Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Στην ηλικια εχεις δικιο, αλλα δεν αλλαξε τοσα χρονια αυτο οποτε δεν νομιζω να αλλαξει και ποτε και ο λογος, ισως, να ειναι το συνταξιδιοδοτικο

Ευχαριστώ δεκτή η απάντηση σου, αυτό ειναι μία άλλη κουβέντα που δεν έχει νόημα να την κάνουμε διότι το μαχαίρι κ το καρπούζι δε το έχουμε εμείς αλλά η πολιτία.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Απλά η κάθε προκηρυξη έχει τα δικά της στάνταρ. Πχ σε μια σύμβαση σοχ μετράνε πολύ τα κοινωνικά κριτήρια και δεν έχει όριο ηλικίας, σε άλλες προκηρύξεις πρέπει να έχεις συγκεκριμένη προϋπηρεσία κλπ

Έτσι και ο θεσμός των Εποπ έχει ως ηλικιακό όριο τα 28. Το γνωρίζουν εξ αρχής οι οβα πριν μπουν. Ακόμη και στο Google να το πατήσεις, θα σου βγάλει προηγούμενες προκηρυξεις εποπ και βλέπεις ότι το όριο είναι τα 28. Το θέμα είναι ότι πολύ βασίζουν την ζωή τους πχ μόνο στους οβα και δεν ψάχνουν να έχουν μια εναλλακτική, διότι ξέρουν ότι οι οβα δεν είναι μόνιμοι και ότι όταν βγει προκηρυξη μπορεί να μην είναι μέσα στο όριο ηλικίας. Ο καθένας με τις επιλογές τους!

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

*Πολλοι
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Pyr έγραψε:
George_Trls έγραψε:Εγω δοξα τω θεω pyr μου, σαν Γιωργος, δεν στηριζομουν μονο στην προοπτικη του να μπω εποπ ή οβα. Αλλα ακομα και αυτο να περιμενα ολη μου την ζωη, θα δεχομουν τις συνεπειες γιατι ολα ηταν δικη μου επιλογη. Οπως ειπε κ ο φιλος Mark παραπανω, δικη σου επιλογη στο να κανεις μονο οβα στην ζωη σου. Οποτε αυτοματως παιρνεις ρισκο και δεν νομιζω να περιμενε κανεις να βγει προκυρηξη για εποπ οποτε δηθεν μπηκατε με αυτη την προοπτικη.Τα βλεπω τα πραγματα πολυ πιο σφαιρικα απο τους οβα, γιατι οι οβα θα υποστηριξουν αποκλειστικα τον θεσμο τους. Ακομα και 50 χρονων να πηγαινε το οριο ναι ναι θα λεγανε. Οποτε σφαιρικα πρεπει να το βλεπετε εσεις. Εγω αν δεν μπω εποπ, ξερω τι θα κανω στην ζωη μου μετα (εκτος απο το να προσπαθω παραλληλα για τις επομενες). Καλο θα ηταν να ειχαν ολοι ενα πλανο

Όπως είπες δεν εισαι ΟΒΑ και ούτε ήσουνα, άρα αυτό που λές για τους ΟΒΑ οτι κοιτάνε την πάρτυ τους αυτομάτως το ίδιο κάνεις εσύ που δεν εισαι ΟΒΑ κοιτάς την πάρτυ σου.

Ε άρα που ειναι το κακό ο καθένας να κοιτάει την πάρτυ του; Πώς εισαι εσύ σωστός κ οι ΟΒΑ λάθος;

Αν εβλεπες τα νηματα να ξερεις μονο την παρτυ μου δεν κοιταω, ειδικα για τους οβα. Αλλα αστο τωρα δεν θα ασχοληθω παραπανω. Καλη καρδια

Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Dyk εχεις ακουσει τιποτα για το ΦΕΚ των ειδικοτήτων ; Ποτε; Αν θα βγουν ολες μαζι και αν θα παρει 1α ΟΒΑ και μετα ΕΠΟΠ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

M.A.R.C.H. έγραψε:Dyk εχεις ακουσει τιποτα για το ΦΕΚ των ειδικοτήτων ; Ποτε; Αν θα βγουν ολες μαζι και αν θα παρει 1α ΟΒΑ και μετα ΕΠΟΠ;

Η προκήρυξη μάλλον θα βγει αφού πρώτα μπει η τελευταία σειρά ΟΒΑ που οι αιτήσεις έληξαν πρόσφατα.

Ενώ στις προηγούμενες δεν συμπληρωνοταν οι θέσεις, σ αυτήν έχουν πάνω από 100 επιλαχόντες.

Δηλωσαν όλοι για τα 100 μόρια.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Απλά η κάθε προκηρυξη έχει τα δικά της στάνταρ. Πχ σε μια σύμβαση σοχ μετράνε πολύ τα κοινωνικά κριτήρια και δεν έχει όριο ηλικίας, σε άλλες προκηρύξεις πρέπει να έχεις συγκεκριμένη προϋπηρεσία κλπ

Έτσι και ο θεσμός των Εποπ έχει ως ηλικιακό όριο τα 28. Το γνωρίζουν εξ αρχής οι οβα πριν μπουν. Ακόμη και στο Google να το πατήσεις, θα σου βγάλει προηγούμενες προκηρυξεις εποπ και βλέπεις ότι το όριο είναι τα 28. Το θέμα είναι ότι πολύ βασίζουν την ζωή τους πχ μόνο στους οβα και δεν ψάχνουν να έχουν μια εναλλακτική, διότι ξέρουν ότι οι οβα δεν είναι μόνιμοι και ότι όταν βγει προκηρυξη μπορεί να μην είναι μέσα στο όριο ηλικίας.Ο καθένας με τις επιλογές τους!

πειράζει να θέλει κάποιος να βασιστεί στη δουλειά που κάνει τώρα; Π. Χ. Ένας ΟΒΑ πειράζει να βασιστεί; Δηλαδή όσοι δουλεύουν γενικά βασίζονται σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτό που κάνουν αυτό μου λές;

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Ναι πειράζει και φταίει ο καθένας για τις επιλογές του. Όταν σου λένε ότι δεν είσαι μόνιμος, θα είσαι με σύμβαση 3 + 3 χρόνια ακόμη και έχει ηλικιακό όριο ως 28 ετών, δεν φταίει κανείς άλλος μετά. Και εγώ ήθελα να μπω στρατό, δεν πέρασα στις πανελλήνιες, είμαι βλακας δηλαδή που δεν στήριξα την ζωή μου σε μια προκηρυξη που δεν ήξερα αν θα βγει ποτέ ξανά; Όλα στην ζωή είναι επιλογές. Αν κάποιος στήριξε την ζωή του μόνο πχ στους οβα και δεν κοίταξε να έχει και μια εναλλακτική, δεν του φταίει κανείς αλλος

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

George_Trls έγραψε:
Pyr έγραψε:
George_Trls έγραψε:Εγω δοξα τω θεω pyr μου, σαν Γιωργος, δεν στηριζομουν μονο στην προοπτικη του να μπω εποπ ή οβα. Αλλα ακομα και αυτο να περιμενα ολη μου την ζωη, θα δεχομουν τις συνεπειες γιατι ολα ηταν δικη μου επιλογη. Οπως ειπε κ ο φιλος Mark παραπανω, δικη σου επιλογη στο να κανεις μονο οβα στην ζωη σου. Οποτε αυτοματως παιρνεις ρισκο και δεν νομιζω να περιμενε κανεις να βγει προκυρηξη για εποπ οποτε δηθεν μπηκατε με αυτη την προοπτικη.Τα βλεπω τα πραγματα πολυ πιο σφαιρικα απο τους οβα, γιατι οι οβα θα υποστηριξουν αποκλειστικα τον θεσμο τους. Ακομα και 50 χρονων να πηγαινε το οριο ναι ναι θα λεγανε. Οποτε σφαιρικα πρεπει να το βλεπετε εσεις. Εγω αν δεν μπω εποπ, ξερω τι θα κανω στην ζωη μου μετα (εκτος απο το να προσπαθω παραλληλα για τις επομενες). Καλο θα ηταν να ειχαν ολοι ενα πλανο

Όπως είπες δεν εισαι ΟΒΑ και ούτε ήσουνα, άρα αυτό που λές για τους ΟΒΑ οτι κοιτάνε την πάρτυ τους αυτομάτως το ίδιο κάνεις εσύ που δεν εισαι ΟΒΑ κοιτάς την πάρτυ σου.

Ε άρα που ειναι το κακό ο καθένας να κοιτάει την πάρτυ του; Πώς εισαι εσύ σωστός κ οι ΟΒΑ λάθος;

Αν εβλεπες τα νηματα να ξερεις μονο την παρτυ μου δεν κοιταω, ειδικα για τους οβα. Αλλα αστο τωρα δεν θα ασχοληθω παραπανω. Καλη καρδια

Ασχοληθείς δεν ασχοληθείς φίλτατε η άποψη μου ειναι ΑΞΙΩΠΟΊΗΣΗ των ΟΒΑ Γιατί μία υπηρεσία έχει ανάγκη απο ΕΜΠΕΙΡΟ προσωπικό που η ίδια απασχολεί και όχι να το διώχνει επειδή υπάρχει τι; Ένα όριο...

στην τελική σαν ΟΒΑ πώς τον απασχολείς πάνω απο 28 ετών; Σου κάνει; Κ ξαφνικά το ίδιο άτομο σαν ΕΠΟΠ δεν σου κάνει; Σκέψου λίγο ... Αν θέλεις...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Ναι πειράζει και φταίει ο καθένας για τις επιλογές του. Όταν σου λένε ότι δεν είσαι μόνιμος, θα είσαι με σύμβαση 3 + 3 χρόνια ακόμη και έχει ηλικιακό όριο ως 28 ετών, δεν φταίει κανείς άλλος μετά. Και εγώ ήθελα να μπω στρατό, δεν πέρασα στις πανελλήνιες, είμαι βλακας δηλαδή που δεν στήριξα την ζωή μου σε μια προκηρυξη που δεν ήξερα αν θα βγει ποτέ ξανά;Όλα στην ζωή είναι επιλογές. Αν κάποιος στήριξε την ζωή του μόνο πχ στους οβα και δεν κοίταξε να έχει και μια εναλλακτική, δεν του φταίει κανείς αλλος

τι λές ρε φίλε που πειράζει; Δηλαδή θα μας τρελάνεις; Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να ονειρεύεται και να προσπαθεί για αυτό που αγαπάει. Και το όριο των 28 ετών υπήρχε για τους ΟΒΑ πριν 10+ χρόνια δε σημαίνει οτι θα ειναι κ τώρα απαραίτητα, και αν θέλουν να το συντηρήσουν μπορούν να το συντηρήσουν για τους ιδιώτες.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Οι οβα δεν είναι μόνιμοι, οπότε δεν τους νοιάζει αυτό το ηλικιακό όριο. Στους εποπ είναι θέμα διότι υπάρχει και το συνταξιοδοτικο στην μέση.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Δεν είπα ότι δεν μπορεί κανείς να ονειρεύεται. Μιλάω με τα δεδομένα που είχαν οι προκήρυξεις. Οι οβα δεν είναι μόνιμοι, και έχουν ηλικιακό όριο 28 ετών και το γνωρίζουν όλοι αυτό πριν μπουν. Πολύ απλό! Άλλο αν θέλουν να το δεχτούν κάποιοι ειδικά όταν έχουν περάσει τα 28
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Οι οβα δεν είναι μόνιμοι, οπότε δεν τους νοιάζει αυτό το ηλικιακό όριο. Στους εποπ είναι θέμα διότι υπάρχει και το συνταξιοδοτικο στην μέση.

φύλακες φυλακών όριο 32 ετών κανένα θέμα με το συνταξιοδοτικό.

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Μαρκ αστο ρε συ. Εδω μου λεει οτι απασχολούν οβα πανω απο 28 χρονών που είναι με συμβαση, δηλαδή αν μπει στα 27 στα 31 γεια σας κ το συγκρίνει με ΕΠΟΠ. Καταλαβαίνω την θέληση των οβα, αλλα κάποιες φορές ξεφεύγουν.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Οι φυλακές φυλακών κάνουν εντελώς διαφορετική δουλειά με τους εποπ. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες