Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Δεν τις θυμομουν ολες τι ειδικότητες και είμαι απο κιν για να τις έγραφα. Να σαι καλα δυκ χαχα σορρυ Λευτέρη
Lefteris 2αμαλ έγραψε:
ΔΥΚ, να φανταστω και εκει τα μορια στο θεο θα ηταν, σωστα ;
Τσέκαρε το παρακάτω
Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ στρατού ξηράς (2009)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Γιωργο,
Τι σορρυ βρε συ, ολα καλα
ΔΥΚ,
Σ'ευχαριστω πολυ
Τι σορρυ βρε συ, ολα καλα

ΔΥΚ,
Σ'ευχαριστω πολυ

- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
D.Y.K έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:
ΔΥΚ, να φανταστω και εκει τα μορια στο θεο θα ηταν, σωστα ;
Τσέκαρε το παρακάτω
Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ στρατού ξηράς (2009)
ΔΥΚ με συγχωρεις,
εχεις τα αντιστοιχα του 2008 7ης σειράς ;
Με έχεις ξαναρωτήσει φίλε μου και σου απάντησα ότι δεν τα έχω, όχι.
Καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους. Είμαι 30 χρόνων και απολύθηκα το 10. Από τοτε μέχρι σήμερα καμία προκήρυξη οβα δε με έπιανε επειδη είχε παρέλθει η τριετία από την απόλυση. Πραγματικά ήθελα να μπω στον στρατό και θέλω ακόμη. Σε περίπτωση που αυξηθεί το όριο μόνο για τους οβα (που μάλλον θα γίνει) το θεωρώ άδικο για μένα και άλλα παιδιά της γενιάς μου που υπηρέτησαν πριν το 11. Εφ' όσον δεν με πιάσει η ηλικία στην προκήρυξη υπάρχει δυνατότητα να καταθέσω τα χαρτιά και να υποβάλλω ένσταση; Κι αν ναι να ελπίζω η θα τρέχω τσάμπα σε δικηγόρους;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Kz90 έγραψε:Καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους. Είμαι 30 χρόνων και απολύθηκα το 10. Από τοτε μέχρι σήμερα καμία προκήρυξη οβα δε με έπιανε επειδη είχε παρέλθει η τριετία από την απόλυση. Πραγματικά ήθελα να μπω στον στρατό και θέλω ακόμη. Σε περίπτωση που αυξηθεί το όριο μόνο για τους οβα (που μάλλον θα γίνει) το θεωρώ άδικο για μένα και άλλα παιδιά της γενιάς μου που υπηρέτησαν πριν το 11. Εφ' όσον δεν με πιάσει η ηλικία στην προκήρυξη υπάρχει δυνατότητα να καταθέσω τα χαρτιά και να υποβάλλω ένσταση; Κι αν ναι να ελπίζω η θα τρέχω τσάμπα σε δικηγόρους;
Καλησπερα φιλε μου.
Δυστυχως ησουν πολυ ατυχος οπως και οι του 93-92 εκανε 10 χρονια να βγαλει και μειναμε ολοι εκτος (οπως επισης αυτο με την 3ετια καθε φορα αφησε χιλιαδες ατομα εκτος) .
Οσο για τους ΟΒΑ τιποτα προς το παρον δεν εχει ειπωθει επισημα αλλα αν κανει για τους ΟΒΑ να παει 31 τοτε σιγουρα θα πεσουν βροχη οι επιστολες και τα δικαστηρια μετα των υποψηφιων ΕΠΟΠ διοτι οπως ειχε πει και ενας Βουλευτης που εστειλε επιστολη, αμα ειναι να το ανεβασει, θα πρεπει να γινει 31 για ολους ΕΠΟΠ και ΟΒΑ ειδαλλως θα υπαρξουν στρατοπεδα και θυελλες αργοτερα. Οποτε αν το ανεβασει για τους ΟΒΑ και δεν το κανει για τους ΕΠΟΠ (εγω σαν Λευτερης θα το κυνηγουσα με τον καταλληλο δικηγορο βεβαια) αν δεν το ανεβασει για κανεναν, δυστυχως δεν γνωριζω αν αξιζει τον κοπο και το χρημα για να το τραβηξεις...
Ειμαι και εγω στο οριο οποτε σε νιωθω αδελφε μου... Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να ανεβει το οριο (και για τους ΟΒΑ/ΕΠΟΠ) για να μπορεσεις να κανεις τα χαρτια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Νοέμ 30, 2020 10:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά αυτοί που είναι του 93 αν βγει η προκήρυξη μέσα στον Δεκέμβρη μπορούν να κάνουν αίτηση ενώ άμα βγει μετά την 1η Ιανουαρίου ας υποθέσουμε δεν μπορούν να κάνουν αίτηση;
PeterPunk έγραψε:Παιδιά αυτοί που είναι του 93 αν βγει η προκήρυξη μέσα στον Δεκέμβρη μπορούν να κάνουν αίτηση ενώ άμα βγει μετά την 1η Ιανουαρίου ας υποθέσουμε δεν μπορούν να κάνουν αίτηση;
Του 93 εχουν ολο το 2021 φιλε
Δηλαδή μπορεί να είσαι 28,5 ας πούμε;
Δηλαδή μπορεί να είσαι 28,5 ας πούμε;[/QU
Ναι φιλε.1993+28=2021. Εχεις ολο το 21
Ναι φιλε.1993+28=2021. Εχεις ολο το 21
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε παιδιά 28 παρα δεν πρέπει να εισαι; Αν πας 28 και 1 μέρα δεν μετράει γιατί έχεις περάσει τα 28
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Να μην έχουν συμπληρώσει το 28ο. Δηλαδή 27. Προκήρυξη 2009 είχε όριο 1982.
Αν βγει εντός 2020, όριο 1993.
Αλλά 98% θα γίνει αύξηση.
Αν βγει εντός 2020, όριο 1993.
Αλλά 98% θα γίνει αύξηση.
Το σωστό είναι, εάν αποφασίσουν να κάνουν τροποποίηση του νόμου για το όριο ηλικίας, να είναι για το σύνολο των υποψηφίων. Σίγουρα πρέπει να αποκατασταθούν όσοι οβα θέλουν να εξελιχθούν στο στράτευμα και είναι δίκαιο να μοριοδοτηθούν επιπλέον, αλλά είμαστε πολλοι που τόσα χρόνια δε μας δόθηκε ευκαιρία να πάρουμε μέρος σε διαγωνισμό πρόσληψης. Υπομονή να βγει η προκήρυξη και καλή επιτυχία σε όσους δηλώσουν!
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο που ειπε ο Διασωστης. Μην λέτε ο, τι να ναι. Οσο για το όριο, ελπίζω αν αυξηθεί σε οβα (προς τα εκει πάει), να αυξηθεί για όλους, ειδάλλως θα γίνει χαμός.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες