Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Eldyk 16
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eldyk 16 »

Παιδιά η ώρα πλησιάζει ας μπούμε αυτοί που το θέλουμε περισσότερο όχι για τα λεφτά αλλά γιατί το αγαπάνε και είναι τρόπος και ηθικές αρχές σε εμάς
Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Sotiris98 »

Όλα αυτά πασά μ τα μάθαινεις, όπως το 18 χρόνο πάει σε μια σχολή Ευελπίδων ύστερα από τσιγάρα ποτά, και βγαίνει αξιωματικος, αυτός τι ; Μη μου λες προσωπικές επιτυχίες ξέρεις πολύ καλά υπάρχουν 18χρονα που παίζει και να σε πατάνε στα αθλήματα! Εγώ ειδικές δυνάμεις ήμουν 9/10 ειχαα στόχο, αλλά πλέον που είναι 25 και τελείωσα εδ στα 18, τώρα παίζει να μη πιάνω ούτε 3/10 στις βολές, χαλάρωσε το ίδιο που λες για τους 20χρονους, ισχύει το ίδιο και για τους 28
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Δεν τσακωνομαι για να μην παρεξηγηθω, δεν είσαι ο μονος που τα λεει εξ άλλου αλλά με τοσα μηνύματα τις τελευταίες μερες πέφτει συγκεκριμένα το ματι. Μπράβο σου που είσαι ''ραμπο'' και μακάρι να μπεις μιας κ προσπαθησες στις πανελλήνιες, αλλά μην τα ισοπεδώνεις ολα
Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δε μου λέει κάτι όταν Κάποιος τελείωσε στρατό πριν 10χρονια ότι είναι το ίδιο ικανός όταν ήταν στη θητεία του... Σόρρυ φίλε μου αλλά είσαι πολύ λάθος, και κρίμα πραγματικά που δεν το καταλαβαίνεις, τι να πω για μένα σου είπα ξανά στο στρατό πρέπει να μπούνε όσοι το θέλουν πραγματικά και όσο το δυνατόν μικρότεροι σε ηλικία, κακά τα ψέματα όταν ο ένας είναι 40χρονων ΕΠΟΠ και ο άλλος είναι 52 χρόνων και μπήκαν την ίδια χρονολογία, ο μεγαλύτερος από ένα σημείο και μετά θα είσαι ένα παλτό με πόδια
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

Η γνωση μερικων εδω μεσα πανω στο στρατο και ειδικα σε θεματα περι ηλικιας (πρεπει το οριο να ειναι 25 κτλπ ξερω γω) ειναι τραγικες. Απλα για ειδικες δυναμεις τουλαχιστον να πω στην χωρα που μενω τ ατομα που πανε για το selection ειναι γυρω στα 30 με 32.
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Antreas 93 έγραψε:
tony28 έγραψε:Η γνωση μερικων εδω μεσα πανω στο στρατο και ειδικα σε θεματα περι ηλικιας (πρεπει το οριο να ειναι 25 κτλπ ξερω γω) ειναι τραγικες. Απλα για ειδικες δυναμεις τουλαχιστον να πω στην χωρα που μενω τ ατομα που πανε για το selection ειναι γυρω στα 30 με 32.
έχεις δίκιο εμάς οι κουμπαροι μας είναι στίς ΗΠΑ και έμαθα από τον γιό τους ότι το όριο είναι 30 έως 35 αν δεν κάνω λάθος, θέλει να παει και αυτός για αυτό μου το είπε

Στην χωρα που υπηρετω τωρα το οριο αν δε κανω λαθος ειναι τα 47. Εχω στην ομαδα μου ατομο 40 χρονων που γ___ει Και δερνει. Τι να του πω; Φυγε επειδη εισαι 40; Αφου κοβει σχεδον σε ολα ολους τους μικρους. Εχει τα μυαλα του εκει που πρεπει και ειναι αψογος. Εδω που ειμαι ακομη και το οριο για ειδικες δυναμεις ειναι 45. Τα στελεχη της tier1 μοναδας που εχουμε ειναι ολοι 37 και τα πανε μια χαρα

Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Νταξει ο καθένας μας έχει ξεχωριστές απόψεις, και πάλι καλά που έχουμε διαφορετικές, γτ αν ήμασταν όλοι ίδιοι τότε δε θα πηγαίναμε μπροστά σαν ανθρωπότητα, τώρα οκ σε μια ειδικότητα όπως προγραμματιστής στο πεζικό, δε χρειάζεται να είσαι και Ράμπο, τώρα για ΕΔ οκ πρέπει να υπάρχει μια σωματική ικανότητα, αλλά μέχρι εκεί, γτ θα υπάρξει εκπαίδευση από την αρχή ! Και όσοι δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις αυτοί κάθονται 2 χρόνια μέχρι να πάρουν το βαθμό του δεκανέα οπότε έρχεται απόλυτα σε ισορροπία το όλο θεμα ! Τέλος πάντων όλα καλά έχω δε έχω πρόθεση για τσακωμό, απλά κάνουμε έναν ωραίο διάλογο και είναι απόλυτα σεβαστός νομίζω από όλους εδώ
Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Απλά ρε μάγκες αποφύγετε τις εξαιρέσεις! Αφήστε τι κάνουν τα άλλα κράτη, κοιτάξτε το σπίτι σας, άλλο Ελλάδα άλλο Αμερική !
tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από tony28 »

Sotiris98 έγραψε:Απλά ρε μάγκες αποφύγετε τις εξαιρέσεις! Αφήστε τι κάνουν τα άλλα κράτη, κοιτάξτε το σπίτι σας, άλλο Ελλάδα άλλο Αμερική !

Οχι φιλε δεν ειναι ετσι. Γτ οταν ερχεται το κρατος και ο στρατος και μου λεει 28-30 εισαι μεγαλος για ειδικες δυναμεις πχ. Και δε μ αφηνει να κανω τα σχολεια που θελω. Εκει εχουμε θεμα και πρεπει να δουμε πως κανουν τα πραγματα στο εξωτερικο

Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αντρέα μου, οκ στο δίνω και εγώ, αλλά ρε φίλε ξέρεις ότι η ζωή είναι άδικη, και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι, μπουχεσες θα μπουν στο πεζικό να είσαι σίγουρος, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε εμείς; Δυστυχώς τίποτα, οπότε γιατί να σκαμε; Δεν θα κερδίσουμε κάτι, οι περισσότεροι θα πιάσουν καρέκλα τσιγαρακι καφεδάκι θα κάνουν το 8ωρο και θα φύγουν θα πάνε σπίτι για ύπνο, τέτοιοι είμαστε σαν λαός τέτοιοι θα παραμεινουμε
Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Τι μόρια έχεις; Νόμιζα είχες πολλά εσύ. Πως και δεν μπήκες Εφ ή Στο?
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Guardian »

Προφανως εχεις ιεκ στελεχος ασφαλειας ε; 200 μορια επαιρνε οχι 250!

Με 2500 παλι δεν εμπαινες ΕΦ και γω τοσα ειχα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και ιδιωτικό ΙΕΚ να έχεις τελειώσει με την πιστοποίηση κάνεις μια ένσταση και λαμβάνεις τα μόρια κανονικά. Βέβαια εσύ με 2500 δεν θα περνούσες έτσι κι αλλιώς, απλά να το ξέρεις για την επόμενη φορά αν υπάρξει.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Εστω οτι κάποιος περνάει πεζικό, έρχεται το κλιμάκιο για τις ειδ δυν, αλλα εν τέλει για τον χ ψ λόγο δεν περνάει. Αυτος μπορεί να παρακολουθήσει σχολεία απο ειδ δυν ή εστω να ξανα προσπαθήσει να περασει μέσω κλιμακίου;(τα σχολεία νομίζω δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει αλλα για να το επιβεβαιώσω)
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Α ρε Αντρέα, το θες πολύ σε καταλαβαίνω αλλά έτσι είναι η ζωή κάποιες φορές άδικη. Απλά όπως σου είπαν δεν ήταν ωραίος ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους. Φιλικά στα λέω αυτά Ε μην παρεξηγηθώ. Αφού έχεις ιεκ ως ανώτερο χαρτί, δήλωσε αυτό από άποψη μοριων αν ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο, εφόσον παίρνεις πιο πολλά μόρια από το να βάλεις απλά απολυτήριο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γινει😎Ηλικιακά σε πιάνει εφόσον βγαίνει η προκήρυξη λογικά μέσα στον Δεκέμβριο σωστά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες