Βμκδ έγραψε:Μάγκες εγώ με 2890 β' (χωρίς πτυχίο) δεν είμαι σιγουρος πως θα μπω. Κρατάτε μικρό καλάθι και μην ακούτε κανέναν για βάσεις κτλπ κτλπ σε καθε προκ τα ίδια όλοι μαθαίνουν βάσεις κι κανένας δεν ξέρει .κρατάτε χαμηλά την μπάλα και έχει ο θεός.
*Υγ μην πεταχτεί κανείς να με πει τρολλ. Όσοι είναι από παλιά μέσα με ξέρουν
με αυρα τα μόρια β κατηγορια φίλε τινάξεις την μπαγκα στον αέρα... Στην πρώτη 20αδα σε βλεπω
Εγώ λέω στην Α θα ναι 1500 βάση .. ρε σοβαρά τα λέτε αυτά ; Σιγά μην είναι τόσο χαμηλά σε καμία περίπτωση .. θα πέσουν από τα σύννεφα πολλοί που το θεωρούν δεδομένο
Παιδιά αν ακούσει κανένας πότε θα γίνουν τα αθλήματα άμα μπορεί να μασ Το πει. Έχω τραυματιστεί και είμαι στο κρεβάτι με έχουν πιάσει τα ψυχολογικά μου ότι δεν θα προλάβω τα αθλήματα Τσάμπα τα 3.200 Το 1000 το 100 και την σφαίρα τα έχω... Το άλμα δεν έχω πιστεύετε 2 εβδομάδες άμα κάνω μόνο μήκος έχω ελπίδες;1 φορά έκανα και έκανα μόνο 2.88 μέτρα χάλια...
Οσο και να ειναι η βαση πουλατε ολα κρινονται στις πκε. Πολλα ατομα απο επιτυχοντες φεν πανε καν και αλλοι κοβονται ιδιαιτερα στα αθληματα οι γυναίκες...
Περιμενουν πολλα ατομα βασεις στο 2500 στο 2700 δεν μπορω να καταλαβω Με ποια λογικη. Η Βαση που να χτυπατε τον κωλο σας κατω Απο 3100 δεν εχει ελπιδες ουτε μια στο δισεκατομμύριο.
Averoff13 έγραψε:Παιδιά ατην Β κατηγορία Ο βαθμός υπολογίζεται από το πτυχίο τεε επαλ και απολυτήριο. Όσοι από επαλ έχουν τελειώσει ΤΕΙ στην Α θα είναι αν εννοείς αυτό guns n roses. Σρην β κατηγορία πάνε όσα παιδιά έχουν πτυχίο ειδικοτητων επαλ.
Μπορείς να δηλώσεις στην Ά ομάδα με το απολυτήριο του επαλ. Στο επαλ παίρνεις πτυχίο και απολυτήριο. Αν λοιπόν επιλέξεις Α ομάδα, δίνεις το απολυτήριο του επαλ και αν έχεις πτυχίο ΤΕΙ κτλπ. Αν θες να πας Β ομάδα στο επαλ, δίνεις απολυτήριο, πτυχίο επαλ και πτυχίο ΤΕΙ. Τι μου λες στη κατηγορία Β πάνε όσοι έχουν πτυχίο ειδικοτήτων; Εγώ έχω ειδικότητα από επαλ δηλαδή το πτυχίο του επαλ και ΤΕΙ και πήγα Β ομάδα. Έδωσα απολυτήριο πτυχίο επαλ και πτυχίο ΤΕΙ και ότι άλλο είχα από πρόσθετα προσόντα. Για αυτό λέμε ότι η βάση στη Β θα είναι πιο χαμηλά, επειδή δε τελειώνουν πολλοί ΤΕΙ από επαλ.