Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λογικά θα έχουμε άρση του lockdown εκείνη την περίοδο. Σε αντίθετη περίπτωση η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κατι ατομα σαν τον ΔΥΚ και τον Νασσο ρε φιλε, σου ρχεται να τους δωσεις μια αντρικια αγκαλια και να τους κερασεις τσιπουρα, διοτι τοσα χρονια μετα, οσοι παρακολουθουν χρονια το φορουμ ξερουν πως παντα γραφουν και δινουν πληροφοριες, ασχετως που περασαν την δικη τους προκηρυξη και τελειωσε το κομματι τους !

Μπραβο ρε παιδες Εικόνα

Υ. Γ Ξεχασα και τον φιλο μου τον Διασωστη31
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Νοέμ 25, 2020 3:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κατι ατομα σαν τον ΔΥΚ και τον Νασσο ρε φιλε, σου ρχεται να τους δωσεις μια αντρικια αγκαλια και να τους κερασεις τσιπουρα, διοτι τοσα χρονια μετα, οσοι παρακολουθουν χρονια το φορουμ ξερουν πως παντα γραφουν και δινουν πληροφοριες, ασχετως που περασαν την δικη τους προκηρυξη και τελειωσε το κομματι τους !

Μπραβο ρε παιδες Εικόνα

ΣΥΜΦΩΝΩ. Αυτό θα πει πραγματικος ζήλος για τη δουλειά και δη για το επαγγελμα-πατριδα! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς, λεβεντες!

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κατι ατομα σαν τον ΔΥΚ και τον Νασσο ρε φιλε, σου ρχεται να τους δωσεις μια αντρικια αγκαλια και να τους κερασεις τσιπουρα, διοτι τοσα χρονια μετα, οσοι παρακολουθουν χρονια το φορουμ ξερουν πως παντα γραφουν και δινουν πληροφοριες, ασχετως που περασαν την δικη τους προκηρυξη και τελειωσε το κομματι τους !

Μπραβο ρε παιδες Εικόνα

Αλήθεια μεγάλη. Προτιμώ τίμια και ωραία ουισκακια.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αρση του lockdown δεν το κόβω. Οπότε λογικά ολα ηλεκτρονικά. Απλα θα γίνει χαμός με τους γιατρούς κτλ σίγουρα.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

Σ'ολα τ άρθρα αναφέρεται η επιπλέον μοριοδοτηση για τους ΟΒΑ. Έως τώρα, με το που εμπαιναν, λάμβαναν αμέσως αμέσως 100 μορια. Θεωρώ ότι θ'αλλαξουν τα κριτήρια βαθμολογησης.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αντε να βγουν να λυθούν όλων οι απορίες και να έχουμε ενα μπουσουλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_Trls την Τετ Νοέμ 25, 2020 5:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

George καλά τα ειπες😆 ακριβώς αυτο
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από spyros94 »

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω εξ αρχής να με συγχωρέσετε αν γίνω "κουραστικός" ή οτιδήποτε άλλο αλλά ήθελα να ρωτήσω το εξής, να είμαι ειλικρινής και ξεκάθαρος.

Είμαι 26 χρονών, από τα Χανιά Κρήτης, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και αυτή τη στιγμή μεταπτυχιακός φοιτητής στην Αθήνα. Υπηρέτησα στη 1η Μ. Αλ. Και στη ΣΧΑΛ. Ο μόνος λόγος ξεκάθαρα που θα ήθελα να συμμετέχω στην προκήρυξη (εγώ προσωπικά) είναι η λατρεία αυτή που μου προέκυψε για τα αλεξίπτωτα αλλά πρώτα από όλα η πειθαρχεία που θεωρώ ότι μου ταίριαξε απόλυτα.

Για να μην μακρηγορώ, υπάρχει εκτός του Τεχνίτη Αλεξιπτώτων κάποιος άλλος τρόπος (ή ειδικότητα) εγώ που ούτε ΟΒΑ είμαι κτλπ να μπορέσω να εισαχθώ σαν ΕΠ. ΟΠ. Στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών (ΛΕΑΚ ή οπουδήποτε) ;

Ευχαριστώ εξ αρχής όποιος διαβάσει και μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Καλή επιτυχία σε όλους σε ότι και αν κάνετε (είτε από προκήρυξη είτε στο οτιδήποτε).

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τι ειδικότητα είχες στην θητεία; Μόνο αυτή η ειδικότητα που έγραψες πάει κατευθείαν ΣΧΑΛ και αμεταθετο νομίζω.

Όλες οι άλλες των ΕΔ έχουν κανονικά μεταθέσεις.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Καλησπερα φιλε.

Να πας κατευθειαν ΣΧΑΛ ειναι πολυ δυσκολο πλεον, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Μονο οι ΟΒΑ αλεξιπτωτιστες το 13-14, σειρες μου δηλαδη μεινανε ως ΟΒΑ εκει. Δεν υπηρετουν πολλα στελεχη εκει διοτι πλεον εχει γινει ή θα γινει επιχειρησιακη μοναδα (βλεπε Ζ ΜΑΚ - ΕΤΑ) . Ο μονος τροπος για να μπεις θα ειναι να δηλωσεις για ΕΠΟΠ στον προκηρυξη που ερχεται και να δηλωσεις στις θεσεις των Ε. Δ που θα βγαλει. Αν περασεις με το καλο Ε. Δ τοτε μετα το σχολειο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ να δηλωσεις για μεταθεση εκει (δεν εισαι αμεταθετος πλεον αποτι μου λενε οι σειρες μου) δυσκολα. Το 99% εκει μεσα ειναι εκπαιδευτες απο ΕΤΑ και ΟΥΚ. Το 13 ειμασταν δεν ειμασταν 100 ατομα ολοι στελεχοι και σειρες σκεψου. Επισης ειναι απτις χειροτερες μοναδες.

Υ. Γ μιλαω για συγκεκριμενα 2αΜΑΛ, η 1η ΜΑΛ ειναι σαφως καλυτερη μοναδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Νοέμ 25, 2020 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Η ειδικότητα μου ήταν Χειριστής Α/Τ και με αυτή έμεινα κιόλας μετά το ΣΒΕΑ στη ΣΧΑΛ

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας, ειλικρινά.

Εγώ θα το επιχειρήσω (δεν έχω να χάσω κάτι), καθαρά και μόνο για αυτό το μέρος που μου μάγεψε την ψυχή και με κάνει να δακρύζω.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

spyros94 έγραψε:Η ειδικότητα μου ήταν Χειριστής Α/Τ και με αυτή έμεινα κιόλας μετά το ΣΒΕΑ στη ΣΧΑΛ

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας, ειλικρινά.

Εγώ θα το επιχειρήσω (δεν έχω να χάσω κάτι), καθαρά και μόνο για αυτό το μέρος που μου μάγεψε την ψυχή και με κάνει να δακρύζω.

Αν ζητησουν αυτη την ειδικοτητα, βαλτην !
Αν παλι οχι απλα δηλωσε Ε. Δ και σου ευχομαι καλη επιτυχια σειρουλα !
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Σε ευχαριστώ πολύ! Τα καλύτερα σε όλους!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες