Σημείωμα κατάταξης (2009)
Σημείωμα κατάταξης
Μην ανησυχείς. Εγώ το είχα παραλάβει 10 ημέρες πριν παρουσιαστώ.
Σημείωμα κατάταξης
Σημερα θα παω να παραλαβω το χαρτι απο την αστυνομια ! Αντε να δουμε !
Σημείωμα κατάταξης
Εγω 5 μερες πριν 

Σημείωμα κατάταξης
Κατά το τέλος του πρώτου μήνα της εκπαίδευσης στο κέντρο που θα παρουσιαστείς, θα έρθουν από όλα τα ειδικά σώματα (π. Χ. Ειδικές δυνάμεις, στρατονομία, προεδρική φρουρά, κλπ.) και θα σας κάνουν μια διαλεξούλα για το ποια είναι τα προνόμια να πάτε εκεί κλπ. Μετά οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν την προτίμησή τους και αν τηρείς τις τυπικές προϋποθέσεις που υπάρχουν έχεις πιθανότητες να σε πάρουν. Οπότε ναι, έχεις και δεύτερη ευκαιρία. Και συνήθως όταν δηλώνεις ειδικές δυνάμεις σε παίρνουν, γιατί είναι σώματα που δε θέλουν ή μπορούν πάρα πολλοί να πάνε, οπότε χρειάζονται άτομα.
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο ρε παιδιά. Μπαίνω Αύγουστο. Το χαρτί μου είχε έρθει για Αυλώνα αλλά για διάφορους προσωπικούς λόγους τέλος πάντων θέλω Θήβα, οπότε το έδωσα σε ένα βύσμα που γνωρίζω για να μου το αλλάξει, εδώ και κάνα δυο βδομάδες τουλάχιστον. Το δεύτερο χαρτί όμως δε μου έχει έρθει ακόμα. Να ανησυχώ; Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Από αστυνομία κανονικά δε θα μου έρθει και το δεύτερο χαρτί;
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο ρε παιδιά. Μπαίνω Αύγουστο. Το χαρτί μου είχε έρθει για Αυλώνα αλλά για διάφορους προσωπικούς λόγους τέλος πάντων θέλω Θήβα, οπότε το έδωσα σε ένα βύσμα που γνωρίζω για να μου το αλλάξει, εδώ και κάνα δυο βδομάδες τουλάχιστον. Το δεύτερο χαρτί όμως δε μου έχει έρθει ακόμα. Να ανησυχώ; Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Από αστυνομία κανονικά δε θα μου έρθει και το δεύτερο χαρτί;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Σημείωμα κατάταξης
Φίλε κι εγω για δικούς μου λόγους ήθελα αυλώνα.
μη στα πολυλογω, έμπαινα τριτη 8 μαιου και το χαρτι [fax] το πηρα απο την αστυνομια την παρασκευη 4 μαιου. Η δε επιβεβαιωση για αυλωνα ηρθε τηλεφωνικως [ΕΓΩ πηρα να ρωτησω!] απο το Σ. Γ μου την ιδια μερα [παρασκευη].
μη στα πολυλογω, έμπαινα τριτη 8 μαιου και το χαρτι [fax] το πηρα απο την αστυνομια την παρασκευη 4 μαιου. Η δε επιβεβαιωση για αυλωνα ηρθε τηλεφωνικως [ΕΓΩ πηρα να ρωτησω!] απο το Σ. Γ μου την ιδια μερα [παρασκευη].
Σημείωμα κατάταξης
Ωχ αμάν μη μου λες τέτοια. Τελευταία στιγμή; Και την ακτινογραφία; Τελευταία μέρα την έκανες; Τη βάψαμε αν είναι έτσι γιατί θα γίνεται πανικός από κόσμο.
-
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Σημείωμα κατάταξης
Έλα ρε σειρα, τί είναι μια ακτινογραφια...
άλλωστε, αμα ξερεις οτι στανταρ θα μπεις τωρα -ανεξαρτητως πού-,
ε πήγαινε βγάλε μια θώρακος να ησυχάσεις!
άλλωστε, αμα ξερεις οτι στανταρ θα μπεις τωρα -ανεξαρτητως πού-,
ε πήγαινε βγάλε μια θώρακος να ησυχάσεις!
Σημείωμα κατάταξης
Μωρέ να βγάλω αλλά τα δημόσια νοσοκομεία (τουλάχιστον τα κοντινά μου) έχουν μονίμως ελεύθερες ημερομηνίες για να κλείσεις κάνα δυο μήνες μετά. Θα πρέπει να πάω στο 401, χρειάζομαι να δείξω το χαρτί. Τέλος πάντων, δε χάλασε κι ο κόσμος, το πολύ πολύ να μη βγάλω και να μας φέρουν με το πούλμαν ως είθισται αυθημερόν από το κέντρο όσους δεν έβγαλαν. Θα χάσουμε και μια μερούλα.
-
- Posts in topic: 23
Σημείωμα κατάταξης
Ρε παιδια εχω δηλωσει εθελοντης ειδικες δυναμεις στα ΛΟΚ και ακομα χαρτι δεν με εχει ερθει; 1 μερα πριν παρουσιαστω θα μου το φερουν; Τι να πω; Εχω αρχισει να ανυσηχω...
- AlexTheGood
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Γεια σας,
Θα ήθελα να μάθω, πότε μου έρχεται το χαρτί για να παρουσιαστώ. Ειναι στα 18 ή 19 χρονια ζωής; Γιατι κάποιοι μου λένε οτι σου έρχεται 18 και κάποιοι μου λένε 19. Και δεν ξερω τι μου γινετε :P
Θα ήθελα να μάθω, πότε μου έρχεται το χαρτί για να παρουσιαστώ. Ειναι στα 18 ή 19 χρονια ζωής; Γιατι κάποιοι μου λένε οτι σου έρχεται 18 και κάποιοι μου λένε 19. Και δεν ξερω τι μου γινετε :P
-
Σημείωμα κατάταξης
Ακομα δεν με εχει ερθει κανενα χαρτι ενω εχω δειλωσει εθελοντης στα λοκ... Μεχρι ποτε μπορει να σε ερθει το χαρτι; Μεχρι ποια ημερομηνια να ελπιζω ακομα;
Σημείωμα κατάταξης
Μεχρι 2 μερες προν την καταταξη σου φιλε. Αν δεν ερθει και τοτε, θα πρεπει να παρεις τηλεφωνακι στην στρατολογια σου για διευκρινησεις.
-
Σημείωμα κατάταξης
που ειναι 17-18-19 αυγουστου αν δεν κανω λαθος... Τοτε δεν περνουν ατομα; Ας μην με στειλουν απευθειας ειδικες δυναμεις... Δεν θα με παρουν φανταρο ομως; Δηλαδη μπορει να μην παρουν ουτε για πεζικο;Δ. Υ. Κ έγραψε:Μεχρι 2 μερες προν την καταταξη σου φιλε. Αν δεν ερθει και τοτε, θα πρεπει να παρεις τηλεφωνακι στην στρατολογια σου για διευκρινησεις.
Σημείωμα κατάταξης
Ακριβεις ημερομηνιες δε γνωριζω. Καλα με την στρατολογια σου δεν εχεις μιλησει καθολου; Παιδια καλο και το φορουμ δε λεω αλλα και κανα τηλεφωνακι δεν βλαπτει η και ακομη καλυτερα αν περασετε απο εκει. Φιλε μου αν δεν σου ερθει και μεχρι 2 μερες πριν αυτο σημαινει πολυ απλα οτι δεν θα καταταχθεις με την σειρα του αυγουστου. Αρα πας για νοεμβρη. Αυριο πρωι πρωι χτυπα ενα τηλεφωνακι στην στρατολογια σου να ενημερωθεις.
-
Σημείωμα κατάταξης
εχω μιλησει αλλα δεν εχει ερθει τιποτα... Κατσε να παρω και αυριο τηλεφωνο να δουμε... Εγινε ευχαριστω φιλε...Δ. Υ. Κ έγραψε:Ακριβεις ημερομηνιες δε γνωριζω. Καλα με την στρατολογια σου δεν εχεις μιλησει καθολου; Παιδια καλο και το φορουμ δε λεω αλλα και κανα τηλεφωνακι δεν βλαπτει η και ακομη καλυτερα αν περασετε απο εκει. Φιλε μου αν δεν σου ερθει και μεχρι 2 μερες πριν αυτο σημαινει πολυ απλα οτι δεν θα καταταχθεις με την σειρα του αυγουστου. Αρα πας για νοεμβρη. Αυριο πρωι πρωι χτυπα ενα τηλεφωνακι στην στρατολογια σου να ενημερωθεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης