαδη το πτυχιο ΑΕΙ αρα παιρνεις 450 απο εκει. Τα μορια της προυπηρεσιας τα παιρνεις αν η προυπηρεσια σου σχετιζεται με την ειδικοτητα που θα δηλωσεις. Το Β1 απο οσο ξερω δεν παιρνει μορια.
Ολη την προκηρυξη του 2009 που ειναι η τελευταια μπορεις να την δεις εδω http://kesyp-ampel.att.sch.gr/epop_2009.pdf και στις τελαυταιες σελιδες λεει και για τα μορια. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι η μοριοδοτηση θα ειναι ιδια 11 χρονια μετα.
Ολη την προκηρυξη του 2009 που ειναι η τελευταια μπορεις να την δεις εδω http://kesyp-ampel.att.sch.gr/epop_2009.pdf και στις τελαυταιες σελιδες λεει και για τα μορια. Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι η μοριοδοτηση θα ειναι ιδια 11 χρονια μετα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες