Συγχώρεσε με αν δεν έγινα αρκετά σαφής. Αναφέρομαι στην ίδια ειδικότητα που είχα στη στρατιωτική θητεία και ως ΟΒΑ αυτή θα επιλέξω. Εξάλλου όπως ανέφερε και ο DYK το πιθανοτερο σενάριο είναι ακόμα και στο ΠΝ να έχεις το δικαίωμα μόνο μιας επιλογής λόγω λιγοστών θέσεων.Sotiris98 έγραψε:Όχι βέβαια η προϋπηρεσία τών ΟΒΑ δε προσμετράται σε μια άλλη ειδικότητα από αυτή που έχουν ήδη! Γι'αυτό και πολλοί ΟΒΑ που δε θα υπάρχει η ειδικότητα τους στην προκήρυξη, δε θα πάρουν τα μόρια! Και λογικά θα μείνουν εκτός
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Ενταξει ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση !
Θέλω να θέσω ένα ερώτημα! Πες πχ εγώ 700 μόρια και σε αυτήν την μια ειδικότητα πού έχω το δικαίωμα να επιλέξω, δεν μπαίνω, τότε με βάζουν αυτόματα σε άλλη ειδικότητα σύμφωνα με τα μόρια μου (εφόσον έχω τα απαιτούμενα προσόντα) ; Η πάω ακλαφτος με τα 700 μόρια μου
Μάλλον το δευτεροSotiris98 έγραψε:Θέλω να θέσω ένα ερώτημα! Πες πχ εγώ 700 μόρια και σε αυτήν την μια ειδικότητα πού έχω το δικαίωμα να επιλέξω, δεν μπαίνω, τότε με βάζουν αυτόματα σε άλλη ειδικότητα σύμφωνα με τα μόρια μου (εφόσον έχω τα απαιτούμενα προσόντα) ; Η πάω ακλαφτος με τα 700 μόρια μου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Ποια πιστεύετε θα είναι η βάση ρε μάγκες για την προκυρηξη με τα δεδομένα του 2009
Navy έγραψε:Μάλλον το δευτεροSotiris98 έγραψε:Θέλω να θέσω ένα ερώτημα! Πες πχ εγώ 700 μόρια και σε αυτήν την μια ειδικότητα πού έχω το δικαίωμα να επιλέξω, δεν μπαίνω, τότε με βάζουν αυτόματα σε άλλη ειδικότητα σύμφωνα με τα μόρια μου (εφόσον έχω τα απαιτούμενα προσόντα) ; Η πάω ακλαφτος με τα 700 μόρια μου
Όμως ρε φίλε στην προκήρυξη γράφει ότι σε περίπτωση που δεν πετύχω στην ειδικότητα που θέλω τότε με βάση τα μόρια να επιλεγωυ σε μια άλλη ειδικότητα το γράφει καθαρά
Δεν θα αλλάξουν και παρά πολύ οι βάσεις, μην ακούς και το 2009 υπήρχαν οι ΟΒΑ, οι πτυχιούχοι, η μεγάλη ζήτηση, ανεργία γαμησετα, και τα πτυχία και όλα!
Συγγνώμη, ρε φίλε μου αλλά τότε ποιο το νόημα της μιας και μοναδικής επιλογής; Την προκυρηξη δεν την έχω διαβάσει απλά η λογική μου αυτό επιτάσσει.Sotiris98 έγραψε:Όμως ρε φίλε στην προκήρυξη γράφει ότι σε περίπτωση που δεν πετύχω στην ειδικότητα που θέλω τότε με βάση τα μόρια να επιλεγωυ σε μια άλλη ειδικότητα το γράφει καθαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 25, 2020 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Sotiris98 έγραψε:Όμως ρε φίλε στην προκήρυξη γράφει ότι σε περίπτωση που δεν πετύχω στην ειδικότητα που θέλω τότε με βάση τα μόρια να επιλεγωυ σε μια άλλη ειδικότητα το γράφει καθαρά
Που το διάβασες αυτό; Βάλτο εδώ να το δούμε αν σου είναι εύκολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 25, 2020 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Υπάρχει επιλογή ότι επιθυμείς διορισμό σε οποιαδήποτε ειδικότητα, αν δεν πιάσεις αυτή που δήλωσες.Το 2009 δεν υπήρχαν τόσοι οβα, και μπήκαν άτομα μέχρι και με γυμνάσιο. Ο τελευταίος στο ΠΖ με κάτω από 100 μόρια αν δεν κάνω λάθος.
Καμία σχέση οι τότε βάσεις με τώρα.
Όπως και στους ΕΦ, βάση 2009 - - >1860
Περυσι 2670.
Καμία σχέση οι τότε βάσεις με τώρα.
Όπως και στους ΕΦ, βάση 2009 - - >1860
Περυσι 2670.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Diasostis31 την Τετ Νοέμ 25, 2020 9:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Navy έγραψε:Lefteri, αν γνωρίζεις μια που τοποθετηθηκες. Η προυπηρεσια μετράει ΑΝ ζητηθεί η αν υπάρχει από θητεία και ΟΒΑ προσμετραται στην ίδια ειδικότητα, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ; Προσωπικά, ενδιαφέρομαι για ΠΝ απλά σας διαβάζω για να ενημερώνομαι επειδή υπάρχει περισσοτερη επισκεψιμότητα.
Η προυπηρεσια μετραει σαν μορια αν ειχες ή εχεις σαν ΟΒΑ την ιδια ειδικοτητα με αυτη που θα δηλωσεις και που ζηταει η ενδεχομενη προκηρυξη, τουλαχιστον ετσι ξερω εγω (αν κανω λαθος διορθωστε με) .
ΥΓ. ΠΝ αδερφε ε; Ατομα που μπηκαν σαν ΕΠΟΠ σε παλαιες προκηρυξεις, μονο τα χειροτερα λενε αλλα αν το θελει η καρδουλα σου και το πονας, στο ευχομαι να πας.
Η εφαρμογη μου εβγαλε οτι εχω 430 μορια... Ομως εγω εχω κάνει 2 χρονια ιεκ αλλα δεν εχω πιστοποίηση... Δεν ξερω εαν μετραει... Οποτε δεν το συμπληρωσα... Εχω καμια ελπίδα;2 φορες πανελληνιες και στρατο δεν περασα ουτε την δευτερη... 🤔
Gr.girl έγραψε:Η εφαρμογη μου εβγαλε οτι εχω 430 μορια... Ομως εγω εχω κάνει 2 χρονια ιεκ αλλα δεν εχω πιστοποίηση... Δεν ξερω εαν μετραει... Οποτε δεν το συμπληρωσα... Εχω καμια ελπίδα;2 φορες πανελληνιες και στρατο δεν περασα ουτε την δευτερη... 🤔
Το ιεκ χωρίς πιστοποίηση δεν είναι αναγνωρισμένο απο το δημόσιο.
Θα πρέπει να γράψεις / προφορικά στον ΕΟΠΠΕΠ και να πετύχεις.
, άσε τα μόρια, όσα έχεις έχεις... Κάνε σπριντάκια και συνεχόμενα τρέξιμο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Τετ Νοέμ 25, 2020 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εοπεπ λογικα θα βγει Σεπτέμβρη... Και αν... Δεν είναι τιποτα σιγουρο... Οποτε χανω καποια μόρια... Γενικοτερα με τα μορια που συγκέντρωνω και 15.3 απολυτηριο λυκειου εχω καμια ελπιδα για ΣΞ;
Pyr σας ευχαριστω παρα πολυ!
❤🥰

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες