Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
6,5 χιλιάδες μέχρι κ χθες
ΕΦ21 πες μας και για Α ρε φίλε
Λογικός μου φαίνεται ο αριθμός! Για Α κατηγορία έχουμε τίποτα;
Καταλαβαίνεις ότι χωρίς κάποια απόδειξη, Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει εδώ μέσα. Αρκετά χαμηλή ακούγεται για 80 άτομα. Στην Α δηλαδή πόσο θα είναι; Δε ξέρω κάπως μου φαίνεται.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Η προσωπική μου άποψη ήταν 8 με 10 χιλιάδες. Αν ισχύει το 6,5 χιλιάδες έπεσα έξω. Αν είναι στην Β αυτή η βαση στην Α θα είναι μικρότερη λογικά.
Μόλις έμαθα από άτομο γενικά απαισιόδοξο ότι όσοι έχουν 3.000 και πάνω είναι μέσα στην Α. Το είπε ο αξιωματικός στο άτομο αυτό. Από την μια επιφυλάσσομαι για όποια πληροφορία ακούω αλλά από την άλλη όταν ένα άτομο ππυ είναι έτσι σου δίνει τέτοια πληροφορία την λαμβάνεις υπόψιν. Αυτά.
Λοιπόν παιδιά για Α' δν ξέρω διότι εγώ είμαι στην β και δν ρώτησα για Α! Στην Α' όμως θα παραπάνω πολύ η βάση!
Ελπίζω αυτά που γράφεις να τα γράφεις με κάθε αίσθημα συνείδησης γιατί υπάρχουν άτομα εδώ που προτιμήσουν να σε πιστέψουν. Ελπίζω να είναι έγκυρο αυτό που έμαθες και να μη τρολαρεις γιατί είναι τελική ευθεία και το άγχος έχει φτάσει στα ύψη για πολλούς!ΕΦ21 έγραψε:Λοιπόν παιδιά για Α' δν ξέρω διότι εγώ είμαι στην β και δν ρώτησα για Α! Στην Α' όμως θα παραπάνω πολύ η βάση!
Εννοείται ότι στην Α θα είναι μεγαλύτερη βάση αφού όλοι οι πτυχιούχοι εκεί έκαναν αίτηση, δε θέλει πολύ μυαλό. Στη Β θα έγιναν αιτησεις.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
μικρότερη; Μήπως θες να πεις μεγαλύτερη; Γτ το να είναι μικρότερη μου ακούγεται λίγο άτοπο.Charlie Harper 13 έγραψε:Η προσωπική μου άποψη ήταν 8 με 10 χιλιάδες. Αν ισχύει το 6,5 χιλιάδες έπεσα έξω. Αν είναι στην Β αυτή η βαση στην Α θα είναι μικρότερη λογικά.
+1Gpap95 έγραψε:Ελπίζω αυτά που γράφεις να τα γράφεις με κάθε αίσθημα συνείδησης γιατί υπάρχουν άτομα εδώ που προτιμήσουν να σε πιστέψουν. Ελπίζω να είναι έγκυρο αυτό που έμαθες και να μη τρολαρεις γιατί είναι τελική ευθεία και το άγχος έχει φτάσει στα ύψη για πολλούς!ΕΦ21 έγραψε:Λοιπόν παιδιά για Α' δν ξέρω διότι εγώ είμαι στην β και δν ρώτησα για Α! Στην Α' όμως θα παραπάνω πολύ η βάση!
Εννοείται ότι γράφω με συνείδηση έσω μέσα το ξέρει καλά ο ecomike! Όταν έλεγα και ποτέ θα βγει και ότι θα βγει και δν με πίστευαν!
Παιδιά καλησπέρα, με 2.970 στην Α λέτε υπάρχει πιθανότητα να είμαι στους επιλαχόντες; Ευχαριστώ πολύ, καλά αποτελέσματα και υγεία σε όλους!
Για την Α καμία πληροφορία στο περίπου πόσο θα είναι;ΕΦ21 έγραψε:Εννοείται ότι γράφω με συνείδηση έσω μέσα το ξέρει καλά ο ecomike! Όταν έλεγα και ποτέ θα βγει και ότι θα βγει και δν με πίστευαν!
Οπ σορρυ τώρα το είδα αυτό το μήνυμα! Μας κάλυψες!ΕΦ21 έγραψε:Λοιπόν παιδιά για Α' δν ξέρω διότι εγώ είμαι στην β και δν ρώτησα για Α! Στην Α' όμως θα παραπάνω πολύ η βάση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες