Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Κώστα το πολύ 2 μήνες στην σχολή ..
Kael
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kael »

Καλημέρα παιδιά, πήγα να κάνω αίτηση στο τμήμα και δε με άφησαν. Μου είπαν ότι είμαι κάτω από 1.70. Εγώ όμως το μετράω στο σπίτι και είμαι 1.70 ακριβώς, τι μπορώ να κάνω τώρα;

Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιουν 24, 2021 11:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Kael έγραψε:Καλημέρα παιδιά, πήγα να κάνω αίτηση στο τμήμα και δε με άφησαν. Μου είπαν ότι είμαι κάτω από 1.70. Εγώ όμως το μετράω στο σπίτι και είμαι 1.70 ακριβώς, τι μπορώ να κάνω τώρα;

Αυτό το κάνουν για το λόγο το ότι αν σε περάσουν εσένα και είσαι κάτω από 1.70, θα έχει κυρώσεις ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για τις αιτήσεις. Το γράφει καθαρά στη προκήρυξη αυτό για τις κυρώσεις. Αν σε περάσει, σε μετράνε πάλι κάτω αν είσαι επιτυχών και αν δουν ότι είσαι κάτω από 1.70, χωρια ότι δε θα σε περάσουν, θα κάνουν και φασαρία με τον αξιωματικό που σε άφησε να περάσεις από το τμήμα. Δε ξέρω αν μπορείς με κάποιο τρόπο να κάνεις κάτι. Βάλε πάτο μέσα από τη κάλτσα πίσω πίσω στη φτέρνα μήπως και περάσεις κάπως. Αλλά κάτω στα υγειονομικά, η επιτροπή σου λέει να βγάλεις και τη κάλτσα. Τουλάχιστον έτσι έγινε με τους εποπ. Δε ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από XristosMP »

Δεν εγινε αυτο στους ΕΠΟΠ.
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αφού η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα 1.70 αν ήσουν απλά θα σε περνούσαν και αυτοί καλυμμένη θέλουν να είναι
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εάν είσαι σίγουρος ότι είσαι 1.70, διοτι εδώ στην περιοχή μου κόβουν σκόπιμα οι αστυνομικοί 2 πόντους από υποψήφιους... Δοκίμασε σε ένα άλλο τμήμα! Αλλιώς το παρατάς.
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Κόβουν 2 πόντους αν ανεβείς με παπούτσια και σωστά κάνουν αν ανεβείς όπως πρέπει δεν κόβουν
Kael
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kael »

Αν παρω χαρτι απο γιατρο θα μπορεσω να κανω κατι με αυτο ;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

XristosMP έγραψε:Δεν εγινε αυτο στους ΕΠΟΠ.
Αφού εμένα με μέτρησαν στα υγειονομικά. Πως μου λες ότι δεν έγινε Αυτό; Και ύψος και βάρος μέτρησαν. Και εδώ η αστυνομία σε μετράει στο τμήμα και σε μετράνε και κάτω στην Επιτροπή. Αν είσαι λιγότερο από όσο γράφει το χαρτί που έγραψε ο αστυνομικός, τότε έχει κυρώσεις ο αστυνομικός που έγραψε ψευδές ύψος.

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ »

Ξερει καποιος τον αριθμο αιτησεων μεχρι στγιμης;
Kwstas253
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kwstas253 »

Είστε πολλοί πονηροί. Πως θα βάλεις πάτο από την στιγμή που στο τμήμα σε μετράνε χωρίς κάλτσες; Σιγά μην κάτσει ο αξιωματικός να φάει κυρώσεις επειδή είσαι ξύπνιος εσύ. Ρε ρε
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kratoss »

Kael έγραψε:Καλημέρα παιδιά, πήγα να κάνω αίτηση στο τμήμα και δε με άφησαν. Μου είπαν ότι είμαι κάτω από 1.70. Εγώ όμως το μετράω στο σπίτι και είμαι 1.70 ακριβώς, τι μπορώ να κάνω τώρα;

΢ε περίπτωση που ο/η υποψήφιος/α αμφισβητεή το ανάστημα που βεβαιώθηκε, να ενημερώνεται ενυπογράφως ότι πρέπει να υποβάλει αυθημερόν αίτηση για νέα αναστημομέτρηση, την οποία ο/η αρμόδιος/α Αξιωματικός αποστέλλει στην προϊσταμένη Διεύθυνση Αστυνομίας με τα δικαιολογητικά του/ης υποψήφιου/ας και τη βεβαίωση αναστημομέτρησης που συνέταξε επί της αίτησης συμμετοχής, προκειμένου να υπάρξει οριστική απόφαση επί της αμφισβήτησης, με σχετική πράξη αρμόδιας τριμελούς επιτροπής Αξιωματικών της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα Δ παράγραφο 3 του παρόντος Κεφαλαίου.

Έκαστη Διεύθυνση Αστυνομίας να συγκροτέσει εγκαήρως Σριμελέ Επιτροπέ Αξιωματικών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν.2690/1999 (Α ́-45) σε συνδυασμό με το άρθρο 4 παρ.2 περ. Στ της υπ ́ αριθ.7002/12/1-κστ ́ από 22-07-2019 απόφασης του Τπουργού Προστασίας του Πολίτη (Β ́-3010), η οποία να προβαίνει σε επανειλημμένες μετρήσεις του αναστήματος του/ης υποψήφιου/ας, ο/η οποίος/α αμφισβητεί τη μέτρηση στο Αστυνομικό Σμήμα, σε διαφορετικάς ημάρες (το ελΫχιστο δύο διαφορετικάς ημάρες), τουλΫχιστον τρεις φοράς σε κΫθε ημάρα και σε πρωινάς ώρες, κατά τις οποίες το ύψος του ανθρώπινου σώματος δεν μειώνεται. Η τελευταία αναστημομέτρηση των υποψηφίων από την Επιτροπή αυτή, να ολοκληρωθεί υποχρεωτικά το αργότερο τη μεθεπομένη μέρα (ήτοι την 02-07-2021), από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, ένεκα των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Επισημαήνεται ότι, για όσους/ες υποψήφιους/ες βεβαιωθεί από τα οικεία Αστυνομικά Σμήματα ή τις τριμελείς Επιτροπές των Διευθύνσεων Αστυνομίας ότι κατέχουν το απαιτούμενο ανάστημα και προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις, το ανάστημά τους θα μετρηθεί εκ νέου και αμετΫκλητα από την Αθλητική Επιτροπή και θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους/ες υπεύθυνους/ες δεν βεβαίωσαν το ακριβές ανάστημα των υποψηφίων.

Μπορείς να τους δείξεις αυτά τα σημεία στην προκήρυξη για να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες. Επίσης πρωινές ώρες να γίνει η μέτρηση, κάνε μονόζυγο και ο θεός βοηθός!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Kwstas253 έγραψε:Είστε πολλοί πονηροί. Πως θα βάλεις πάτο από την στιγμή που στο τμήμα σε μετράνε χωρίς κάλτσες; Σιγά μην κάτσει ο αξιωματικός να φάει κυρώσεις επειδή είσαι ξύπνιος εσύ. Ρε ρε
Δεν το είπα για εμένα. Εγώ έχω κάνει την αίτηση και ξεπερναω το όριο ύψους κατά πολύ. Το είπα για το παιδί επειδή λέει πως είναι 1.70 και προσπάθησα να δώσω μια λύση. Είπα όμως ουσιαστικά είναι ρισκο και ανέλυσα τους λόγους.

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Θα μετρηθεί εκ νέου και αμετΫκλητα από την Αθλητική Επιτροπή και θα υπάρξουν κυρώσεις για όσους/ες υπεύθυνους/ες δεν βεβαίωσαν το ακριβές ανάστημα των υποψηφίων. Οποτε κανεις δεν πέρνει το ρίσκο
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Στον στρατο οταν ησουν ποσο σε ειχαν μετρηση;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες