Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Να εκανε το μπαμ και την αλλαγη στο οριο ηλικιας στα 31 για πολιτες ποσο ωραια θα ηταν. Ειμαι 29 και ποναει. Πριν 2 μηνες ημουν 28. Λιγους μηνες Πριν να εβγαινε η προκυρηξη ποσο καλα
Θα μου πεις μα το συνταξιοδοτικο κλπ Οκ καταλαβαινω αλλα ποναει. Μια ζωη ζουμε δεν υπαρχει αλλη τετοιου ειδους ευκαιρια.
Max νομίζω δεν σε έπιανε ούτως ή άλλως. Δεν πρέπει να έχεις περάσει τα 28. Η προκήρυξη πχ του 2009 έλεγε να μην έχεις υπερβεί τα 28. Τις προάλλες εδώ είχαν πει ότι δεν έπρεπε να είσαι πχ 28+. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Όλα στην ζωή για καποιο λόγο γίνονται,
μην σκας✌️
Όλα στην ζωή για καποιο λόγο γίνονται,
μην σκας✌️
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 30, 2020 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Δύσκολο να βγει για εφ παλι παρόλο που ακούγεται. Συνοριοφύλακες αν θα πάρει, δεν σηκώνει η τσέπη κι άλλους μόνιμους
Ρε μάγκες εγώ δει ΕΠΟΠ πεζικού, με πουλαδα, και τα σχετικά, και από όσο ρώτησα από γνωστούς μου στο στράτευμα όλοι μου είπαν ότι μπορείς να παρακολουθήσεις σχολεία ειδικών δυνάμεων από το πεζικό! Τι λέγατε όλοι ότι δεν μπορούν?
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Δεν έχω δει κάποιον να το λέει ή εστω δεν θυμαμαι γιατί εχει συζητηθεί μήνες πριν. Γι αυτο ρωτησα και γω στην προηγούμενη σελίδα πως πάει αυτο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Δε μπορείς. Ο εποπ αυτός θα ήταν ΕΔ, και μετά απλά ζήτησε να πάει ΠΖ.
Μόνο οι εκ των παραγωγικών σχολών έχουν δικαίωμα παρακολούθησης πολύ συγκεκριμένων σχολείων (πχ ΣΒΕΑ) και αυτά συνήθως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στη σχολή.Όσοι ΕΠΟΠ ονειρεύεστε σχολεία ειδικών δυνάμεων και ραμπιλίκια από το πεζικό απλά ξεχάστε το.
Το αυτό φυσικά ισχύει και για τα λοιπά όπλα / σώματα.
Εάν ντε και καλά θέλετε ειδικές δυνάμεις (πολλά μαχίμια μαζεύτηκαν εδώ μέσα), τότε κάντε αναφορά και πηγαίνετε στις ειδικές δυνάμεις να παρακολουθήσετε όσα σχολεία θέλετε όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές ήδη.
Όσους ΕΠΟΠ βλέπετε με πουλάδες στο στήθος είναι επειδή κάποτε υπηρετούσαν στις καταδρομές και πήγαν πεζικό. Τίποτα άλλο.
Το αυτό φυσικά ισχύει και για τα λοιπά όπλα / σώματα.
Εάν ντε και καλά θέλετε ειδικές δυνάμεις (πολλά μαχίμια μαζεύτηκαν εδώ μέσα), τότε κάντε αναφορά και πηγαίνετε στις ειδικές δυνάμεις να παρακολουθήσετε όσα σχολεία θέλετε όπως έχουμε πει εκατοντάδες φορές ήδη.
Όσους ΕΠΟΠ βλέπετε με πουλάδες στο στήθος είναι επειδή κάποτε υπηρετούσαν στις καταδρομές και πήγαν πεζικό. Τίποτα άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Νοέμ 30, 2020 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προς διασώστη 13 και DYK, εσείς ρε παιδιά τι ακριβώς είστε; Στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων ή απλά λάτρεις των φόρουμ...
Sotiris98 έγραψε:
Προς διασώστη 13 και DYK, εσείς ρε παιδιά τι ακριβώς είστε;Στελεχοι των ενόπλων δυνάμεων ή απλά λάτρεις των φόρουμ...
Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης της ορθογραφίας για αρχή, πολέμιος της ειρωνείας και δη όταν πιο μεγάλοι και έμπειροι από εσένα προσπαθούν να σου δώσουν τα φώτας τους για να μην τα βρεις "σκούρα" μέσα και επίσης είμαι και αυτός που δεν επιθυμεί να συνεχίσεις να μας "τιμάς" με την παρουσία σου σε αυτό το φόρουμ διότι δεν προσφέρεις και τίποτα στην τελική.
Στο καλό και να μην μας γράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Νοέμ 30, 2020 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Dyk επιτρεπεται να κανεις τα χαρτια και για την προκηρυξη του στρατου ξηρας και για την αεροπορια; Και μετα διαλεγεις που θες να πας αμα σε επιλεξουν και στα 2;
Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου όπου θες. Επιλέγεις να πας επίσης όπου θες εφόσον περάσεις, αλλά εάν περάσεις για παράδειγμα στο στρατό και έχεις ορκιστεί και τα αποτελέσματα της αεροπορίας βγουν αργότερα,δεν μπορείς να παραιτηθείς για να καταταχθείς στην αεροπορία. Θα πρέπει εν ολίγοις να μην έχεις ορκιστεί.
Ελπίζω οι προκηρύξεις να τρέξουν περίπου την ίδια χρονική περίοδο όπως το 2009, ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής χωρίς κυρώσεις.
Ελπίζω οι προκηρύξεις να τρέξουν περίπου την ίδια χρονική περίοδο όπως το 2009, ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής χωρίς κυρώσεις.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Καταλαβα να εισαι καλα δυκ ευχαριστω πολυ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Βρε Σωτηρη αγορι μου γλυκο, τοσες σελιδες, τοσοι μηνες , τοσα χρονια πισω και αν κανεις μια αναδρομη θα δεις τι ηταν ο ΔΥΚ και που ειναι τωρα.
Να λες και ευχαριστω που εχεις εναν ανθρωπο εδω μεσα να σου λυνει αποριες και να σε συμβουλευει για πραγματα που ουτε καν θα εβρισκες οσο και να εψαχνες. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
Αν σου ειπαν οι γνωστοι σου τι σχολεια μπορεις να περασεις τοτε πιστεψε τους δικους σου, δεν χρειαζεται να προσβαλεις και να βγαζεις ψευτες ατομα απο εδω μεσα.
Να λες και ευχαριστω που εχεις εναν ανθρωπο εδω μεσα να σου λυνει αποριες και να σε συμβουλευει για πραγματα που ουτε καν θα εβρισκες οσο και να εψαχνες. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα.
Αν σου ειπαν οι γνωστοι σου τι σχολεια μπορεις να περασεις τοτε πιστεψε τους δικους σου, δεν χρειαζεται να προσβαλεις και να βγαζεις ψευτες ατομα απο εδω μεσα.
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Είναι αναγκαίο να βγει το ΦΕΚ με τις απαιτούμενες γραμματειακές γνώσεις ανά ειδικότητα; Ή μπορεί να βγει η προκηρυξη χωρίς να έχουν καθοριστεί αυτές; Αν ισχύσει κάτι τέτοιο προφανώς θα άκολουθησουν την πεπατημένη των προηγούμενων προκηρύξεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες