Συμμετοχή σε πολλαπλές προκηρύξεις
Χαίρετε!Ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που δώσω με την προκήρυξη της πυροσβεστικής και ενώ αυτή τρέχει στο καπάκι βγεί προκήρυξη εποπ είναι δυνατόν να μπορώ να συμμετάσχω;
Νομίζω ότι μπορείς, αλλά για καλό και για κακό βρες μία παλαιότερη προκύρηξη για ΕΠΟΠ και δες να στα απαιτούμενα είναι και να μην έχεις κάνει αίτηση για άλλο διαγωνισμό δημοσίου.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα το δοκιμάσω πρώτα με την πυροσβεστική και ο Θεός βοηθός

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις σε όσους διαγωνισμούς θέλεις του δημοσίου, τα προβλήματα αρχίζουν με την ορκομωσία σαν ΕΠΟΠ.
Θελω να κανω μια ερωτηση εχω κανει τα χαρτια μου για το στρατο ξηρας μπορω να κανω και για την αεροπορια στη περιπτωση που δεν με παρουν στο στρατο ξηρας; Ευχαριστω
Εννοειται!
-
- Συνταγματάρχης
Εκανα να χαρτια μου για εποπ στρατο ξηρας. μπορω να τα κανω κ αεροπορια; Ειναι πολυ δυσκολο να μπεις αεροπορια; Αν ειναι δυσκολο να μην ταλαιπωρουμε
Παιδια βοηθεια.please. Περναω Ψυχοτεχνικα 23 για στρατο ξηρας. Μπορω να δηλωσω αεροπορια ανεξαρτητα απο αυτο; Απαντηστε καποιος! Και αν ναι, στης αεροποριας τα ψυχοτεχνικα θα παω κανονικα (ανεξαρτητως στρατου) ;
-
- Ανθυπασπιστής
Αν κανω ξεχωριστες για στρατο και για αστυνομια υπαρχει περιπτωση να κοπω στη μια και να περασω στην αλλη;
Γεια σασ... Εχω στειλει τα χαρτια για το στρατο ξηρασ... Μπορω να φτιαξω κ τα χαρτια για αεροπορια για να υπαρχουν αν δεν μπω στ στρατο ξηρας; Ευχαριστω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Ναι μπορεις κανονικα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Ε. Π. Σ. έγραψε: Παιδια βοηθεια.please. Περναω Ψυχοτεχνικα 23 για στρατο ξηρας. Μπορω να δηλωσω αεροπορια ανεξαρτητα απο αυτο; Απαντηστε καποιος! Και αν ναι, στης αεροποριας τα ψυχοτεχνικα θα παω κανονικα (ανεξαρτητως στρατου) ;
Μπορεις να δηλωσεις κανονικα και για αεροπορια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Ευχαριστω βελερεφοντ. Απλα ρωταω γι αυτο που γραφει μεσα στην προκυρηξη οτι και καλα οσοι δηλωσουν λεει στρατο ξηρας εποπ περνανε μαζι με της αεροποριας τα ψυχοτεχνικα το δεκεμβριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες