Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Διασωστης31 έγραψε:Υπάρχει επιλογή ότι επιθυμείς διορισμό σε οποιαδήποτε ειδικότητα, αν δεν πιάσεις αυτή που δήλωσες.Το 2009 δεν υπήρχαν τόσοι οβα, και μπήκαν άτομα μέχρι και με γυμνάσιο. Ο τελευταίος στο ΠΖ με κάτω από 100 μόρια αν δεν κάνω λάθος.

Καμία σχέση οι τότε βάσεις με τώρα.

Όπως και στους ΕΦ, βάση 2009 - - >1860

Περυσι 2670.

Διασώστη, γνωρίζεις αν το παρον ίσχυε και για το ΠΝ;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Gr.girl έγραψε:Εοπεπ λογικα θα βγει Σεπτέμβρη... Και αν... Δεν είναι τιποτα σιγουρο... Οποτε χανω καποια μόρια... Γενικοτερα με τα μορια που συγκέντρωνω και 15.3 απολυτηριο λυκειου εχω καμια ελπιδα για ΣΞ;

θα πρέπει να δούμε τα ΕΠΙΣΗΜΑ κριτήρια διότι θα υπάρχουν διαφορές πιθανότατα... Επομένως η κουβέντα ειναι ανούσια.

επιμένω γυμνάσου... Κ απέβαλε το άγχος απο πάνω σου.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Gr.girl έγραψε:Η εφαρμογη μου εβγαλε οτι εχω 430 μορια... Ομως εγω εχω κάνει 2 χρονια ιεκ αλλα δεν εχω πιστοποίηση... Δεν ξερω εαν μετραει... Οποτε δεν το συμπληρωσα... Εχω καμια ελπίδα;2 φορες πανελληνιες και στρατο δεν περασα ουτε την δευτερη... 🤔

Αν θυμαμαι καλα, παιρνεις καποια μορια αν εχεις περασει το πρωτο ετος του ΙΕΚ επισης, διχως να ειμαι απολυτα σιγουρος. Οπως και να χει, με βαση τα δεδομενα του 09 τα μορια σου ειναι αρκετα καλα οποτε μην αγχωνεσαι για τιποτα και οπως προ ειπε και ο Pyr, αρχισε τα αθληματα διοτι εκει θα γινει το μπαμ και πολλοι τα αψηφανε !
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Η προυπηρεσια μετραει σαν μορια αν ειχες ή εχεις σαν ΟΒΑ την ιδια ειδικοτητα με αυτη που θα δηλωσεις και που ζηταει η ενδεχομενη προκηρυξη, τουλαχιστον ετσι ξερω εγω (αν κανω λαθος διορθωστε με) .

ΥΓ. ΠΝ αδερφε ε; Ατομα που μπηκαν σαν ΕΠΟΠ σε παλαιες προκηρυξεις, μονο τα χειροτερα λενε αλλα αν το θελει η καρδουλα σου και το πονας, στο ευχομαι να πας.
Ευχαριστώ, φίλε μου. Έτσι όπως τα λες ειναι, το ΠΝ πρεπει να τ'αγαπάς για να το υπηρετησεις. Και για μένα είναι ακόμα ασαφες το ερώτημα αν η προυπηρεσια προσμετραται έτσι κι αλλιώς η αν ΜΟΝΟ ζητηθεί. Ότι πρέπει να επιλέξεις ίδια ειδικότητα εχει απαντηθεί πολλακις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 25, 2020 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sotiris98
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Sotiris98 »

Gr.girl έγραψε:Η εφαρμογη μου εβγαλε οτι εχω 430 μορια... Ομως εγω εχω κάνει 2 χρονια ιεκ αλλα δεν εχω πιστοποίηση... Δεν ξερω εαν μετραει... Οποτε δεν το συμπληρωσα... Εχω καμια ελπίδα;2 φορες πανελληνιες και στρατο δεν περασα ουτε την δευτερη... 🤔

Σαφώς και έχεις πολλές πιθανότητες από 400 μόρια και πάνω είναι αρκετά καλά! Ειδικά για στρατό ξηράς, τώρα ειδικές δυνάμεις είναι δύσκολο, είναι και λίγες οι θέσεις, έχει και τρομερή ζήτηση

Gr.girl
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gr.girl »

Sotiris98 έγραψε:

Σαφώς και έχεις πολλές πιθανότητες από 400 μόρια και πάνω είναι αρκετά καλά! Ειδικά για στρατό ξηράς, τώρα ειδικές δυνάμεις είναι δύσκολο, είναι και λίγες οι θέσεις, έχει και τρομερή ζήτηση

Εγω για οπλα ελεγα δεν ξερω αν γίνεται...

Gr.girl
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Gr.girl »

Gr.girl έγραψε:Εγω για οπλα ελεγα δεν ξερω αν γίνεται...

Αν και πιστεύω ουτε απ εξω... Θα με φανε λαχανο αλλοι με περισσοτερα μορια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 25, 2020 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελεανα7
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Ελεανα7 »

Καλησπέρα. Εγω έχω απολυτήριο γενικού λυκείου 19.8/12. Απ' οτι κατάλαβα απο το λινκ του 2009 πολλαπλασιάζω 19.8 · 100;Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ελεανα7 έγραψε:Καλησπέρα. Εγω έχω απολυτήριο γενικού λυκείου 19.8/12. Απ' οτι κατάλαβα απο το λινκ του 2009 πολλαπλασιάζω 19.8 · 100;Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Σωστα, βαζεις το βαθμο του απολ. Λυκειου σου στο κουτακι και θα κανει αυτοματα αυτο τη πραξη, θα βαλεις και οτι αλλο εχεις απο πτυχια και θα σου βγαλει το τελικο στο κουτακι κατω.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Παρακατω μπορειτε να δειτε με τη παλαια προκηρυξη ποσα περιπου μορια βγαζετε για οσους καινουριους ειναι εδω και δεν το ειδαν σε προηγουμενες σελιδες.

http://www.ellinikos-stratos.com/arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=2
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Lefteri, αν όμως έχουμε πτυχίο αει/τει κλπ δεν μετράμε στα μόρια και το απολυτήριο λυκείου. Σωστά; Είναι ανάλογα τι ζητάει η κάθε ειδικότητα
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Mark26 έγραψε:Lefteri, αν όμως έχουμε πτυχίο αει/τει κλπ δεν μετράμε στα μόρια και το απολυτήριο λυκείου. Σωστά; Είναι ανάλογα τι ζητάει η κάθε ειδικότητα
Το ανώτερο μετράει.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οπως ειπε και ο Γιωργης, οχι φιλτατε.
Βαζεις το μεγαλυτερο !
Άβαταρ μέλους
ArmyOfficer
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ArmyOfficer »

Άρα εγώ που έχω πτυχίο ΤΕΙ και πτυχίο ΕΠΑΛ και απολυτήριο λυκείου τι θα βάλω από τα τρία;
Άβαταρ μέλους
MSCPCT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MSCPCT »

Καλησπέρα σας ! Είδα ότι θα αυξηθεί το όριο ηλικίας η μπαρουφες είναι θα πάει 31;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 10 επισκέπτες