Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
*Αντισυνταγματικες τέτοιες διακρίσεις
3000 ψήφοι που λες είναι πολύ λίγοι μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους, γιατί έτσι πετάει όλους τους άλλους. Εγώ είπα με συμφέρει να ανέβει το όριο ηλικίας, απλά λέω ότι είναι αντισυνταγματικες διακρίσεις και δεν πιστεύω να γίνει. Απλά λέω αυτά που έχει πει ο υπουργός. Δεν είπα κάτι άλλο παιδες
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Αυτό με το 31ο ηλικίας ΑΝ ΓΊΝΕΙ... Πιστεύω θα είναι μόνο για τους ΟΒΑ για να πάρουν μέρος στην προκήρυξη... Και για εμάς που δεν είμαστε στο στράτευμα θα ισχύει 28ο έτος.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 69
Καλησπέρα εγώ που ήδη υπηρετώ και δεν έχω απολυθεί θα μπορέσω να συμμετάσχω στην προκήρυξη;
The only easy day was yesterday.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
GreekGod έγραψε:Καλησπέρα εγώ που ήδη υπηρετώ και δεν έχω απολυθεί θα μπορέσω να συμμετάσχω στην προκήρυξη;
Καλησπερα, φυσικα και μπορεις.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ναι κανονικάGreekGod έγραψε:Καλησπέρα εγώ που ήδη υπηρετώ και δεν έχω απολυθεί θα μπορέσω να συμμετάσχω στην προκήρυξη;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Παιδιά μην ξεκινατε παλι για οβα κτλ έχει καταντήσει κουραστικό ρε σεις. Βγήκε οτι έχει κατατεθεί στην βουλή, ωραία καλο αυτό, βλέπουμε την πορεία απο εδω κ περα. Μην γκρινιαζετε πάλι
Διασώστη, εικαζεις ότι θα έχουμε τροποποίηση και στη μοριοδοτηση; Μιλαω ως ΟΒΑ που μπήκα, πρώτη σειρά για φέτος, τον Αυγουστο.Διασωστης31 έγραψε:Οι εποχικό ήταν άνευ ορίου το 2011 στην προκήρυξη για ΠΠΥ και για πολίτες 30.Οι εποχικοι ήταν πάνω από 40 κάποιοι.
Τα επιτελεία, η ΠΟΕΣ και ο Στεφανής πρότειναν.
Είναι το χέρι του υπουργού αν θα το περάσει.
Έχει πάρει διάσταση το θέμα, αν δε το πάει για ψήφιση φταίει η ΝΔ και κανένας άλλος που πετάει έξω τους 27+. Και σχεδόν όλους τους ΟΒΑ (3.000 ψηφαλακια)
-
- Αντιστράτηγος
George_Trls έγραψε:Παιδιά μην ξεκινατε παλι για οβα κτλ έχει καταντήσει κουραστικό ρε σεις. Βγήκε οτι έχει κατατεθεί στην βουλή, ωραία καλο αυτό, βλέπουμε την πορεία απο εδω κ περα. Μην γκρινιαζετε πάλι

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Ναι το kranos έγραψε το πρωί ότι αναμένεται, διάταγμα με τροποποίηση κριτηρίων. Οπότε παίζει να αλλάζουν και όλα σε σχέση με του 2009.
Διασωστη αν επιτρεπεται εισαι στρατιωτικος;
Διασωστη διάταγμα ήταν; Αν θυμάμαι ήταν επιστολή των οβα και των επιτελειων για τροποποίηση
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 153
Χαχαα όχι ρε, τώρα θα κάνω αν με πιάνει, είμαι του 92. Είναι η πρόταση των επιτελείων, της ΠΟΕΣ και του Υφυπουργου Στεφανή.
Στο χέρι του υπουργού αν θα το πάει για ψήφιση.
Στο χέρι του υπουργού αν θα το πάει για ψήφιση.
Απλά άλλο αναμένεται διάταγμα και άλλο επιστολή, απλά για να μην μπερδευομαστε το λέω. Καλή επιτυχία ρε φίλε!
-
- Αντιστράτηγος
Ας κανει και κανενας καμια προπονηση να ξεφυγει λιγο απτη ρουτινα και την αγωνια ωστε να ειναι σε καλη φυσικη κατασταση οταν με το καλο βγει.
Το 09 οσοι δεν πιανανε τα ορια, γεια σου, ετσι απλα διχως πολλα πολλα ουτε σου χαριζω 2 δευτερα.
Το 09 οσοι δεν πιανανε τα ορια, γεια σου, ετσι απλα διχως πολλα πολλα ουτε σου χαριζω 2 δευτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Νοέμ 24, 2020 6:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες