Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 77
Ευχαριστώ πολυ... Ηλικία δλδ είναι 31 μόνο για ΟΒΑ;
Το άρθρο δυστυχώς δεν λέει κάτι καινούργιο. Λέει όσα και τα υπόλοιπα site. Απλά εγώ ακόμη να καταλάβω κατι. Μια λένε αρχές Δεκεμβρίου, μια τέλη του 20. Αλλα πως θα γίνει να γίνουν προσλήψεις στις αρχές του χρονου (δηλαδη λογικα Γενάρη Φεβρουάριο) από την στιγμή που στις προηγούμενες προκηρύξεις ήθελε η όλη διαδικασία κάνα 6αμηνο μες στο νερό; !
Original, φίλε μου μην μπερδεύεσαι για την ηλικία. Το άρθρο όπως και όλα τα άλλα, λένε το ίδιο. Εισήγηση είχε γίνε από τα επιτελεία στρατού και ίσως κάποιων βουλευτών,
αλλά ο Παναγιωτοπουλος έλεγε για 28.
Αν δεν αλλάξει κάτι πρέπει να μην είσαι πάνω από 28, αν αλλάξει κάτι θα το δούμε μια και καλή στο φεκ της προκήρυξης!
αλλά ο Παναγιωτοπουλος έλεγε για 28.
Αν δεν αλλάξει κάτι πρέπει να μην είσαι πάνω από 28, αν αλλάξει κάτι θα το δούμε μια και καλή στο φεκ της προκήρυξης!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Τι εγινε ρε παιδες;
Ο Αντρεας και ο ΚωσταςΟΒΑ εφυγαν ακλαφτοι;
Για ενα τρεξιματακι πηγα και εχασα τα γεγονοτα εδω.
Ο Αντρεας και ο ΚωσταςΟΒΑ εφυγαν ακλαφτοι;

Για ενα τρεξιματακι πηγα και εχασα τα γεγονοτα εδω.
Μάλλον λευτερη😆 αν και ένα δίκιο το είχε ο Κώστας, διοτι ο Ανδρέας είχε πει πόσα (κατά τα άλλα είχε τρόπους και ξέρει να μιλαει). Πάμε παρακατω
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 32
Παρακαλώ μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε, με ΕΔ, Πολύτεκνια, Απολυτήριο μαζεύω τα 345 με την Ειδικότητα Διαβίβαστης στους Πεζοναύτες, έχω ελπίδες γενικά ευχαριστω πολύ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Επίσης Αν δεν μπει ΕΠΠΟΠ κάποιος μπορεί να δηλώσει αμέσως μετά ΟΒΑ προλαβαίνει;
-
- Αντιστράτηγος
AnestisLoxias έγραψε:Παρακαλώ μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε, με ΕΔ, Πολύτεκνια, Απολυτήριο μαζεύω τα 345 με την Ειδικότητα Διαβίβαστης στους Πεζοναύτες, έχω ελπίδες γενικά ευχαριστω πολύ.
1) Με βαση τη προκηρυξη του 2009, ο τελευταιος ειχε μπει με 290 μορια, οποτε εχεις ελπιδες.
Λιγο υπομονη μεχρι να βγει η προκηρυξη να δουμε και ποσες θεσεις θα ζηταει.
2) Τι εννοεις; Να μη κανεις τα χαρτια σου τωρα ως ΕΠΟΠ και ως ΟΒΑ που ζηταει και να τα κανεις πολυ αργοτερα και αφου εχει τελειωσει η προκηρυξη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Δεκ 01, 2020 8:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λευτέρη ευχαριστω πολύ για την απάντηση καταρχάς, ωραία θα τα κάνω ναι εννοείται όπως και όλοι μας. Εννοώ ότι έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις μόνο ΕΠΠΟΠ η και ΟΒΑ ταυτόχρονα; Επίσης ξέρεις μήπως λέω μήπως, το χαρτί πολυτεκνιας θα πρέπει να το βγάλω ξανά να το έχω πρόσφατο η θα το δούνε αυτόματα μέσα από της υπηρεσίες τους σε φωτοτυπίες ξέρουμε όλα θα τα θέλουν πάντως.
-
- Αντιστράτηγος
AnestisLoxias έγραψε:Λευτέρη ευχαριστω πολύ για την απάντηση καταρχάς, ωραία θα τα κάνω ναι εννοείται όπως και όλοι μας. Εννοώ ότι έχεις το δικαίωμα να δηλώσεις μόνο ΕΠΠΟΠ η και ΟΒΑ ταυτόχρονα; Επίσης ξέρεις μήπως λέω μήπως, το χαρτί πολυτεκνιας θα πρέπει να το βγάλω ξανά να το έχω πρόσφατο η θα το δούνε αυτόματα μέσα από της υπηρεσίες τους σε φωτοτυπίες ξέρουμε όλα θα τα θέλουν πάντως.
Δεν νομιζω οτι μπορεις να δηλωσεις ταυτοχρονα και τις 2 επιλογες αλλα εννοειται πως θα δηλωσεις ΕΠΟΠ.
Με τον θεσμο των ΟΒΑ δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος και οπως ειδες και φετος τις διαστασεις που πηρε το θεμα με τον Παναγιωτοπουλο και τους ΟΒΑ, δεν μπορεις να ρισκαρεις.
Οσο για το χαρτι πολυτεκνιας, καπου ειχα διαβασει πως πρεπει να το στειλεις στην Εθνικη Οργανωση Πολυτεκνων, ωστε να επιβεβαιωσουν οτι εισαι (αν και για να εχεις χαρτι, λογικα εχεις περασει αυτο το σταδιο) οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω. Αν γνωριζει καποιος καλυτερα ας απαντησει στον Ανεστη βεβαια ή αλλιως περιμενε τον ΔΥΚ να σου πει τι και πως 1000%.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Δεκ 01, 2020 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ευχαριστώ πολύ επίσης κάτι τελευταίο, εγώ είμαι Διαβίβαστης απολύθηκα με αυτήν την ειδικότητα, όμως έχω μόνο απολυτήριο λυκείου δεν πήρα ποτέ πτυχίο, υπάρχουν ειδικότητες που μπορώ να δηλώσω μόνο με το απολυτήριο λυκείου και τα υπόλοιπα μόρια που έχω στους ΕΠΠΟΠ ; Γιατί πρόσεξα στην προκήρυξη του 09 ότι για Διαβίβαστης πχ ήθελε λύκειο +πτυχίο επόμενος πάνε χαμένα τα 45 μόρια ειδικότητας σωστά αν δηλώσω άλλη ειδικότητα.
-
- Αντιστράτηγος
Αποτι καταλαβα εχεις τα παρακατω προσοντα :
Ε. Δ = 100
Πολυτεκνια= 100
Θητεια = 45; Αν εκανες πανω απο 9 μηνες ειναι +5 ο καθε μηνας
Αν επιλεξεις την ιδια ειδικοτητα στην προκηρυξη (αν τη ζητανε βεβαια) θα παρεις + 150 μορια
Και εχεις και το απολ. Λυκειου σου που δεν γνωριζω τον βαθμο σου.
Οποτε με λιγα λογια εχεις τουλαχιστον 400 μορια +.
Οποτε μια χαρα σε βρισκω ακομα και αν δηλωσεις σε ειδικοτητες που ζητανε μονο απολ. Λυκειου Ανεστη.
Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σιγουρα θα υπαρξουν καποιες ειδικοτητες που θα χρειαζεται μονο Απολ. Λυκειου.
Ε. Δ = 100
Πολυτεκνια= 100
Θητεια = 45; Αν εκανες πανω απο 9 μηνες ειναι +5 ο καθε μηνας
Αν επιλεξεις την ιδια ειδικοτητα στην προκηρυξη (αν τη ζητανε βεβαια) θα παρεις + 150 μορια
Και εχεις και το απολ. Λυκειου σου που δεν γνωριζω τον βαθμο σου.
Οποτε με λιγα λογια εχεις τουλαχιστον 400 μορια +.
Οποτε μια χαρα σε βρισκω ακομα και αν δηλωσεις σε ειδικοτητες που ζητανε μονο απολ. Λυκειου Ανεστη.
Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σιγουρα θα υπαρξουν καποιες ειδικοτητες που θα χρειαζεται μονο Απολ. Λυκειου.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αααα είναι θητεία +45 : Ο ευχαριστω πολύ δεν το ήξερα, ναι έχω ΕΔ (έφεδρος λοχίας:D) Πολύτεκνια, απολυτήριο δυστυχώς 10,5 άρα 345 χωρίς την ειδικότητα ουφφ είμαι πολύ χαρούμενος τώρα, σε ευχαριστώ φιλαράκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα... Παρεπιπτόντως δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα σαν φύλακας αλλά όλοι θέλουμε να κάνουμε αυτό που ΑΓΑΠΑΜΕ.
-
- Αντιστράτηγος
Φιλε μου καλε και εγω στα ιδια περιπου με εσενα ειμαι κοντα στο 400ρι χωρις ειδικοτητα.
Μην αγχωνεσαι, εχεις καλα μορια οποτε καπου θα μπορεσεις να μπεις.
Επισης συμφωνω σε αυτο που λες, διοτι κι εγω πιο μικρος ειχα χασει για ελαχιστα μορια τη ΣΜΥ, απο εκει και μετα δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω ξανα, ουτε το κουραγιο οποτε εμεινα στο να περιμενω καποια πιθανη προκηρυξη μπας και κανουμε τη δουλεια που παντα θελαμε.
Υ. Γ
Καλη μας επιτυχια και εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
Μην αγχωνεσαι, εχεις καλα μορια οποτε καπου θα μπορεσεις να μπεις.

Επισης συμφωνω σε αυτο που λες, διοτι κι εγω πιο μικρος ειχα χασει για ελαχιστα μορια τη ΣΜΥ, απο εκει και μετα δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω ξανα, ουτε το κουραγιο οποτε εμεινα στο να περιμενω καποια πιθανη προκηρυξη μπας και κανουμε τη δουλεια που παντα θελαμε.
Υ. Γ
Καλη μας επιτυχια και εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες