Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Να ξέρετε ότι αυτό με τα πτυχία αποφασίστηκε μέσα ένα βράδυ. Ο πασοκος δε θα τα έβαζε αλλά Του ζαλησε τους όρχεις η Κεραμεως και λόγω το ότι φώναζε και η αντιπολίτευση για αμόρφωτους ΕΦ, το πήρε πάνω του ο Κουλης και μοριοδοτησε τα πτυχία για να μη φωνάζουν οι συριζαιοι! Φάγαμε άκυρο από σπόντα εμείς οι μη πτυχιούχοι!

Kwstas253
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas253 »

Μάγκες δεν σημαίνει ότι όποιος έχει πτυχίο είναι και γιωτάς. Να στρώνατε κωλαρακι να διαβάζετε να περναγατε έστω και ιχθυοκαλλιέργεια που κράζετε.(Που παρεμπιπτόντως είναι καλή σχολή.) Συνέλθετε.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Το να μη πήγαμε σε αεί από επιλογή το έχετε σκεφτεί; Επειδή απλά δε μας ενδιέφερε, διότι είχαμε μόνο Αστυφυλακων ως στόχο. Ίσα ίσα που είναι κατάντια να έχεις βγάλει πανεπιστήμιο και τώρα να τρέχεις σα βρεγμένη γάτα να μπεις αστυνομία ενώ ποτέ δε σου άρεσε. Το λέω γι αυτούς που θα κάνουν απλά για το μισθό όχι για όσους είχαν στόχο την Αστυφυλακων και δεν την έπιασαν όταν έδιναν πανελλήνιες.

Stickarios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stickarios »

Averoff13 έγραψε:Ξέρω πολύ καλά γτ τελείωσα μια σχολή που πλέον δεν έχει επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτοί οι δικηγόροι που λες θα κάνουν για οππι; Και επίσης ούτε έχουν όλοι διπλωμα ούτε έχουν όλοι προφισενσι. Το 19 μπήκαν άτομα μέσα που δεν είχαν ειδικές δυνάμεις ούτε ήταν έφεδροι. Ενώ στους πρώτους 20 υπήρχε άτομο χωρίς Β2 ή Γ2. Και επίσης τα μόρια που έβαλες εσύ είναι 3.350 όχι 3.400. Αποκλείεται να βρεθούν 320 άτομα που έχουν ακριβώς τα πάντα Σε όλους θα λείπει κάτι. Και ο πρώτος το 19 είχε απολυτήριο 16. Λοιπόν στο τέλος θα φανεί. Στην πόλη μου πάντως στις αιτήσεις οι πτυχιούχοι είναι λιγότεροι από τους μη πτυχιούχους. Αυτό λέει πολλά. Για μια πόλη 200.000+ κατοίκων.

Ολο θα εξαρτηθει αμα το παρουν ζεστα ολοι που δεν φαινεται, απλως ειπα ενα σεναριο. Δεν ειπα οτι θα μπουν οππι οι δηκηγοροι αλλα ξερω απο θετικες επιστημες παιδια που αντι Να κανουν φροντηστηρια για λιγα χρηματα, εχουν κανει αιτηση. Οι θεσεις ειναι λιγες 320 ατομα, δεν θα βρεθουν σε ολη την Ελλαδα τοσοι; Ειναι διαφορετικο απο του 19 λογω οτι μπορει να πας Θεσσαλονικη η Πατρα. Αμα ηταν μονο Αθηνα θα σου ελεγα οτι ελαχιστοι Πτυχιουχοι θα πηγαιναν εκει. Και δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρξουν παραιτησεις...

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Stickarios έγραψε:Ολο θα εξαρτηθει αμα το παρουν ζεστα ολοι που δεν φαινεται, απλως ειπα ενα σεναριο. Δεν ειπα οτι θα μπουν οππι οι δηκηγοροι αλλα ξερω απο θετικες επιστημες παιδια που αντι Να κανουν φροντηστηρια για λιγα χρηματα, εχουν κανει αιτηση. Οι θεσεις ειναι λιγες 320 ατομα, δεν θα βρεθουν σε ολη την Ελλαδα τοσοι; Ειναι διαφορετικο απο του 19 λογω οτι μπορει να πας Θεσσαλονικη η Πατρα. Αμα ηταν μονο Αθηνα θα σου ελεγα οτι ελαχιστοι Πτυχιουχοι θα πηγαιναν εκει. Και δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρξουν παραιτησεις...
Πάτρα δεν θα μπουν. Μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Θα υπάρχουν διακυμάνσεις όπως γίνεται σε κάθε διαγωνισμό. Δεν γίνεται να έχουν ίδια μόρια 320 ατομα. Τέλος πάντων υγεία να έχουμε και μακάρι να μπούμε όλοι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stickarios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stickarios »

Averoff13 έγραψε:Πάτρα δεν θα μπουν. Μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Θα υπάρχουν διακυμάνσεις όπως γίνεται σε κάθε διαγωνισμό. Δεν γίνεται να έχουν ίδια μόρια 320 ατομα. Τέλος πάντων υγεία να έχουμε και μακάρι να μπούμε όλοι.
Τι εννοεις Πατρα δεν εχει, εχω μεινει τοσο πισω; Υγεια προπαντων και ολα για καποιο λογο γινονται.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Kwstas253 έγραψε:Μάγκες δεν σημαίνει ότι όποιος έχει πτυχίο είναι και γιωτάς. Να στρώνατε κωλαρακι να διαβάζετε να περναγατε έστω και ιχθυοκαλλιέργεια που κράζετε.(Που παρεμπιπτόντως είναι καλή σχολή.) Συνέλθετε.
Το πρόβλημα μου δεν είναι οι πτυχιούχοι με τα αστεία πτυχία που δεν έχουν επαγγελματική αποκατάσταση αλλά το υπουργείο που από το πουθενά τους έδωσε 1000 μόρια. Προφανώς υπήρχαν παιδιά όπως κι εγώ που προσπάθησα μόνο για αστυνομικές σχολές αλλά λόγω τον ελαχίστων θέσεων που δεν μπήκαμε.

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πάτρα δεν θα μπουν. Τελικά μόνο Αθήνα Θεσσαλονίκη. Στα πιο βαρβατα. Πάτρα νομίζω δδν έχει νόημα.
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Η τουλάχιστον Βάλτα τα ρημαδια βάλε ένα Πλάτων στα 200 άτομα και καλά Αλλά μην κόψεις όλα τα υπόλοιπα μόρια που για να τα μαζέψεις σου φεύγει ο πάτος και 1 σκασμό λευτα

Charlie Harper 13 έγραψε:
Kwstas253 έγραψε:Μάγκες δεν σημαίνει ότι όποιος έχει πτυχίο είναι και γιωτάς. Να στρώνατε κωλαρακι να διαβάζετε να περναγατε έστω και ιχθυοκαλλιέργεια που κράζετε.(Που παρεμπιπτόντως είναι καλή σχολή.) Συνέλθετε.
Το πρόβλημα μου δεν είναι οι πτυχιούχοι με τα αστεία πτυχία που δεν έχουν επαγγελματική αποκατάσταση αλλά το υπουργείο που από το πουθενά τους έδωσε 1000 μόρια. Προφανώς υπήρχαν παιδιά όπως κι εγώ που προσπάθησα μόνο για αστυνομικές σχολές αλλά λόγω τον ελαχίστων θέσεων που δεν μπήκαμε.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην Ασοε με τους απόλυτους μπαχαλακηδες.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

*Απλυτους
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

Έκανα και εγώ τα χαρτιά μου σήμερα σε μια επαρχιακή πόλη που μαζί με τα χωριά έχει γύρω στους 45.000 κατοίκους. Οι αιτήσεις είναι κάτω από 50 έως σήμερα το μεσημέρι. Επίσης ο αξιωματικός μου είπε πως θεωρεί ότι θα Προσληφθούν και οι 1000 γτ αλλιώς δε θα το ανέφερε καθόλου μέσα στην προκήρυξη (αυτό το 9μηνο).
Kwstas253
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas253 »

Καλώς η κακώς μετράει αυτό 1000 μόρια. Αστεία ξε αστεία πτυχία πιάνει 1000ρι σειρά. Όπως ήθελες και εσύ ήθελα και εγώ μόνο αυτό. Αλλά δεν γίνεται να κάτσουμε να τα βάψουμε μαύρα που δεν περάσαμε. Γι'αυτό υπάρχουν και προκυρηξεις. Η ζωή προχωράει. Όποιος το θέλει και έχει κουράγιο ας δίνει πανελλήνιες μέχρι να περάσει. Εικόνα
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Charlie Harper 13 έγραψε:Το πρόβλημα μου δεν είναι οι πτυχιούχοι με τα αστεία πτυχία που δεν έχουν επαγγελματική αποκατάσταση αλλά το υπουργείο που από το πουθενά τους έδωσε 1000 μόρια. Προφανώς υπήρχαν παιδιά όπως κι εγώ που προσπάθησα μόνο για αστυνομικές σχολές αλλά λόγω τον ελαχίστων θέσεων που δεν μπήκαμε.
Η κουβέντα αυτή έχει ξαναγίνει. Το πτυχίο μου δεν είναι αστείο αν εννοείς το δικό μου. Βγάλε εσυ φιλολογία στην Θεσσαλονίκη και μετά μιλά μου. Το 19 δεν έδινε τίποτα στα πτυχία αλλά δεν γκρίνιαζαν οι πτυχιούχοι. Τώρα βγηκε μια κωλοπροκηρυξη που βοηθάει και άλλο κόσμο και έχετε πρήξει μπάλες. Ξέρεις τι γίνεται στο απθ ; Προφανώς και όχι γτ δεν έχεις πατήσει. Καλώς ή κακώς έτσι είναι η προκήρυξη αυτή τι να κάνουμε. Αλλά τε φίλε πες έναν καλό λόγο. Και όχι μόνο εσύ αλλα και άλλοι εδώ μέσα. Ργω εύχομαι να μπεις ητ δείχνεις ότι το θέλεις. Και ργω ξαναδωσα πανελλήνιες πετσι και δεν μπήκα γτ ήμουν με το παλιό σύστημα. Μόνο αστυνομία ήθελα αλλά έχω και υο πτυχίο μου. Και τώρα ούτε σρ εποπ έκανα αίτηση ούτε πουθενά αλλού. Για αυτό γράφω εύχομαι να είναι πιο χαμηλή η βάση για να μπουν και παοδια χωρίς πτυχίο που δδν μπήκαν το 19 και το θέλουν πολύ. Δεν χρειάζεται ουτε κακίες ούτε να αππθαρρυνουμε τον κόσμο. Και το λέω και σε πτυχιούχους και σε μη πτυχιούχους. Κσλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 28, 2021 4:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Πόσοι έχετε πτυχίο ΑΕΙ Και είστε β κατηγορία ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες