Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ναι ρε σειρά. Απλα και εγώ αν κατάλαβες δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε σένα. Για τυχόν παρεξηγήσεις.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
όχι έτσι κι αλλιώς με παντόφλες πήγα για ευκολία! Και τις έβγαλα από 1.78 μου είπε 1.76. Δεν έγινε κάτι απλά η ταυτότητα λέει 1.78 και στο στρατό κλπ. Τέλος πάντων άσχετο!GUNS ROSES έγραψε:Κόβουν 2 πόντους αν ανεβείς με παπούτσια και σωστά κάνουν αν ανεβείς όπως πρέπει δεν κόβουν
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Το δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α2 πιάνεται για να πάρει κάποιος τα μόρια ή θέλει καθαρά το Α;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
τίποτα δεν μετράει όλα τα διπλωματα δίνουν 100 μορια. Ένα από όλα θες και τα παιρνεις τ μοριαSakis4321 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Το δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α2 πιάνεται για να πάρει κάποιος τα μόρια ή θέλει καθαρά το Α;
125 δηλαδή;Sakis4321 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Το δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α2 πιάνεται για να πάρει κάποιος τα μόρια ή θέλει καθαρά το Α;
Gpap95 το Α2 νομίζω είναι πιο πάνω από 125cc πρέπει να είναι 400cc. Οπως και να'χει σκέφτομαι να βγάλω για Α2 και ρωτάω αν μετέπειτα σε προκηρύξεις θα παίρνω τα μόρια γιατί για κατηγορία Α δεν έχω συμπληρώσει το όριο ηλικίας για να το βγάλω
Καλησπέρα. Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Όταν βγούνε τα αποτελέσματα με το καλο οι πρώτες 10 ημέρες μετα είναι για τις ενστάσεις; Και μετα τις 10 ημέρες παμε για αθληματα και ολα τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ!
Σε πιάνει τότε για τη συγκεκριμένη προκήρυξη!Sakis4321 έγραψε:Gpap95 το Α2 νομίζω είναι πιο πάνω από 125cc πρέπει να είναι 400cc. Οπως και να'χει σκέφτομαι να βγάλω για Α2 και ρωτάω αν μετέπειτα σε προκηρύξεις θα παίρνω τα μόρια γιατί για κατηγορία Α δεν έχω συμπληρώσει το όριο ηλικίας για να το βγάλω
Δε ξέρουμε μετά από πόσες μέρες είναι τα αθλήματα εφόσον τελειώσουν οι ενστάσεις.Tspn έγραψε:Καλησπέρα. Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Όταν βγούνε τα αποτελέσματα με το καλο οι πρώτες 10 ημέρες μετα είναι για τις ενστάσεις; Και μετα τις 10 ημέρες παμε για αθληματα και ολα τα υπόλοιπα; Ευχαριστώ!
Υπάρχει όμως ενα 10ημερο ενστάσεων με το που τελειώσουν οι αιτήσεις;
Οκ ευχαριστώ πολύ gpap95
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Θα αργήσουν τα αθλήματα εγώ πιστεύω θ πάμε Αύγουστο
Προφανώς και θα πάνε Αύγουστο οι πκε. 30/6λήγουν οι αιτήσεις,10 μέρες για τα πρώτα αποτελέσματα, μετά ενστάσεις και μετά ξανά μέχρι να βγάλει οριστικά θα έχουμε φτάσει 1ο 10ημερο Αυγούστου.
Λες να βγουν τόσο νωρίς οι πίνακες;EcoMike έγραψε:Προφανώς και θα πάνε Αύγουστο οι πκε.30/6λήγουν οι αιτήσεις,10 μέρες για τα πρώτα αποτελέσματα, μετά ενστάσεις και μετά ξανά μέχρι να βγάλει οριστικά θα έχουμε φτάσει 1ο 10ημερο Αυγούστου.
Τα πρώτα αποτελέσματα πρέπει να βγουν το πολύ μέχρι 15 Ιούλιου δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλιώς μιλάμε για μεγάλους ύπνους! Μετά το 15αυγουστο αθλήματα πάντως!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες