Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από TRK »

Τελικά θα βγει τον Δεκέμβριο ρε μάγκες;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Μην παρεξηγηθώ, και εγώ είμαι 26. Δεν έχω χρόνια μπροστά μου, αλλά να ξέρουμε και τι μας γίνεται. Όταν ένα χρόνο τουλάχιστον τωρα, ο Παναγιωτοπουλος φωνάζει για το όριο ηλικίας στον στρατό και με βάση τις τελευταίες του δηλώσεις για τους οβα και την ηλικία, μου φαίνεται αδύνατο να το αλλάξει, όσες εισηγήσεις και να κάνει ο στρατός. Λες και τόσα χρόνια οι υπουργοί άκουγαν τις εισηγήσεις του στρατού; Ούτε καν. Τώρα θα δείξει σύντομα τι θα γίνει.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε πολύ πιθανό να βγει Δεκέμβρη, αν και γνώμη μου ότι θα βγει φεκ Δεκέμβριο και από Ιανουαριο οι προκήρυξεις
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Wolf93 »

Το οριο ηλικιας ανεβηκε και στους 3 Κλαδους! Πληροφορια απο συγγενη που ειναι στο Γες.

Καλη επιτυχια σε ολους!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ο Παναγιωτοπουλος ήταν κάθετος στο θέμα ηλικίας και ξαφνικά άλλαξε δηλαδή; Και πόσο δηλαδή πήγε το όριο αφού έχεις πηγές;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Κατατέθηκε στην βουλή.

Να μην έχουν συμπληρώσει το 31ο οι πολίτες. Δηλαδή 30,1990 αν βγει φέτος.

Άνευ ηλικίας οι οβα που υπηρετούν.

Η περίπτωση β` της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του ν.2936/2001 (ΦΕΚ Α΄ 166) αντικαθίσταται ως εξής: "β`. Να έχουν συμπληρώσει το 18ό έτος της ηλικίας και να μην έχουν υπερβεί το 31ό έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. ", άλλως: «Στο τέλος της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του ν.2936/2001 (ΦΕΚ Α΄ 166) προστίθεται εδάφιο ως εξής: «Για τους υπηρετούντες, κατά το χρόνο προκήρυξης θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών, Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης, δεν ισχύει το ανώτατο όριο ηλικίας».

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Elena98 έγραψε:Παιδιά θεωρείτε να βγει τωρα Δεκέμβρη;Εμένα προσωπικά με συμφέρει να τη βγάλουν από Φλεβάρη και μετά :-p

Σε βολευει Σαββατο πριν ή μετα τον καφε, για να ξερω να ενημερωσω τον Υπουργο.Εικόνα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δεν ειναι καθολου απιθανο να παει στα 31 το οριο. Μη ξεχνανε καποιοι πως οταν ειχε βγει ΦΕΚ φετος στο πρωτο Lockdown για τους ΟΒΑ ελεγε πως μπορει να δηλωσει ο καθενας, ανεξαρτητως αν εχουν παρελθει 3 χρονια απο τοτε που απολυθηκε. Ξαφνικα το τελευταιο 24ωρο αλλαξε και βγηκε να μην εχουν παρελθει 3 χρονια και τονιζω, αυτο αλλαξε το τελευταιο 24ωρο !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Νοέμ 24, 2020 6:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Έχει διαφορά το κατατέθηκε με το έγινε το όριο τόσο. Αμφιβάλλω να γίνει. Αρχικά θα αντιδράσουν όλοι αν γινόταν κάτι τέτοιο και σε μόρια και σε ηλικία. Θα αντιδρούσα άνδρες-γυναίκες. Απλά ο στρατός δεν θέλει να κάθετε ναι εκπαιδεύει εξ αρχής άτομα. Αλλά από άποψη οικονομικών και συνταξιοδοτικο, το να πάει 31 το όριο δεν συμφέρει. Και ο Παναγιωτοπουλος ήταν κάθετος στην ηλικία. Αν πάει πχ 31, θα αντιδράσουν και όσοι είναι 32-35. Θα πουν ανεβάστε το και άλλο. Δεν είναι εύκολο αυτό με την ηλικία
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καμία σχέση αυτό με τα 3χρονια και την ηλικία. Προφανώς το έκαναν αυτό διότι ψηλιαστικαν ότι όλοι θα δηλώσουν για οβα για να πάρουν μόρια και μετά αν μπορούν θα φύγουν
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Και εννοείται δεν γίνεται όπως λετε να λένε άνευ ορίου ηλικίας μόνο για οβα. Είναι αντισυνταγματικες τέτοιες διακρίσεις. Οπότε δύσκολο πιστεύω. Γιατί φανταστείτε την αντίδραση ολων
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Mark26 έγραψε:Καμία σχέση αυτό με τα 3χρονια και την ηλικία. Προφανώς το έκαναν αυτό διότι ψηλιαστικαν ότι όλοι θα δηλώσουν για οβα για να πάρουν μόρια και μετά αν μπορούν θα φύγουν

Υπαρχει πιεση απο παντου προς τον Υπουργο, πρωτη φορα συμβαινει αυτο οποτε ποτε μη λες ποτε αδελφε.
Θα δουμε πως θα παει το πραγμα. Μακαρι να βγει κατι δικαιο για τους ΕΠΟΠ αλλα εννοειται και για τα παλικαρια τους ΟΒΑ.

Ιδωμεν.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Έχει διαφορά το κατατέθηκε με το έγινε το όριο τόσο. Αμφιβάλλω να γίνει. Αρχικά θα αντιδράσουν όλοι αν γινόταν κάτι τέτοιο και σε μόρια και σε ηλικία. Θα αντιδρούσα άνδρες-γυναίκες. Απλά ο στρατός δεν θέλει να κάθετε ναι εκπαιδεύει εξ αρχής άτομα. Αλλά από άποψη οικονομικών και συνταξιοδοτικο, το να πάει 31 το όριο δεν συμφέρει. Και ο Παναγιωτοπουλος ήταν κάθετος στην ηλικία. Αν πάει πχ 31, θα αντιδράσουν και όσοι είναι 32-35. Θα πουν ανεβάστε το και άλλο. Δεν είναι εύκολο αυτό με την ηλικία

έχεις φάει σκάλωμα γερό έχεις πεί εδώ κ μέρες δε θα ξανα μιλήσεις για τους ΟΒΑ και τα όρια τους ... Και δεν ξέρω ίσως παραμιλάς κ στον ύπνο σου... Θα γίνει αλλαγή φίλε μου, έτσι απλά, το πιά αλλαγή θα φανεί και επίσημα,28 πάντως δε θα μείνει για τους ΟΒΑ ξεμπλόκαρε, να ξεσηκωθεί όποιος κ όποια θέλει δίκιο δε θα έχει γιατί πολύ απλά αυτός που θα ξεσηκωθεί ας έμπαινε ΟΒΑ κ αυτός που δεν είναι οπότε ας αρκεστεί στα μόρια του και στην ηλικία του.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Τι έχω φαγωθεί; Εμένα με συμφέρει να ανέβει το όριο, αλλά δεν γίνεται να κάνουν αυτήν την διάκριση, δηλαδή άνευ ορίου ηλικίας οι οβα. Είναι αντισυνταγματικες τε έτοιμες διακρίσεις! Λέω απλά αυτά που έχει πει ο υπουργός!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι εποχικό ήταν άνευ ορίου το 2011 στην προκήρυξη για ΠΠΥ και για πολίτες 30. Οι εποχικοι ήταν πάνω από 40 κάποιοι.

Τα επιτελεία, η ΠΟΕΣ και ο Στεφανής πρότειναν.

Είναι το χέρι του υπουργού αν θα το περάσει.

Έχει πάρει διάσταση το θέμα, αν δε το πάει για ψήφιση φταίει η ΝΔ και κανένας άλλος που πετάει έξω τους 27+. Και σχεδόν όλους τους ΟΒΑ (3.000 ψηφαλακια)

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης