Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Φιλε Λευτερη για ποια ειδικοτητα ενδιαφερεσαι εσυ;
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
Πρεπει να εχει γινει λαθος ναι,1α απο τα 2ale3andros12 έγραψε:Lefteri στα μορια που εκανες απο το παιδι παραπανω μετρησες και τα μορια του αει και τα μορια του γελ... Εφοσον η ειδικοτητα γραφει τουλαχιστον απολ. Λυκειου δεν μετραει το ενα απο τα 2;
Για οποιαδήποτε ειδικότητα... Δεν έχω θεμα.430 μόρια ελπίζω να φτάσουν
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Γιωργιο Εγω εξ αρχης ηθελα και θελω Ε. Δ μιας που εχω τελειωσει απο εκει κιολας. Δυστυχως τα μορια μου (485) δεν ειναι αρκετα για εκει.
Οποτε θα ακουσω τον ΔΥΚ και θα δηλωσω οποιαδηποτε ειδικοτητα ΠΖ, ωστε να μπορεσω να μεταπηδησω απο εκει αργοτερα.
Υ. Γ
Ειμαι και απο Βολο και αργοτερα θα ηταν το ιδανικοτερο για μενα να ερθω στους πεζοναυτες, μετα απο χρονια.
Οποτε θα ακουσω τον ΔΥΚ και θα δηλωσω οποιαδηποτε ειδικοτητα ΠΖ, ωστε να μπορεσω να μεταπηδησω απο εκει αργοτερα.
Υ. Γ
Ειμαι και απο Βολο και αργοτερα θα ηταν το ιδανικοτερο για μενα να ερθω στους πεζοναυτες, μετα απο χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Νοέμ 28, 2020 4:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λευτερη εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσα λιγα τα μορια σου;Αν θες αναλυσε τα
Καλησπερα μαθαμε τιποτα αν για πολιτες ανεβηκε το οριο ηλικιας για εποπ; Ειμαι 29 Απο ειδικοτητες τι πραγματικα αξιζει; Δεν εχω καποια προτιμηση η αληθεια ειναι αλλα δεν ξερω αν πιανω και τα μορια. Απολυτηριο Ενιαιο λυκειο 11.7, ειδικες δυναμεις, πολυτεχνος, πρωτοι 2 μηνες σε ιεκ φοιτω. Ουτε αγγλικα ουτε esdl ουτε διπλωματα. Δεν ξερω αν πιανουν μορια οι ειδικοτητες στον στρατο που ειχαμε Ειχα αλλη ειδικοτητα εδω και αλλη κυπρο στις ε. Δ οποιος μπορει να βοηθησει
-
- Αντιστράτηγος
XristosMP έγραψε:Λευτερη εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσα λιγα τα μορια σου;Αν θες αναλυσε τα
Proficiency = 160
IEK (δεν εδωσα για πιστοποιηση ποτε) οποτε παιρνω το 1ο ετος = 250
θητεια = 45
Ε. Δ = 100
Εχεις δικιο, μανταρα τα εκανα

555 βγαζω διχως ΓΕΛ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Νοέμ 28, 2020 4:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν εχει βγει για την ωρα φιλαρακι. Ακουγεται μονο για τους ΟΒΑ το οριο. Οταν βγει το φεκ θα λυθει η αποριαMax2020 έγραψε:Καλησπερα μαθαμε τιποτα αν για πολιτες ανεβηκε το οριο ηλικιας για εποπ; Ειμαι 29 Απο ειδικοτητες τι πραγματικα αξιζει; Δεν εχω καποια προτιμηση η αληθεια ειναι αλλα δεν ξερω αν πιανω και τα μορια. Απολυτηριο Ενιαιο λυκειο 11.7, ειδικες δυναμεις, πολυτεχνος, πρωτοι 2 μηνες σε ιεκ φοιτω. Ουτε αγγλικα ουτε esdl ουτε διπλωματα. Δεν ξερω αν πιανουν μορια οι ειδικοτητες στον στρατο που ειχαμε Ειχα αλλη ειδικοτητα εδω και αλλη κυπρο στις ε. Δ οποιος μπορει να βοηθησει
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Καλος εισαι Λευτερη. Αρκετα καλος. Για ειδικες δυναμεις κανενας δεν εχει ελπιδα λογω οβα. Πεζικο και να παμε απο εκει η καλυτερη λυση. Εγω lower 80,1ο ετος σχολης 250. Αυτα και τελος χαχα Δυστυχως δεν εχω πιθανοτητες ουτε για πεζικο επειδη δεν εχω θητεια, ελπιζω στου χρονου με το καλο αν δεν κοιμηθει κανας θεος και περασω φετος
-
- Αντιστράτηγος
Ελα ρε συ, ποτε δεν ξερεις.
330 εχεις, υπηρχαν ειδικοτητες το 09 που ειχαν μπει ατομα με βαση το 100

Μπορει να πεσουν οι βασεις ή να υπαρξουν και ειδικοτητες που να μη δηλωσουν τοσα πολλα ατομα.
Μη ξεχνας και τα αθληματα, θα κοπει κοσμακης πλεον.
-
- Αντιστράτηγος
ΔΥΚ
Θελω τις γνωσεις σου παλι.
Ειναι ευκολο να μας πεις περιπου ποσες αιτησεις εγιναν συνολικα στα 2.000 ατομα το 09;
Θελω τις γνωσεις σου παλι.

Ειναι ευκολο να μας πεις περιπου ποσες αιτησεις εγιναν συνολικα στα 2.000 ατομα το 09;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Δυσκολο δυστυχως, γιατι δεν κινηθουν οι βασεις συμφωνα με τοτε. Ειδικα αν αυξηθει και το οριο. Ενταξει δεν πτοουμαι να σου πω την αληθεια, γεναρη μπαινω ετσι κι αλλιως. Ο, τι γινει. Μακαρι να αλλαξουν τα αθληματαLefteris 2αμαλ έγραψε:
Ελα ρε συ, ποτε δεν ξερεις.
330 εχεις, υπηρχαν ειδικοτητες το 09 που ειχαν μπει ατομα με βαση το 100
Μπορει να πεσουν οι βασεις ή να υπαρξουν και ειδικοτητες που να μη δηλωσουν τοσα πολλα ατομα.
Μη ξεχνας και τα αθληματα, θα κοπει κοσμακης πλεον.
Το 2009 πέρασε άτομο με 52,61 σαν υπηρέτης πολυβολητής στις ειδικές δυνάμεις.Και τότε είχε πολλές αιτήσεις.
Και τότε υπήρχαν ΟΒΑ.
Ποτέ δεν ξέρετε κύριοι.
Μην σας τραμπουκίζουν διάφοροι και σας τρομάζουν ότι δεν περνάτε ούτε απ'έξω.
Υψηλά μόρια θα παίξουν σίγουρα στα σώματα λόγω πτυχίων, προϋπηρεσίας και λίγων θέσεων.
Και τότε υπήρχαν ΟΒΑ.
Ποτέ δεν ξέρετε κύριοι.
Μην σας τραμπουκίζουν διάφοροι και σας τρομάζουν ότι δεν περνάτε ούτε απ'έξω.
Υψηλά μόρια θα παίξουν σίγουρα στα σώματα λόγω πτυχίων, προϋπηρεσίας και λίγων θέσεων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Νοέμ 28, 2020 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν εχει να κανει με τους τραμπουκους, εξ αλλου εχουμε δειξει οτι δεν μασαμε απο αυτους. Απλα ειναι ρεαλιστικο το θεμα. Μακαρι να πεσουμε εξω με την καλη εννοια.
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Προς DYK, μήπως γνωρίζεις αν οι ειδικότητες στο πυροβολικο, στα πυροβολα συγκεκριμένα είναι κοινές, ρωτάω για να ξέρω αν μπορώ να πάρω τα μόρια από την θητεία μου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης