Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

DimitrisN61 έγραψε:
Chris...Aa έγραψε:Ερώτηση. Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει... Γεννηθέντες 1993 με γνώμονα τις παλιότερες προκηρύξεις ΕΠΟΠ μας πιάνει ή είμαστε τόσο άτυχοι;(ελπίζω κάποιος να μου λύσει την απορια επειδή ή μπερδεύομαι ή δεν λέω να το χωνέψω) ευχαριστώ

Μπορείς να κάνεις κανονικά τα χαρτιά σου. Δεν πρέπει να έχεις υπερβεί το 28ο έτος ηλικίας. Η προκήρυξη είτε βγει το '20, είτε το '21 είσαι καλυμμένος!

Dimitri γνωρίζεις τι διαδικασία και ποσος χρόνος χρειάζεται για ecdl; Ευχαριστώ εκ των προτερων, φίλε μου
nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikollaoos »

Τελικά επειδη μπερδευτηκα... ΤO ΕCDL μοριοδοτειται η οχι;
DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DimitrisN61 »

Πολύ απλή και γρήγορη, πιστεύω προλαβαίνεις μέχρι να βγει η προκήρυξη. Ψάξε στο google ECDL +την περιοχή σου, θα σου βγάλει φροντιστήρια στην περιοχή σου τα οποία αναλαμβάνουν και πτυχία Η/Υ (φρόντισε να διεξάγουν και τις εξετάσεις εκεί, να μην σε τρέχουν αλλού). Πλέον λόγω καραντίνας μπορείς να κάνεις μόνο διαδικτυακά μαθήματα, αλλά δεν είναι τίποτα,25-30 ώρες αν κάνεις συνολικά (υποθέτω έχεις μια επαφή) είσαι έτοιμος να δώσεις. Επίσης, όταν επικοινωνήσεις με το ανάλογο φροντιστήριο, ρώτα τους κάθε πότε διεξάγουν εξετάσεις γιατί είναι και μερικά που διεξάγουν 1 φορά το μήνα, βρες κανένα που να διεξάγει κάθε εβδομάδα. Το πιστοποιητικό βγαίνει αυθημερόν τις περισσότερες φορές, στη χειρότερη την επόμενη μέρα θα το έχεις. Το κόστος όλο μαζί θα σου πάει γύρω στο 200αρι-250αρι ανάλογα το φροντιστήριο. Θυμήσου να ζητήσεις το ECDL για διορισμό στο δημόσιο, μόνο 3 ενότητες είναι. Τρέξτο, άνετα προλαβαίνεις!
DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DimitrisN61 »

nikollaoos έγραψε:Τελικά επειδη μπερδευτηκα... ΤO ΕCDL μοριοδοτειται η οχι;

Όχι, είναι απαραίτητο για να δηλώσεις ειδικότητες όπου ως ανώτερο τίτλο σπουδών έχουν ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

Καλημέρα. Μια ερώτηση παιδιά. Δημόσιο Ιεκ δηλαδή δύο ετών σχολή χωρίς πιστοποίηση μοριοδοτειται;
Σωτηρης2020
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης2020 »

Καλημερα σε ολους! Ειμαι 29 ετων. Διαβασα αυτα που γραφεται και προσπαθω να βγαλω ακρη. Για εποπ τελικα θα ανεβει το Οριο ηλικιας στα 31 η μενει στα 28; Αυτο με τους οβα στα 31 τι παιζει; Ειναι γιαυτους που ειναι ηδη οβα; Απο κριτηρια δεν εχω τοσα πολλα απολυτηριο ενιαιου λυκειου 11.7, εχω τελειωσει ειδικες δυναμεις, ειμαι πολυτεχνος. Αυτα. Δεν εχω ουτε ξενες γλωσσες, ουτε διπλωματα οδηγησης, Ουτε πτυχιο πληροφορικης ecdl ουτε ειμαι απο καποιο Αει τει κλπ. Ειναι καποια αυτα η επιπλεον και αλλα πραγματα για κριτηρια μοριοδοτησεις; Αν ναι προλαβαινω καποια απο αυτα να τα ξεκινησω μηπως και τα βγαλω και καταθεσω τα χαρτια μου οταν βγει η προκυρηξη; Οποιος μπορει ας με βοηθησει
Σωτηρης2020
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης2020 »

Και κατι επιπλεον. Εδω και 2 μηνες φοιτω σε δημοσιο ιεκ. Παιρνω τιποτα σε μορια η χρειαζεται επιπλεον χρονια φοιτησης;
Kwnstantinos k
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

dyk μπορείς να μας διαφωτίσεις φίλε;
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

DimitrisN61 έγραψε:Πολύ απλή και γρήγορη, πιστεύω προλαβαίνεις μέχρι να βγει η προκήρυξη. Ψάξε στο google ECDL +την περιοχή σου, θα σου βγάλει φροντιστήρια στην περιοχή σου τα οποία αναλαμβάνουν και πτυχία Η/Υ (φρόντισε να διεξάγουν και τις εξετάσεις εκεί, να μην σε τρέχουν αλλού). Πλέον λόγω καραντίνας μπορείς να κάνεις μόνο διαδικτυακά μαθήματα, αλλά δεν είναι τίποτα,25-30 ώρες αν κάνεις συνολικά (υποθέτω έχεις μια επαφή) είσαι έτοιμος να δώσεις. Επίσης, όταν επικοινωνήσεις με το ανάλογο φροντιστήριο, ρώτα τους κάθε πότε διεξάγουν εξετάσεις γιατί είναι και μερικά που διεξάγουν 1 φορά το μήνα, βρες κανένα που να διεξάγει κάθε εβδομάδα. Το πιστοποιητικό βγαίνει αυθημερόν τις περισσότερες φορές, στη χειρότερη την επόμενη μέρα θα το έχεις. Το κόστος όλο μαζί θα σου πάει γύρω στο 200αρι-250αρι ανάλογα το φροντιστήριο. Θυμήσου να ζητήσεις το ECDL για διορισμό στο δημόσιο, μόνο 3 ενότητες είναι. Τρέξτο, άνετα προλαβαίνεις!
Να'σαι παντα καλά, φίλε μου. Σου ευχομαι καλη επιτυχία. Σ ευχαριστώ πολυ. Με την καραντίνα, ειναι μπλοκαρισμενα. Θα το ψάξω εκτενέστερα σήμερα.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Κωνσταντίνε, θέλει πιστοποίηση!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Σωτήρη, δυστυχώς φίλε δεν ξέρουμε ακόμη αν θα ανέβει το όριο ηλικίας. Εισήγηση έχει γίνει απλά. Η προκήρυξη απ ότι φαίνεται θα βγει τον Δεκέμβριο. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις κάτι. Μόνο ecdl αλλά νομίζω θα σου είναι αχρείαστο αφού δεν έχεις κάποιο πτυχίο αει/τει (υποθέτουμε ότι ίσως το ζητήσει για θέσεις αει/τει), εκτός αν αλλάξουν τα κριτήρια μοριοδοτησης.

Απο αυτά που έχεις μετράνε και τα τρια (δηλαδη πολυτεκνια, ειδικές, απολυτηριο), αλλά δεν μετράει το ιεκ που φοιτεις μόνο 2 μήνες. Για να δυναμώσεις τα μόρια σου καλό θα ήταν να έχεις κάποια ξένη γλώσσα, αλλά δεν προλαβαίνεις δυστυχώς να δώσεις, άλλωστε νομίζω τα έχουν παγώσει λόγω καραντίνας. Αν δεν κάνω λάθος διορθώστε με.

Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Όχι δεν κάνεις λάθος... Εγώ που ήταν να δώσω Αγγλικά για lower τον Δεκέμβριο ακυρώθηκαν οι εξετάσεις και δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση το πότε θα δώσω. Αυτά
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από BilD »

Mark26 έγραψε:Σωτήρη, δυστυχώς φίλε δεν ξέρουμε ακόμη αν θα ανέβει το όριο ηλικίας. Εισήγηση έχει γίνει απλά. Η προκήρυξη απ ότι φαίνεται θα βγει τον Δεκέμβριο.Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις κάτι. Μόνο ecdl αλλά νομίζω θα σου είναι αχρείαστο αφού δεν έχεις κάποιο πτυχίο αει/τει (υποθέτουμε ότι ίσως το ζητήσει για θέσεις αει/τει), εκτός αν αλλάξουν τα κριτήρια μοριοδοτησης.

Απο αυτά που έχεις μετράνε και τα τρια (δηλαδη πολυτεκνια, ειδικές, απολυτηριο), αλλά δεν μετράει το ιεκ που φοιτεις μόνο 2 μήνες. Για να δυναμώσεις τα μόρια σου καλό θα ήταν να έχεις κάποια ξένη γλώσσα, αλλά δεν προλαβαίνεις δυστυχώς να δώσεις, άλλωστε νομίζω τα έχουν παγώσει λόγω καραντίνας. Αν δεν κάνω λάθος διορθώστε με.

Καλημέρα φίλε... Σε κάποιες σχολές τει κάνεις και κάποια μαθήματα πληροφορικής ας πούμε... Εχω ακούσει ότι με κάποια βεβαίωση αυτών των μαθημάτων είναι σα να έχεις ecdl ... Ξέρεις κάτι;

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλημέρα Bild. Ναι κάποιες σχολές που σχετίζονται συνήθως με πληροφορική, δίνουν πιστοποίηση γνώσης υπολογιστών, ωστόσο δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις πάρει πτυχίο για να πάρεις αυτή την βεβαίωση ή την παίρνεις ακόμη και αν είσαι φοιτητής.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δίνουν πιστοποίηση γνώσης υπολογιστών εφόσον έχεις περάσει κάποια συγκεκριμένα μαθήματα, ωστόσο όπως είπα δεν ξέρω αν στο δίνουν- προκειμένου να το χρησιμοποιήσεις σε κάποια προκηρυξη - αφού πάρεις πτυχίο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης