Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Για όλους έχει ο Θεός, εννοείται δεν κάνει καλό να ελπίζουμε :') όλα καλά θα πάνε στην ζωή μας αρκεί να την βλέπουμε θετικά, πάντως σε όλους θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και να μπορούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε, όμως και να μην, όλα στην ζωή είναι εμείς να είμαστε καλά δουλειές θα βρεθούν εκεί έξω. Σημασία έχει να είμαστε καλά! Καλόαπόγευμα :')
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
(Δεν κάνει κακο*να ελπίζουμε)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ, ρώτησα και πριν μια ερώτηση, αλλά υπήρχαν κάποιες εντάσεις 😂 Έχω 510 μπορεί και 550 μόρια, θέλω κατά βάση στρατό ξηράς, ΠΖ ή ΕΔ που πιστεύετε είναι καλύτερα από άποψη δουλειάς; Μισθολογικά το ίδιο παίρνει ένας στο ΠΖ με αυτόν στις ΕΔ; Υπάρχει καμία ελπίδα να μπω τουλάχιστον; , 😂
-
- Αρχιλοχίας
Άκουσα ότι η πρώτη μετάθεση θα είναι 7 χρόνια τουλάχιστον παραμονής εκεί που θα σε τοποθετήσουν πρώτη φορά!(Από παλιά φόρουμ ΕΠΟΠ το διάβασα) ισχύει?
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Καλησπερα Πανο,
Εννοειται πως τα μορια σου ειναι πολυ καλα και για ΠΖ και για Ε. Δ.
Τωρα απο αποψης δουλειας, δεν νομιζω πως καποιος μπορει να σου πει με σιγουρια που ειναι καλυτερα ή ποια ειδικοτητα ειναι καλυτερη. Πιστευω εχει να κανει με την αντιληψη του καθενος.
Σιγουρα Ε. Δ δεν θα παει καποιος που απλα του αρεσει η γυμναστικη πχ, θα παει καποιος που το λεει η καρδια του και του αρεσει η σκληραγωγηση και κατι που ξεχνανε πολλοι... Να εχει και λιγο τρελα.
Οσο για τα λεφτα και τις μεταθεσεις υπαρχουν νηματα που εξηγουν αλλα ισως μπορεσει να σου απαντησει ο ΔΥΚ σε αυτον τον τομεα, διοτι δεν γνωριζω και πολλα.
Εννοειται πως τα μορια σου ειναι πολυ καλα και για ΠΖ και για Ε. Δ.
Τωρα απο αποψης δουλειας, δεν νομιζω πως καποιος μπορει να σου πει με σιγουρια που ειναι καλυτερα ή ποια ειδικοτητα ειναι καλυτερη. Πιστευω εχει να κανει με την αντιληψη του καθενος.
Σιγουρα Ε. Δ δεν θα παει καποιος που απλα του αρεσει η γυμναστικη πχ, θα παει καποιος που το λεει η καρδια του και του αρεσει η σκληραγωγηση και κατι που ξεχνανε πολλοι... Να εχει και λιγο τρελα.

Οσο για τα λεφτα και τις μεταθεσεις υπαρχουν νηματα που εξηγουν αλλα ισως μπορεσει να σου απαντησει ο ΔΥΚ σε αυτον τον τομεα, διοτι δεν γνωριζω και πολλα.
-
- Αντιστράτηγος
AnestisLoxias έγραψε:Για όλους έχει ο Θεός, εννοείται δεν κάνει καλό να ελπίζουμε :') όλα καλά θα πάνε στην ζωή μας αρκεί να την βλέπουμε θετικά, πάντως σε όλους θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και να μπορούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε, όμως και να μην, όλα στην ζωή είναι εμείς να είμαστε καλά δουλειές θα βρεθούν εκεί έξω. Σημασία έχει να είμαστε καλά! Καλόαπόγευμα :')
Σωστοτατος

-
- Αρχιλοχίας
Ένας που είναι πεζικό τι σχολεία μπορεί να περάσει;
Χωρις να θελω να ριξω κακια ουτε το ηθικο κανενος. Πολυ χαλαροι ειστε με κατι 400αρια και 500αρια για μορια, μην ξεχνατε οτι εχει να βγει προκηρυξη 10 χρονια και θα πεσουν κορμια για ελαχιστες θεσεις.
-
- Αντιστράτηγος
Σαφως και εχει να βγαλει χρονια προκηρυξη αλλα καλο ειναι να δινεις κουραγιο σε καποιον και οχι να του λες " εισαι χαλαρος, δεν σε βλεπω καλα, μαλλον εκτος εισαι ".
Δεν ξερεις την ψυχολογια του αλλου ή τη καθημερινοτητα του, οποτε το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσφερουμε λιγη θετικη ενεργεια καθημερινα σε καποιους, διοτι στις μερες που ζουμε, σε αυτα τα σκατα που ζουμε, ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.
Δεν ξερεις την ψυχολογια του αλλου ή τη καθημερινοτητα του, οποτε το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσφερουμε λιγη θετικη ενεργεια καθημερινα σε καποιους, διοτι στις μερες που ζουμε, σε αυτα τα σκατα που ζουμε, ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.
-
- Αρχιλοχίας
Κοίτα νομίζω ότι με 400 Μόρια και πάνω σε μια ειδικότητα πού δεν έχει πολύ ζήτηση νομίζω μπαίνεις πολύ εύκολα
Λευτερη στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι προφανως και αγχωνομαστε ολοι εξισου προς θεου. Απλα καλο ειναι να μην ειμαστε απολυτοι και να κανουμε τον αλλο να πιστευει οτι ειναι σιγουρα μεσα οπως εχω δει σε προηγουμενα μηνυματα (δεν μιλαω για σενα φυσικα) . Αυτο αν και εφοσον αποτυχει θα του χτυπησει πιο ασχημα απο το να ηταν καπως επιφυλακτικος.
-
- Αντιστράτηγος
Χρησταρα μου συμφωνω μαζι σου, αμα ερχοταν καποιος με 200 μορια πχ εννοειται πως θα του λεγαμε πως οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες.
Απλα τωρα με 400-500 μορια, σαφως και καποιος εχει αρκετες πιθανοτητες, παντα με βαση το 2009.
Κατσε μη γινει κανα μπαμ και τα αλλαξουν ολα και μεινουμε ολοι απεξω
Απλα τωρα με 400-500 μορια, σαφως και καποιος εχει αρκετες πιθανοτητες, παντα με βαση το 2009.
Κατσε μη γινει κανα μπαμ και τα αλλαξουν ολα και μεινουμε ολοι απεξω

- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Εγω ειμαι αισιόδοξος παιδιά. Θα είναι πιο πάνω οι βάσεις σίγουρα, αλλα οχι τρομερή διαφορά. Ποιος θέλει να πάει τέτοια εποχη στρατό; Οι περισσότεροι νέοι δεν τον γουσταρουν καν και δεν παίρνουν άδεια (οσοι την ζητάνε) απο τους δικούς τους. Δεν είναι ειδικοί φρουροί να γίνεται χαμος. Πάμε χωρίς αγχος και ολα θα γινουν. Αν αυξήσουν και το όριο ηλικιας, εσείς οι μεγαλύτεροι θα εχετε και τις επόμενες χρονιές που θα είναι πιο νορμαλ. Ολα καλα
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Παιδια αισιοδοξια αν ειναι να μπουμε θα μπουμε δεν θα αλλαξει κατι ... Παντως μου φαινονται πολλα τα μορια που δινει σε εναν με αει-τει-ιεκ και ειδικα σε εναν που εχει τελειωσει μονο το πρωτο ετος.
-
- Αντιστράτηγος
George_Trls έγραψε:Εγω ειμαι αισιόδοξος παιδιά. Θα είναι πιο πάνω οι βάσεις σίγουρα, αλλα οχι τρομερή διαφορά. Ποιος θέλει να πάει τέτοια εποχη στρατό; Οι περισσότεροι νέοι δεν τον γουσταρουν καν και δεν παίρνουν άδεια (οσοι την ζητάνε) απο τους δικούς τους. Δεν είναι ειδικοί φρουροί να γίνεται χαμος. Πάμε χωρίς αγχος και ολα θα γινουν. Αν αυξήσουν και το όριο ηλικιας, εσείς οι μεγαλύτεροι θα εχετε και τις επόμενες χρονιές που θα είναι πιο νορμαλ. Ολα καλα
Ετσι περιπου το σκεφτομαι κι εγω Γιωργη.
Στην ΕΛ. ΑΣ θυμαμαι, ηταν δεκαδες και δεκαδες και δεκαδες που θελανε να μπουν, μονο απτο φορουμ σκεψου. Θυμαμαι μονο απτην Μαγνησια ειχαν γινει ποσες χιλιαδες αιτησεις οπως μου ειχε πει ο wolver που ειχε τον πατερα του αξιωματικο και μαλιστα το παλικαρι περασε (ειχε πολλα μορια) .
Θελω να πω πως, ο Στρατος ειναι λιγο διαφορετικος διοτι πολλοι προσπαθουν να τον αποφυγουν, ποσο μαλλον να δηλωσουν για δουλεια (1 και σημερα) . Η ΕΛ. ΑΣ ειναι λιγο πιο φιλικη προς το περιβαλλον εργασιας ας πουμε (με την εννοια πως εισαι εξω, βλεπεις κοσμο) και σιγουρα πολλοι σκεφτονται τη στολη και την εξουσια. Ο Στρατος εχει σταξιμο και διαβασμα και σχοινακια και πορειες και μεταθεσεις καθε τρεις και λιγο.
Στην ΕΛ. ΑΣ ξερανε πως 10 χρονια θα ειναι αμεταθετοι Αθηνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Δεκ 01, 2020 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες