Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Δεν είπα ότι δεν μπορεί κανείς να ονειρεύεται. Μιλάω με τα δεδομένα που είχαν οι προκήρυξεις. Οι οβα δεν είναι μόνιμοι, και έχουν ηλικιακό όριο 28 ετών και το γνωρίζουν όλοι αυτό πριν μπουν. Πολύ απλό! Άλλο αν θέλουν να το δεχτούν κάποιοι ειδικά όταν έχουν περάσει τα 28

Οι ΟΒΑ ειναι συμβασιούχοι το γνωρίζουμε αυτό το 28 όριο που αφορά τους ΟΒΑ για το 2020 εσυ που το ξέρεις; Είπε συγκεκριμένα για ΟΒΑ οτι θα έχει 28 όριο ηλικίας;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Οι φυλακές φυλακών κάνουν εντελώς διαφορετική δουλειά με τους εποπ.Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα

δηλαδή δεν παίρνουν σύνταξη οι φύλακες; Τι σχέση εχει η δουλειά.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

George_Trls έγραψε:Μαρκ αστο ρε συ. Εδω μου λεει οτι απασχολούν οβα πανω απο 28 χρονών που είναι με συμβαση, δηλαδή αν μπει στα 27 στα 31 γεια σας κ το συγκρίνει με ΕΠΟΠ. Καταλαβαίνω την θέληση των οβα, αλλα κάποιες φορές ξεφεύγουν.

τι να αφήσει ρε φίλε; Οποιος διαφωνεί μαζί σου θα πρέπει να μην έχει λόγο; Εχεις μπερδευτεί μεγάλε... Απο αυτά που λές το συμπερασμα που έχεις βγάλει ειναι λάθος.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Μιλάω για το όριο των 28 στους ΕΠΟΠ! Άρα βάση τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, όσοι ειναι άνω των 28 δεν θα μπορούν εκτός αν αλλάξει κάτι. Μιλάμε για ανόμοια πράγματα, άλλη δουλειά οι εποπ άλλη οι φυλακές φυλακών.

Στους εποπ θέλουν όσο γίνεται πιο νεαρό προσωπικό. Τόσα χρόνια όλα τα άρθρα αυτό τονίζουν, το ηλικιακό θεμα

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Εγω σέβομαι την γνώμη σου όπως κ των υπολοίπων. Αλλά χάνεις το δίκιο σου όπως κ οι φίλοι σου, με την επιθετικότητα σας οτι είστε μονοι εσεις και κανενας αλλος. Εδώ μου λες οτι δεν πειράζει να απασχολούν εποπ πανω απο 28 ενω οβα πειράζει, που ειναι με ΣΥΜΒΑΣΗ, αρα δεν θα τον απασχολήσει για πανω απο 2-3 χρόνια. Δεν είναι θεμα να μην έχεις λογο, το θέμα είναι να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Στη ζωή μας είναι ολα επιλογές, σου λεμε 3 άνθρωποι κάτι και συ τα δικα σου για το όριο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Μιλάω για το όριο των 28 στους ΕΠΟΠ! Άρα βάση τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, όσοι ειναι άνω των 28 δεν θα μπορούν εκτός αν αλλάξει κάτι.Μιλάμε για ανόμοια πράγματα, άλλη δουλειά οι εποπ άλλη οι φυλακές φυλακών.

Στους εποπ θέλουν όσο γίνεται πιο νεαρό προσωπικό. Τόσα χρόνια όλα τα άρθρα αυτό τονίζουν, το ηλικιακό θεμα

Για το δεδομένο του 2009 ναι το δέχομαι. Έτσι ήταν τότε όμως έβγαζε ΕΠΟΠ προκήρυξεις κάθε 2-3 χρονια και δε προλάβαινε κάποιος να τελειώσει την 3ετία του ώς ΟΒΑ κ έμπαινε ΕΠΟΠ.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

George_Trls έγραψε:Εγω σέβομαι την γνώμη σου όπως κ των υπολοίπων. Αλλά χάνεις το δίκιο σου όπως κ οι φίλοι σου, με την επιθετικότητα σας οτι είστε μονοι εσεις και κανενας αλλος. Εδώ μου λες οτι δεν πειράζει να απασχολούν εποπ πανω απο 28 ενω οβα πειράζει, που ειναι με ΣΥΜΒΑΣΗ, αρα δεν θα τον απασχολήσει για πανω απο 2-3 χρόνια. Δεν είναι θεμα να μην έχεις λογο, το θέμα είναι να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Στη ζωή μας είναι ολα επιλογές, σου λεμε 3 άνθρωποι κάτι και συ τα δικα σου για το όριο.

δε ξέρω αν κάτι δεν ειπα σωστά ή αν μπερδεύεσαι εσύ φίλε μου.

δεν ειπα ποτέ τίποτα για ηλικίες συγκεκριμένο πέρα απο το εξής :

*δεν πρέπει να πετάνε ΟΒΑ εκτός άσχετα τι ηλικία έχουν, αξιοποίηση όλων των ΟΒΑ.* και η αύξηση του ορίου ηλικίας να αφορά μονο τους ΟΒΑ όχι τους ιδιώτες, είναι δίκαιο για το λόγο του ότι όπως σε όλες τις υπηρεσίες έτσι κ εδώ θα πρέπει να υπάρχει ειδική μέριμνα για το συμβασιούχο προσωπικό της ΙΔΙΑΣ υπηρεσίας που προκηρύσσει τον διαγωνισμό.

Τώρα εσύ γιατι μπερδεύεσαι με τις ηλικίες και τι είπα εγώ, εγώ είπα το απλό πραγματάκι απο επάνω ακριβώς...

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Και σου εξηγούμε ότι οι προκήρυξεις είναι έτσι, οπότε γιατί να κάνουν ειδική μέριμνα μόνο για τους οβα; ! Έτσι όπως πάει το πράγμα δύσκολο να αλλάξει το όριο ηλικίας.

Αν δεν αρέσει σε κάποιους αυτούς τι να κάνουμε. Και εγώ είμαι 26, δεν έχω χρόνια μπροστά μου. Θα πρεπει δηλαδή να διαμαρτυρομαι για κάτι που ξέρω ότι είναι στάνταρ (εκτος αν αλλάξει κάτι που δύσκολο δηλαδή) ! Αν είναι όντως ως τα 28 το όριο, τέλος θα είναι αυτό και θα μπουν όσοι είναι 28.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν γίνεται να υπάρχει ειδική μέριμνα μόνο για τους οβα (εκτος αν μοριοδοτησουν όπως λένε τους καλύτερους για έξτρα μόρια) διότι θα διαμαρτυρηθουν όλοι και με το δίκιο τους. Επίσης γιατί να αξιοποιηθούν όλοι οι οβα; Μπαίνουν πολύ πιο εύκολα από εποπ τα τελευταία χρόνια, διότι δεν δήλωνε κάνεις. Κάνανε τα στραβά μάτια σε πολλά και μπαιναν κάτι μπαγλαμάδες που δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα πόδια τους. Τώρα αν κάποιοι το αξίζουν πολύ αλλά έχουν ξεπεράσει το όριο, οκ κρίμα αλλά τι να κάνουμε.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Η ειδική μέριμνα είναι το να παίρνετε μόρια και δεν είναι λίγα, συν ότι ισως για πρώτη φορα να υπερμοριοδοτηθουν οι ικανότεροι οβα σύμφωνα με τις αξιολογήσεις που έχουν. Αν δεν είναι αυτό μέριμνα τοτε τι ειναι; Που συμφωνω με αυτα αρκεί να μην υπερμοριοδοτηθουν όλοι γιατί τοτε είναι άδικο παλι. Η ηλικία το ειπαμε, εκτός οτι θέλουν να μειώσουν το μ. Ο. δεν γίνεται να είναι μονο για οβα αυξημένη.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Επίσης λες. Ότι τότε οι οβα δεν προλάβαιναν να τελειώσουν την θητεία τους και έμπαιναν εποπ. Αν μπήκατε όλοι οβα με το μυαλό ότι θα μονιμοποιηθουμε στάνταρ... Μέγα λάθος. Κανείς δεν σας είπε ότι θα είστε μόνιμοι. Οι οβα είναι συμβασιούχοι!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Λοιπον, για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα διοτι γεμιζουμε τσαμπα σελιδες και λεμε τα ιδια και ιδια.

Κανενας ΟΒΑ ποτε δεν εγινε μονιμος, ανεκαθεν οσοι εκαναν τα χαρτια τους διαβαζανε κατω κατω πως ειναι με συμβαση 3+3 εκτος απο καποιες περιπτωσεις που η ειδικοτητα τους τους εδινε +2. Το 2014, μας ειπαν στη 2ηΜαλ 1 μηνα πριν γινουμε πολιτες, να δηλωσουμε σαν ΟΒΑ διοτι θελανε 200 ατομα. Απτη σειρα μας, ουτε τα 100 δεν δηλωσαν και εν τελει πηγαν τα 50. Γιατι αυτο; Διοτι γνωριζαμε πως μετα απο 6 χρονια θα μας πεταξουν στον δρομο, δεν υπαρχει εξελιξη και μερικοι ειχαμε ηδη δουλειες εξω οποτε υπηρχε μεγαλο ρισκο. Μεχρι και σημερα λοιπον, σε καμια σειρα μου που εμεινε δεν ηρθε καποιο χαρτι για μονιμοποιηση αλλα το γνωριζανε και πραξανε αναλογα. Οσο για την ηλικια, δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει 30 ή 35 ή 50. Αν ειναι σωστο; Κατ εμε ειναι, διοτι ολη η Ευρωπη εχει αλλα ορια ηλικιας αλλα το Ελλαδισταν ειναι εκτος, οποτε θα ηταν σωστο να παει η ηλικια ιδια με τους ΕΠΟΠ, δηλαδη 30 ετη και ΕΠΟΠ + ΟΒΑ και απο εκει και περα οι ΟΒΑ ηδη θα παρουν καποια παραπανω μορια οπως παιρνουν ετσι κι αλλιως τα +100 οποτε θα ειναι μια δικαιη " μαχη ". Για να ολοκληρωσω τωρα, οσοι ΟΒΑ εχετε " νευρα " εχετε απολυτο δικιο, αλλα μη τα βαζετε με τους ΕΠΟΠ ή με τον εκαστοτε πολιτη που θελει να παρει μερος, να τα βαζετε με τη Κυβερνηση και με τον θεσμο και προπαντων μη γινουμε στρατοπεδα εδω μεσα, κριμα απτον θεο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Νοέμ 22, 2020 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Lefteri καλά τα είπες, ας λήξει το θέμα εδώ γιατί δεν φταίμε εμείς οι υπόλοιποι για το όριο ηλικίας. Όπως είπα και εγώ, όλα είναι επιλογές, ξεραν εξ αρχής ότι ήταν συμβασιούχοι. Υπομονη τώρα να δούμε πότε θα βγει το φεκ

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Lefteri καλά τα είπες, ας λήξει το θέμα εδώ γιατί δεν φταίμε εμείς οι υπόλοιποι για το όριο ηλικίας. Όπως είπα και εγώ, όλα είναι επιλογές, ξεραν εξ αρχής ότι ήταν συμβασιούχοι.Υπομονη τώρα να δούμε πότε θα βγει το φεκ

Βρε μανία... Όσοι μπήκανε μπήκανε γιατί γουστάρανε και όσοι μπήκανε και είχανε στο νούτους εξασφαλίστηκαν κακός το πράξανε και σαφώς θα έπρεπε να γνωρίζουν τι υπογράφουν.

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Λοιπον, για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα διοτι γεμιζουμε τσαμπα σελιδες και λεμε τα ιδια και ιδια.

Κανενας ΟΒΑ ποτε δεν εγινε μονιμος, ανεκαθεν οσοι εκαναν τα χαρτια τους διαβαζανε κατω κατω πως ειναι με συμβαση 3+3 εκτος απο καποιες περιπτωσεις που η ειδικοτητα τους τους εδινε +2. Το 2014, μας ειπαν στη 2ηΜαλ 1 μηνα πριν γινουμε πολιτες, να δηλωσουμε σαν ΟΒΑ διοτι θελανε 200 ατομα. Απτη σειρα μας, ουτε τα 100 δεν δηλωσαν και εν τελει πηγαν τα 50. Γιατι αυτο; Διοτι γνωριζαμε πως μετα απο 6 χρονια θα μας πεταξουν στον δρομο, δεν υπαρχει εξελιξη και μερικοι ειχαμε ηδη δουλειες εξω οποτε υπηρχε μεγαλο ρισκο. Μεχρι και σημερα λοιπον, σε καμια σειρα μου που εμεινε δεν ηρθε καποιο χαρτι για μονιμοποιηση αλλα το γνωριζανε και πραξανε αναλογα. Οσο για την ηλικια, δεν ειναι τοσο ευκολο να γινει 30 ή 35 ή 50. Αν ειναι σωστο; Κατ εμε ειναι, διοτι ολη η Ευρωπη εχει αλλα ορια ηλικιας αλλα το Ελλαδισταν ειναι εκτος, οποτε θα ηταν σωστο να παει η ηλικια ιδια με τους ΕΠΟΠ, δηλαδη 30 ετη και ΕΠΟΠ + ΟΒΑ και απο εκει και περα οι ΟΒΑ ηδη θα παρουν καποια παραπανω μορια οπως παιρνουν ετσι κι αλλιως τα +100 οποτε θα ειναι μια δικαιη " μαχη ". Για να ολοκληρωσω τωρα, οσοι ΟΒΑ εχετε " νευρα " εχετε απολυτο δικιο, αλλα μη τα βαζετε με τους ΕΠΟΠ ή με τον εκαστοτε πολιτη που θελει να παρει μερος, να τα βαζετε με τη Κυβερνηση και με τον θεσμο και προπαντων μη γινουμε στρατοπεδα εδω μεσα, κριμα απτον θεο.

Όπως τα λες είναι σωστά. Εσείς οι ΟΒΑ, στην προκήρυξη των ΕΠΟΠ έπρεπε να έχετε όριο ηλικίας πέραν των 28 ετών και ανάλογα πόσα χρόνια δουλέψατε στις ένοπλες δυνάμεις. Δηλαδή εργάστηκες 3 χρόνια το όριο θα είναι 31. Εργάστηκες 9 χρόνια, το όριο θα είναι 37.

Γιατί αυτό;

Επειδή έδωσες τα νιάτα σου και είσαι εκπαιδευμένος.

Το 2017 το όριο ΟΒΑ ήταν μέχρι 32! Λάθος αυτό, είναι ένα πάτημα να τους πείτε ότι εκείνος που μπήκε στα 32 σήμερα είναι 35-36 ετών. ΤΙ θα γίνει με αυτόν;

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες