Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εγώ από αυτήν την άποψη κάνω χαρτιά και ας έχω μηδαμινές ελπίδες να περάσω στους 400 ελεώ και τις λίγες αιτήσεις ίσως μπω στους 600 που και εκει δύσκολα αλλά ποτέ δεν ξέρεις
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Ποσά μόρια έχεις ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Καλημερα σε όλους. Πάμε να γράψουμε τα μόρια μας να δούμε πάνω κάτω τι παίζει.3000 μόρια Α κατηγορία.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Πολυ σωστο!3100 α ομαδα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Δεν υπάρχει περίπτωση να τους δώσουν taser όπως είπε και ο eco πιο πάνω θα καεί η Αθήνα έτσι και τους δώσουν !
Το άρθρο δε μας λέει τι θα συμβεί όταν πέσουν οι πρώτες φάπες και έχουμε τραυματίες αστυνομικούς. Υπάρχει plan B; Λογικά απέξω θα κάθεται η ΥΑΤ και η Δράση για να τους σώσει αν γίνει κάτι. Δηλαδή η Αστυνομία θα φυλάει την Αστυνομία που φυλάει τα πανεπιστήμια.
Α ρε πασοκε δεν έβγαζες κατευθείαν προκήρυξη για τα τμήματα, τζάμπα το γύρο φέρνεις, κρίμα τα επεισόδια και οι διαδηλώσεις που θα γίνονται κάθε μέρα.
Α ρε πασοκε δεν έβγαζες κατευθείαν προκήρυξη για τα τμήματα, τζάμπα το γύρο φέρνεις, κρίμα τα επεισόδια και οι διαδηλώσεις που θα γίνονται κάθε μέρα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Πάντως στη βάση θα έχουμε έκπληξη ..
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Όλη η προκήρυξη μια έκπληξη είναι τι εννωεις ...
-
- Υπολοχαγός
Άποψη μου η βάση θα ναι παρά πολύ ψηλά για αυτές τις θέσεις και σίγουρα Οχι κάτω 3300 που λένε κάποιοι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Εκλπηξη με χαμηλη βαση λες η να αρχισω τον χορο του ζαλογγου πανελλας;
-
- Υπολοχαγός
Δεν το παίζω παντογνώστης εικασία κάνω και γώ απλά το πιστεύω προσωπικά πολύ ότι θα ναι πολύ ψηλά όσο δεν φανταζόμαστε κάποιοι ..
Καλημέρα. Λοιπόν ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή εννοείται. Ας πάρουμε ψύχραιμα τα δεδομένα όμως. Πρώτον ο πρώτος των πρώτων θεωρητικά μπορεί να είναι κάποιος με 19 απολυτήριο, πτυχίο, ειδικές δυνάμεις, διπλωμα, προφισενσι, πολυτεκνια, υπολογιστές. Θεωρώ ότι τέτοιο άτομο δεννθα υπάρχει, όπως δεν υπήρχε το 19. Δεύτερον καλά κάνεις πανελλα και προεροιμαζεσαι για το χειρότερο, αλλά θεωρώ κάπως υπερβολικά όλα αυτά, μην με παρεξηγήσεις. Όμως θεωρώ ότι ο μέσος πτυχιουχος που θα κάνει αίτηση για την συγκεκριμένη προκήρυξη θα έχει μόρια ππυ κυμαίνονται από 3.200 με 3.400 μαξ. Και πιστεύω ότι ο μέσος πτυχιουχος αυτός θα διαμορφώσει ως ένα σημείο την βάση. Προσωπικά το θεωρώ απίθανο να είναι όλοι άτομα που έχουν τα πάντα για να μπουν ειδικοί φρουροι να τρώνε ξύλο σε πανεπιστήμια. Οι περισσότεροι θα έχουν μεσαία απολυτηρια εκτός από κάποιες εξαιρέσεις όπως κοπέλες που έχουν τα πάντα αλλά δεν έχουν αγωνίσματα.
Αδερφέ ούτε εγώ ξέρω πόσο θα είναι αλλά εσύ ανέκαθεν είτε ήταν 1000 θέσεις είτε 400 τώρα. Έχεις κολλήσεις στο τροπάριο των 3400 μορίων. Χαλάρωσε δεν έχουν όλοι οι πτυχιούχοι όνειρο να πάνε οππι. Ολοι οι φίλοι μου με πτυχίο δεν θέλει να τα κάνει κανείς. Εξου και η χαμηλή ζήτηση μέχρι στιγμής στα τμήματα. Άρα μην κάνουμε τέτοιες εικασίες και απωθαρυνουμε κόσμο μάταια. Περίμενουμε όλοι και βλέπουμε πόσο θα είναι. Να το λες επανειλημμένα ότι η βάση θα είναι 3400 που αποσκοπεί; Εντάξει το είπες μια φορά το εμπεδώσαμε.Panellas93 έγραψε:Δεν το παίζω παντογνώστης εικασία κάνω και γώ απλά το πιστεύω προσωπικά πολύ ότι θα ναι πολύ ψηλά όσο δεν φανταζόμαστε κάποιοι ..
Επίσης. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ένας πτυχιούχος μιας καλης σχολής οπως νομική πολυτεχνείο οικονομικά Που έχει όλα τα προσόντα με υψηλά απολυτήριο και τα πάντα θα κάνει αίτηση. Εγωω σου λέω οι πρώτοι 30 40 θα έχουν τα τρομερά μόρια που λες αλλά είναι σχετικό. Επίσης λες ότι ξέρεις άτομα με 3.300 το λιγότερο. Αν ισχύει και πάλι δεν μας λέει τίποτα. Εγώ πχ δεν ξέρω κανέναν και δεν ξέρω πως θα μπορούσα να μάθω και να βρω 10 άτομα και τα μόρια τους. Επιπλέον όταν δεν έχει Μεφσλη συμμετοχή στην προκήρυξη τι καταλαβαίνουμε; Ότι οι πτυχιούχοι δεν ενδιαφέρονται. Τα μόρια θα μπαλανσαρονται από τα προσόντα του καθενός. Εκεί που ένας έχει προφισενσι διπλωμα υπολογιστές δεν έχει μεγάλο απολυτήριο όπως ργω ή αδέλφια κλπ. Είναι σχετικά όλα. Επίσης πολλοί πτυχιούχοι αν όχι πάρα πολλοί αργούν να πάνε στρατό γτ κάνουν μεταπτυχιακά κλπ και γενικώς δεν αγχώνονται. Δεν χρειάζεται μιζερια ούτε απαισιοδοξία φουλ. Ναι να είμαστε συγκρατημένοι Αλλά αν εμείς είμαστε απαισιοδοξοι ή οτιδήποτε άλλο δε Χρειάζεται να το μεταδίδουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες