Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εγώ θα κάνω μια υπόθεση θέλοντας να συμπληρώσω αυτό που διάβασα για την χαλαρότητα στα αθλήματα του 19... Ο μέσος όρος ηλικίας των οππι είναι εκ των πραγμάτων μεγαλύτερος απ' ότι συνήθως αν σκεφτούμε ότι οι υποψήφιοι με τα έξτρα 1000 μόρια είναι στην καλύτερη 23 ετών (αναφέρομαι σε άντρες που τελείωσαν στην ώρα τους 4ετους φοίτησης σχολή και στα καπάκια στρατό, πράγμα σχετικά σπάνιο σπάνιο ειδικά σε σχολές με χαμηλά μόρια εισαγωγής) ... Από την στιγμή που θέλει όπως λέγαμε καλώς ή κακώς τέτοιους ΕΦ πιστεύει κανείς ότι οι επιτροπές θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους; Δεν ρωτάω ποιο είναι το σωστό... Το σωστό το γνωρίζουμε αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η γραμμή θα είναι να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πτυχιούχοι... Δεν αμφισβητώ ότι θα υπάρχουν και μάχιμοι πτυχιούχοι απλώς καταθέτω μια σκέψη που ενδεχομένως να έχει και κενά... Μην πέσετε να με φάτε... Ευχαριστώ
Παιδιά για αριθμό αιτήσεων έχει κανείς καμιά νεώτερη πληροφορία;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Όσοι περάσουν με το καλό θα δείτε τα σκληρά αθλήματα και την εκπαίδευση στην οππι 😂 το θέμα είναι να εχεις τα μόρια όλα τα άλλα για το θεαθήναι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Καλά εσυ νομίζεις οτι θα πας σε κανα κολλέγιο είναι μέχρι να φαςAnna Maria έγραψε:Αααα τόσο απλά είναι όλα... ; Ρε σεις λέτε να μας εχουν και air condition η θα ειμαστε μέσα στην ζέστη στα πανεπιστήμια; 🤔🤔😂😂
την πρώτη κατραπακιά και θα καταλαβείς που έχεις έρθει μην ανησυχείς
έρχεται η ώρα σιγά σιγά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Εσύ μάθε να ξεχωρίζεις την ειρωνεία από το σοβαρό και μετά ελα να μου δώσεις εσύ την κατραπακια... Ευτυχώς που έχουμε τύπους σαν εσένα με πλήρη επίγνωση κ μας επαναφέρουν... Ο Θεός μας φυλαξε
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Άννα Μαρία και όλοι οι υπόλοιποι μην ακούτε κανένα θέλουν να σας φοβησουν οι να μην κάνετε αιτήσεις ο κόσμος είναι για τον... Μην ακούτε κανέναν ότι γουστάρετε κάντε όλοι ζηλεύουν
-
- Επιλοχίας
Είπα δεν θα απαντήσω αλλά ώρες ώρες το χέρι πάει μόνο του... Συμφωνώ απόλυτα!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Κοπέλα που έκανα μαζί προετοιμασία το 2019, το 1000αρι δεν το τερματιζε καν και μια φορά το έβγαλε 5 λεπτά λίγες μέρες πριν τα αθλήματα. Ούτε 100αρι, ουτε μήκος έβγαζε. Τώρα είναι ΔΙΑΣ.
Άτομο 100 κιλά που έκοψαν στην 6κ που δίναμε Σάββατο - Κυριακή, πέρασε ΕΦ στα αθλήματα 2 μέρες αργότερα.
Τώρα είναι ΔΙΑΣ.
Αυτα έγιναν το 2019 και τώρα θα γίνουν χειρότερα όπως έγιναν και στους ΣΦ πέρυσι που πέρασαν άτομα 120 κιλά.
Μόνο ντροπή για τον κοπρίτη πασοκο που έχει κάνει την ΕΛΑΣ αντίστοιχη υπηρεσία με τα ΚΕΠ.
Άτομο 100 κιλά που έκοψαν στην 6κ που δίναμε Σάββατο - Κυριακή, πέρασε ΕΦ στα αθλήματα 2 μέρες αργότερα.
Τώρα είναι ΔΙΑΣ.
Αυτα έγιναν το 2019 και τώρα θα γίνουν χειρότερα όπως έγιναν και στους ΣΦ πέρυσι που πέρασαν άτομα 120 κιλά.
Μόνο ντροπή για τον κοπρίτη πασοκο που έχει κάνει την ΕΛΑΣ αντίστοιχη υπηρεσία με τα ΚΕΠ.
Και θα μας πει ο glock ότι βλέπουμε παντού εχθρούς και βύσματα, λες και δε τους βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο τι άνθρωποι μπήκαν, ειμαστε από χωριό!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Εγώ γιατί να στην δώσω; Στα πανεπιστήμια πάντως θα υπάρχουν πολλοίAnna Maria έγραψε:Εσύ μάθε να ξεχωρίζεις την ειρωνεία από το σοβαρό και μετά ελα να μου δώσεις εσύ την κατραπακια... Ευτυχώς που έχουμε τύπους σαν εσένα με πλήρη επίγνωση κ μας επαναφέρουν... Ο Θεός μας φυλαξε
καλοθελητές που θα έχουν την χαρά να σου δώσουν και μια και 2 και 1000.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά τι πρόκειται να γίνει γιαυτό είσαι τόσο ήρεμη.

-
- Επιλοχίας
Χαχαχαχαχα τι λες τωρα ρε κατάλαβες ότι ειμαι κ ήρεμη... Όσο συνεχίζεις να μιλάς ένα πράγμα γυρνάει στο μυαλό μου... { Δεν υπαρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από έναν επινοητικο ηλιθιο}
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Δεν έχουν άδικο τα παιδιά εδώ που τα λέμε ... Έχουν καταντήσει την αστυνομία μπαλέτο.
Πάντως μου αρέσει σε όλους η σιγουριά σας που έχετε βγάλει και τις βάσεις πόσο θα είναι σε μια προκήρυξη που είναι καινούρια με τελείως διαφορετική μοριοδότηση.
Εγώ απ' την σειρά μου εύχομαι να μπούνε όσοι πραγματικά το θέλουν ... Έχετε δεν έχετε πτυχία παίδες κάντε αιτήσεις και μην ακούτε κανέναν.
Πάντως μου αρέσει σε όλους η σιγουριά σας που έχετε βγάλει και τις βάσεις πόσο θα είναι σε μια προκήρυξη που είναι καινούρια με τελείως διαφορετική μοριοδότηση.
Εγώ απ' την σειρά μου εύχομαι να μπούνε όσοι πραγματικά το θέλουν ... Έχετε δεν έχετε πτυχία παίδες κάντε αιτήσεις και μην ακούτε κανέναν.
Τι να σου πω φίλε, εγώ τιμή μου κ καμάρι μου που είμαι από χωριό
Αννα μαρια θα εχει air condition Και για σενα θα βαλουμε αφυγραντηρες οπου περνας για να μην παθει τίποτα το μαλλι . Μιλαω απο πιλοτική διαβαση ελπιζω να με ακουτε καλα.
Glock απορώ που διαφωνείς με αυτά που λέμε αφού και συ στην Αθήνα είσαι και τους έχεις δει. Μήπως θες να σου πω και σε ποιο τομέα επιχειρούν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες