Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Dk2000 έγραψε:Ευχαριστώ, πωω είναι μεγάλο μανίκι από ότι φαίνεται

Το μονο σιγουρο ειναι αυτο.

Αλλα αν βγαλει, και εχεις τα απαιτουμενα προσοντα ή δεν ξερω πως ακριβως επιλεγουν για τη συγκεκριμενη ομαδα, τοτε κανε τα χαρτια σου. Ολοι ετσι ξεκινησαν καποτεΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Νοέμ 22, 2020 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Στην προκήρυξη στο στρατό ξηράς το εχει αυτο Λευτέρη, μάλλον θα μπερδεύτηκες με άλλο πριν που ειπες για π. Α.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

George_Trls έγραψε:Στην προκήρυξη στο στρατό ξηράς το εχει αυτο Λευτέρη, μάλλον θα μπερδεύτηκες με άλλο πριν που ειπες για π. Α.

Αληθεια; Συγνωμη για το λαθος τοτε, μας εχει ξεκανει η καραντινα. Δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε, τι κανουμε, που παμε, γιατι υπαρχουμε πλεον.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
George_Trls έγραψε:Στην προκήρυξη στο στρατό ξηράς το εχει αυτο Λευτέρη, μάλλον θα μπερδεύτηκες με άλλο πριν που ειπες για π. Α.

Αληθεια; Συγνωμη για το λαθος τοτε, μας εχει ξεκανει η καραντινα. Δεν ξερουμε ποιοι ειμαστε, τι κανουμε, που παμε, γιατι υπαρχουμε πλεον.Εικόνα
Χαχαχα ολα καλάΕικόνα

tony28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από tony28 »

Παιδες καλησπερα ειμαι 27, υπηρετησα ειδικες δυναμεις το 2012 και τα τελευταια χρονια υπηρετω στο ελφαρυ πεζικο στο εξωτερικο. Τελειωνω το συμβολαιο μου και γυρναω και θελω να δω αν μπορεσω να μπω εποπ. Απολυτηριο εχω 9,6 Εικόνα. Διπλωμα αμαξι, μηχανη θα παω να βγαλω (εχω αλλα ειναι του στρατου που ειμαι τωρα και δε μετρανε). Αγγλικα μιλαω τελεια αλλα και παλι δεν εχω διπλωμα και θα βγαλω. Η ερωτηση μου ειναι. Η θητεια σε ξενη χωρα του ΝΑΤΟ μετραει; Σου δινει κανενα μοριο; Επισης εχω διαφορα σχολεια. Θα τα μετρησουν;Exω πολυ καλες σχεσεις με πολλα παιδια απο το ΕΤΑ την Ζ κτλπ και μου λενε οτι δυστηως δε μαζευω μορια (και το ξερω :P) απλα κ αυτοι δε ξερουν αν μετραει η προυπηρεσια. Ευχαριστω πολυ παιδια. Καλη τυχη σ ολους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tony28 την Κυρ Νοέμ 22, 2020 8:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν ξέρω για τα σχολεία κλπ αυτό ας σου απαντήσει κάποιος που ξέρει, αλλά έχεις πολύ μικρό απολυτήριο, οποτε αν προλάβεις πήγαινε δώσε έστω για proficiency αν και να ξέρεις και αυτά θέλουν καιρό μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα. Διπλώματα οδήγησης κλπ επίσης δεν μοριοδοτουνταν
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Ηλικιακά είσαι στο όριο, αν γίνεις 28 δεν θα μπορείς να δηλώσεις, παρά μόνο αν ανεβάσουν το ηλικιακό όριο
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δυστυχώς φίλε μου, απο οσο βλέπω εδω δεν πιανουν τιποτα απο αυτα.
Oba 1h seira E. D
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Oba 1h seira E. D »

Φιλαράκι, βγάζεις κόμπλεξ διότι δεν έχεις την γνώση. Αν είναι μέρα με την νύχτα πήγενε σε μια βδομαδα και θα το καταλάβεις. Οι περισσότεροι πλέον εποπ είναι γερασμένοι, βαριεστημένοι κ δεν θέλουν να κάνουν ούτε τα βασικά. Βέβαια πάντα υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες. Προσωπικά στην μονάδα μου ξέρω πως άμα φύγουν οι υπάρχον ΟΒΑ θα υπάρξει μεγάλο θέμα στην επιχείρησιακη ετοιμότητα. Μια βδομάδα πρέπει να ρθεις σαν θεατής και θα καταλάβεις τι εννοώ... Μετά θα ζητήσεις συγνώμη.

Τέλος πάντων ακριβώς επειδή είναι για τα 1000 άτομα το θέμα εδώ, και επειδή καλός η κακός για κάποιους θα μπορούμε οι εν ενέργεια να κάνουμε χαρτιά όσοι είμαστε κάτω των 28 προς τ παρόν γιατί αυτό θα αλλάξει και θα ανέβει το όριο ηλικίας για τους εν ενέργεια, ήδη συνάδελφοι που είναι οβα από το 2014 έχουν κάνει αναφορά μέσω δικηγόρου και βρίσκονται σε καλό δρόμο... Τώρα αν εσύ θεωρείς άσχετο να σ γράφω εγώ κ ο οποιοσδήποτε είναι ενεργός σε μονάδα τότε καλύτερα να πας να το κοιτάξεις, γιατί το κόμπλεξ δεν κάνει καλο.

Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

George_Trls έγραψε:
Pyr έγραψε:
George_Trls έγραψε:Ρε παιδιά είναι απλο. Δεν γίνεται να ανέβει το όριο μονο για οβα. Η θα ανέβει για όλους ή για κανέναν. Δεν εχει σημασία επειδή είναι οβα να τους ανεβάσουν το οριο. Ηδη έχουν αρκετά μόρια τα παιδιά να ναι καλα, δεν χρειάζεται κ αύξηση ηλικίας.

Αερολογείς, πολύ φιλικά.

Αν το θέλουν γίνεται που το βασίζεις οτι δεν γίνεται;

εγώ το βασίζω σε άλλο Σώμα.

Οι περισσότεροι που μιλάνε εδω για αύξηση του ορίου, είναι επειδή είναι οβα. Απο την στιγμή που θέλουν να κατεβάσουν το μ. Ο. Ηλικίας, προφανώς δεν στέκει να ανεβάσουν το οριο. Και πόσο μάλλον μόνο στους οβα. Γιατί να το ανεβάσει εκει; Επειδή έχουν προϋπηρεσία; Αν είναι έτσι ας μπούνε μόνο οι οβα. Αν ανεβάσουν μονο για οβα, θα υπάρξουν αντιδράσεις απο τους υπόλοιπους και είναι φυσιολογικό. Τέλος, φιλικά πάντα, αν λεω κάτι επειδή δεν βολευει ορισμενους (και είναι γνώμη μου), δεν σημαίνει οτι αερολογω. Λεω τα γεγονότα ως έχουν σύμφωνα με αυτα που βλέπω και γνωρίζω

Και όμως γίνεται όπως Γινόταν με τις πρώτες σειρές ΟΠΥ που μπορούσαν να πάρουν μέρος σε προκηρύξεις σωμάτων ασφαλείας αστυνομία, πυροσβεστική ή σε δημόσιο μετά την λήξη της πενταετίας και στις οποίες η πενταετία αφαιρούνταν από την ηλικία τους θεωρούνταν προϋπηρεσία Δηλ ΟΒΑ 34 χρονών Με προϋπηρεσία 6 ετών 34 -6=28 οπότε όλα εφικτά.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2017 Πρόσληψη OBA Έως 32 ετών, σήμερα είναι 35...35-3= 32... Για να είναι όλοι εντάξει το όριο θα πάει 32 δικαστικά (ΣτΕ).

Θα πάει με βάσει ποιος μπήκε με το ανώτατο όριο ηλικίας σαν ΟΒΑ, αλλιώς ο 35χρονος θα ακυρώσει δικαστικά όλους όσοι κινηθούν, επειδή θα θεωρηθεί διάκριση ορίου ηλικίας υποψηφίων ΟΒΑ.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι πρώτες σειρές εποπ είχαν όριο, να μην έχεις συμπληρώσει το 25ο. Δηλαδή 24. Με τροποποίηση έφτασε εκεί που είναι τώρα.

Ολα παίζουν, η ΠΟΕΣ και τα επιτελεία πιέζουν τον υπουργό να ανέβει το όριο για όλους, οχι μόνο τους οβα.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Στειλανε επιστολες πολλες τωρα τελευταια γι αυτο το θεμα, αλλα η απαντηση ηταν μια απτον Παναγιωτοπουλο οπως ειδαμε ολοι. Κατι παρομοιο ειχαν κανει και οι Ειδικοι Φρουροι περσι, πολλα ατομα απτο φορουμ κιολας, αλλα δεν καταφεραν τιποτα παρα μονο να τους τα φανε οι δικηγοροι. Πλεον για ψυλλου πηδημα ολοι πανε στο ΣτΕ οποτε εχει αλλαξει και η πολιτικη του ΣτΕ. Αν ειναι δυνατον ομως, ας σταματησουμε με το θεμα των ΟΒΑ εδω περα ή αλλιως θα μιλησω προσωπικα στον Νασσο να κλειδωθει το νημα. Δεν παει αλλο η κατασταση ξεφευγει και δημιουργει στρατοπεδα.
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από xelistas25 »

Μαγκες οποίος οβα επιθυμεί θα μπει σίγουρα επ οπ... Έχουν γίνει στελεχη έχουν πάνω από 3 χρόνια μέσα... Συμφέρει πιο πολύ από το να πάρει αστρατευτους
Άβαταρ μέλους
xelistas25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από xelistas25 »

Ένας που θα μπει από θητεία επ οπ θα πάρει χρόνια να ριζοθει μέσα του η νοοτροπία του επαγγέλματια... Από το από λέλε ολε... Να γίνεις επαγγελματίας θέλει χρόνο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες