Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Οχι λευτερη μην ανησυχεις ουτε κανχαχα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
Καλα και στην θητεια οι περισσοτεροι δεν εμαθαν και τπτ απο την ειδικοτητα τους ασε που δεν μπορουσαν και να επιλεξουν
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο ακριβως συζητουσα το μεσημερι με εναν φιλου μου να επερναν μορια ο πρωτος στο χιλιαρι πχ να παρει παραπανω απο τον δευτερο και τον τριτο και στο καθε αθλημα το ιδιο αλλα το θεμα ειναι μην πεσουν τα βυσματα εκει και περνουν μορια χωρις να κανουν τιποταAntreas 93 έγραψε:Επίσης ακόμα καλυτερα θα ήταν να πήγαινε η μοριοδοτηση βάση τις επιδόσεις μας στα αθλήματα και στα Ψυχοτεχνικα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Συμφωνω με Αντρεα.
Θα επρεπε να δινει καποια ελαχιστα μορια σε αυτους που εχουν καλυτερους χρονους κτλπ.
Θα επρεπε να δινει καποια ελαχιστα μορια σε αυτους που εχουν καλυτερους χρονους κτλπ.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε και ειδικες δυναμεις βλεοω κατι φιντανια αστα να πανρ για κλαματα αναρωτιεμαι πως το κλιμακιο τους επερνε
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Εχω παραπονο φιλε θελω να βλεπω ΕΔ παλικαρια νταβραντισμενα τωρα βλεπω ωρες ωρες και ξενερωνω
Μια χαρά αξιοκρατικό είναι πιστεύω να παίρνει μόρια ο φοιτητής πέραν του πρώτου έτους καθώς έχει δώσει πανελλήνιες για να περάσει και οι πανελλήνιες δεν συγκρίνονται με τον βαθμό του απολυτηρίου σε δυσκολία. Επίσης αυτό με τα αθλήματα να μετράει η απόδοση επίσης είναι αξιοκρατικό όπως στα ΤΕΦΦΑ που μπορείς να μπεις γτ έγραψες πολύ καλά πανελλήνιες αλλά και γτ πέτυχες καλούς χρόνους στα αγωνίσματα
Παιδια τι ψαχνουμε να βρουμε; Ολο το συστημα ειναι λαθος... Εδω οπως ειπαν τα παιδια δεν υπαρχει καν συνεντευξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tony28 την Δευ Νοέμ 30, 2020 1:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Φιλε τα λεω αλλα τι να κανουμε ετσι τα εχουνε κανειAntreas 93 έγραψε:αυτό ξανά πες το αλέξανδρε!ale3andros12 έγραψε:Εχω παραπονο φιλε θελω να βλεπω ΕΔ παλικαρια νταβραντισμενα τωρα βλεπω ωρες ωρες και ξενερωνω
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Προσωπικα πιστευω πως η προκηρυξη θα βγει στο, περιπου, ιδια με του 09.
Ισως να εχει ελαχιστες διαφορες.
Ισως να εχει ελαχιστες διαφορες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Νοέμ 30, 2020 1:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είπες αλλά και εγώ τρεις φορές είχα δώσει
Πρέπει να δώσει κίνητρο και στον 18-19-20 χρονο για να μπειAntreas 93 έγραψε:Σου λέω προτιμότερο είναι να μπεί κάποιος που έχει Τελειώσει τη σχολή.PeterPunk έγραψε:Δεν κατάλαβα ακριβώς τι είπες αλλά και εγώ τρεις φορές είχα δώσει
Από το να πάρει μόρια επειδή είναι ένα χρόνο στην σχολή,
Τι εννοείς ότι ένας 18-20 χρόνων είναι γιωτομπαλο; Δλδ ένας 28χρονος που τελείωσε τη θητεία του πριν 10 χρόνια είναι καλύτερος ας πούμε; Για μένα το όριο ηλικίας κανονικά έπρεπε να είναι μέχρι 25 χρόνων Μαξ ! Από την στιγμή πού περνάνε από την αρχή βασική εκπαίδευση, δεν υπάρχει καμία διαφορά! Όλα μαθαίνονται, το πιο σωστό είναι να τερματίσουν σε δυσκολία τα αθλήματα, το γεγονός ότι ο άλλος είναι 20 ή 28 για μένα δεν υπάρχει διαφορά ! Ένας 20χρονος κα τη γνώμη μου έχει πολύ περισσότερη όρεξη, από έναν 28χρονο... Μην επικεντρώνεστε σε ανούσια πράγματα και σε θέματα αξιοκρατίας, όλη η προκυρηξη είναι λάθος έτσι κι αλλιώς, οπότε συμβιβαστείτε και προσαρμοστείτε και μη κάνετε παράπονα, όλους πρέπει να βοηθήσει και να υπάρχει κίνητρο από 18 μέχρι 28 !
Δλδ λέτε ότι ένας 20 χρόνος δεν μπορεί να πάρει ούτε μια έλξη, και ουτε μπορεί να λύσει ένα όπλο, μάλιστα δλδ όλοι οι 28χρονοι μπορούν; Και πόσο καιρό σε πήρε να μάθεις να λύσεις ένα όπλο;2-3 μέρες; Ένα μισάωρο θα πω εγώ, άρα ουσιαστικά είναι άστοχο αυτό που λες, χαλαρώστε παίδες, με σεβασμό σας μιλάω δεν έχω καμία κακή πρόθεση όλη μια παρέα μπορεί να καταλήξουμε στο τέλος
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Αντρέα διαβάζω ο, τι λες. Πραγματικά πολλά άκυρα πράγματα σορρυ κι ολας. Γιατί να μην μετρανε τα μόρια ενός που έχει περάσει το 1ο ετος; Εμμεσα παραταω την σχολή μου για να μπω στον στρατό, οπότε μόνο και μονο ετσι να το δεις το δικαιουμαι. Καλο είναι να επιβραβεύεται το παραπάνω. Επίσης που κολλάνε οι ηλικίες;22 χρονών είμαι και ειμαι σίγουρος ότι παταω πολλούς απο εδω σε ασκήσεις σώματος (αντοχή δυστυχώς θελω ακομα) αλλά και σε πολλά άλλα. Δεν κάθομαι να το λεω καθε τρεις και λίγο όμως και να λεω οι μεγάλοι δεν μπορούν και ξυνονται οπως κανεις εσυ αντίστοιχα για τους μικρούς. Εχει να κανει με τον άνθρωπο και πως εχει μεγαλωσει. Καμια σχέση η ηλικία. Μην τα μπερδευετε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες