Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι φίλε μου. Με την πιστοποίηση θεωρείσαι απόφοιτος ΙΕΚ οπότε λαμβάνεις τα αντίστοιχα μόρια.

Βασικά είναι απαραίτητη η πιστοποίηση για να θεωρηθείς ως απόφοιτος ΙΕΚ.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

D.Y.K έγραψε:Κάνε τα χαρτιά σου παντού και πιστεύω ότι κάπου θα περάσεις.

Ειδικά ΣΞ και ΠΝ οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Παράλληλα, αν ς'ενδιαφέρει και είναι ανοιχτές οι προκηρύξεις, κάνε τα χαρτιά σου και για συνοριοφύλακας. Δεν χάνεις κάτι.

Εννοειται, θα προσπαθησω να κανω οτι μπορω αυτον τον τελευταιο χρονο.
Μακαρι να ερθει και το Oruc Reis στα 6 Ναυτικα μιλια, για να τρομαξουν καποιοι και να μη κανουν τα χαρτια τους και να εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες.Εικόνα
Υ. Γ Χαριτολογω φυσικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Νοέμ 28, 2020 6:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Απλα ρε φιλε παλια, εβγαζε προκηρυξεις σχεδον καθε χρονο, οποτε τα πολλα μορια φευγανε ευκολα.
Τωρα εχει να βγαλει 10 χρονια, οποτε θα υπαρξει ενα ΧΑΟΣ με τις αιτησεις και τα μορια που θα εμφανιστουν.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Αυτο ακριβως που ειπε ο Λευτερης
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Αυτό ακριβώς λεω και εγω. Γι αυτό είμαι λιγο απαισιόδοξος, τουλαχιστον για φέτος. Οσο για τις αλλες προκηρύξεις Λευτέρη, δυστυχώς δεν έχω το υψος (1.68) και δεν θέλω να το ρισκαρω να χάνω χρόνο απο εποπ για το αν θα με κόψουν στα υπόλοιπα. Και αν βγάλουν. Δεν υπάρχει λόγος.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Κοιτα, οταν με το καλο μπεις τον Ιανουαριο φανταρος, πηγαινει Ε. Δ να κανεις την θητεια σου διοτι πλεον ειναι παιχνιδακι, σκοπετα και αντε καμια γυμναστικουλα τιποτα παραπανω. Αν μπορεις πηγαινε και Δοκιμος να παρεις κι απο εκει μορια. Μετα αν δεν εχεις διπλωματα, να βγαλεις και τελος να τελειωσεις και την οποιαδηποτε σχολη εχεις. Εχεις χρονια μπροστα σου οποτε ολα αυτα που ειπα θα τα εχεις στη καβατζα για πιθανη μοριοδοτηση σε καποια προκηρυξη και αν παλι δεν κατσει να βγαλει (απιθανο) τοτε δεν θα πανε χαμενα, καπου θα σου χρειαστουν στην πολιτικη ζωη !
Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Κομεν »

Καλησπέρα σας παιδιά να κάνω μια ερώτηση δηλαδή όσοι είναι οβα θα μπουν ΕΠΟΠ η απλά παίρνουν συν μοριοδοτηση; Και μια ακόμα αν μπορείτε να μου πείτε πόσα μόρια έχω. ΔΕΑ πεζικό 14μηνες τέκνο τριτεκνης β2 lower δίπλωμα μηχανής και αμάξι και 12.4 ΕΠΑΛ
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε Κομεν καλησπέρα.

Αρχικά όσοι είναι οβα έχουν επιπλέον μόρια, αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι οβα μονιμοποιουνται. Είναι ανάλογα και τα μόρια του καθενός. Ούτε έχει γίνει προς το παρόν κάποια αλλαγή στην ηλικία των οβα ή έξτρα μοριοδοτηση από αυτή που έχουν.

Δεν ξέρω ακριβώς τα μόρια αλλά από αυτά που έχεις μετράνε Δεα,Lower και επαλ. Δεν ξέρω αν μετράει η τριτεκνια η πολύτεκνια μετράει σιγουρα. Επίσης τα διπλώματα δεν μοριοδοτουνταν. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Να μην αγχώνεσαι πάντως, θα σου απαντήσουν σίγουρα εδώ για τα μόρια

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κοιτα, οταν με το καλο μπεις τον Ιανουαριο φανταρος, πηγαινει Ε. Δ να κανεις την θητεια σου διοτι πλεον ειναι παιχνιδακι, σκοπετα και αντε καμια γυμναστικουλα τιποτα παραπανω. Αν μπορεις πηγαινε και Δοκιμος να παρεις κι απο εκει μορια. Μετα αν δεν εχεις διπλωματα, να βγαλεις και τελος να τελειωσεις και την οποιαδηποτε σχολη εχεις. Εχεις χρονια μπροστα σου οποτε ολα αυτα που ειπα θα τα εχεις στη καβατζα για πιθανη μοριοδοτηση σε καποια προκηρυξη και αν παλι δεν κατσει να βγαλει (απιθανο) τοτε δεν θα πανε χαμενα, καπου θα σου χρειαστουν στην πολιτικη ζωη !
Για ΔΕΑ το σκεφτόμουν και γω, ελπίζοντας βέβαια να μου το γράφει το χαρτί οταν έρθει. Διπλώματα κτλ τα εχω όλα, σχολή έχω πολυ καιρό για να την τελειώσω και αν. Χρωστάω της Παναγιάς τα μάτια γιατι δεν με ενδιέφερε το αντικείμενο. Τωρα τι να σου λεω, βγαινουμε και εκτός θεματος. Οπως και να χει ευελπιστω για αρχή να τελειώσω τις ειδικές με επιτυχία.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αφου εχεις τα διπλωματα, τοτε εφυγες για Ε. Δ και αν γραφει και το χαρτι για ΔΕΑ τοτε εφυγες και για εκει ! Εικόνα
JDep12
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από JDep12 »

Εγώ που έχω απολυτήριο και παίρνω μόρια και από το ΤΕΙ που έχω περατωσει 1 χρόνο ποιο από τα δύο κρατάω γιατί το ΤΕΙ δεν είναι το τελικό μου χαρτί. Δηλαδή σε ποια ειδικότητα μπορώ να κάνω; Σε αυτή που ζητάει το λιγότερο απολυτήριο;
PeterPunk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PeterPunk »

Παίζει να μου εξηγήσει κάποιος αυτό με το πρώτο έτος σε ΑΕΙ που λέτε; Δηλαδή μόνο και μόνο να είμαι παραπάνω από ένα χρόνο στη σχολή παίρνω αυτά τα μόρια που λέτε;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

JDep αν ζητάει απολυτήριο θα δηλώσεις απολυτήριο, αν ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου τότε μπορείς να βάλεις τα μόρια του ΤΕΙ αφου έχεις περάσει έναν χρόνο ήδη. Δεν προσμετρά με απολυτήριο μαζί με αει/τει κλπ

Peter εφόσον έχει περάσει ένας χρόνος που είσαι σε σχολή πχ όπως λες εσύ αει, τότε παίρνεις τα αντίστοιχα μορια που νομίζω είναι 350. Αν ήσουν απόφοιτος αει θα έπαιρνες 450.

Και ξανατονιζω γιατί πολλοί μπερδεύονται. Δεν προσμετράμε απολυτήριο λυκείου και αει/τει/ιεκ μαζί. Η το ένα δηλώνουμε η το άλλο.

PeterPunk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PeterPunk »

Ευχαριστώ Mark Οπότε το έγγραφο που πρέπει να προσκομίσω είναι μια βεβαίωση σπουδών; Εφόσον αναγράφεται Πάνω στη βεβαίωση το έτος εγγραφής στη σχολή οπότε μπορείς να υπολογίσεις αν ο αλλος είναι πρωτοετής ή όχι. Υποθέτω πως αυτό θέλουν, εκτός αν το 2009 ζητούσαν κάτι άλλο.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Τίποτα φίλε νάσαι καλά. Προφανώς βεβαίωση θα χρειαστείς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δείξεις ότι έχει περάσει ένας χρόνος που είσαι στην σχολή. Όταν έρθει η ώρα θα το ζητήσεις από την γραμματεία της σχολής σου, δηλαδή μια βεβαίωση σπουδών που δείχνει σε ποιο εξάμηνο εισαι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες