ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΠΛΟΚ Ο ΤΡΟΛΛthomaskdal έγραψε:Acabitis έγραψε:Καλησπερα σας. Μολις μπηκα στο φορουμ και εχω να παραθεσω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας, εχω εναν γνωστο που μου ειπε πως σε αυτη τη προκ θα βαλει βυσμα να μπει θα καταθεσει μεταπτυχιακο κ οτι αλλα προσοντα εχει και επειδη λεει εχει ολα αυτα βυσμα και μεταπτυχιακο θα γινει αξιωματικος και θα τον πανε σε καλυτερη θεση απο τα πανεπιστημια λογω προσοντων. Εγω που ειμαι του '93 τον Σεπτεμβριο μπορω να τα κανω;
και εσυ μεταπτυχιακος εισαι της ασοεε ; Μπηκες εδω να τρολλαρεις
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Εγώ κάτι άκουσα Ότι θα μας περάσουν όλους έτσι θα μας δώσουν και δώρο ένα εκατομμύριο, αυτοκίνητο, σπιτι και οποίος θέλει θα του βρει και νύφη το υπουργείο .. Παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο .. Το τι λέει ο καθένας η τι μπορεί να πει δεν περιγράφεται.. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα και δεν χωράει τίποτα .. Και αφού ξέρεις και εσυ η οποιοσδήποτε μπορεί απλά να το δει στον πίνακα και να κάνει ένσταση .. Κάποιοι ονειρεύονται αλλά με την όρεξη θα μείνουν ...
Acabitis έγραψε:Καλησπερα σας. Μολις μπηκα στο φορουμ και εχω να παραθεσω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας, εχω εναν γνωστο που μου ειπε πως σε αυτη τη προκ θα βαλει βυσμα να μπει θα καταθεσει μεταπτυχιακο κ οτι αλλα προσοντα εχει και επειδη λεει εχει ολα αυτα βυσμα και μεταπτυχιακο θα γινει αξιωματικος και θα τον πανε σε καλυτερη θεση απο τα πανεπιστημια λογω προσοντων. Εγω που ειμαι του '93 τον Σεπτεμβριο μπορω να τα κανω;
Απο το 1-10 παιζει να σε εχει πονέσει 200 αυτη η προκυριξη και μαρεσει πολυ acatalile. Εσυ που εισαι το 93 κατσε δουλεψε σε καμια παραγωγη δευτερα σαββατο 10 ωρα βαρδιες για 600 ευρω γτ ουτε τα αθληματα δεν περνας ACAtalile.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Σωστός ο Φουσέκης
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Εδω Μεσα αυτοι που θα κανουν χαρτια ζητημα το 30% να γουσταρει την αστυνομια... Ολοι οι υπολοιποι κανουν χαρτια για να κανουν και δεν βαριεσαι. Αυτο εχω καταλαβει!
Απο τη στιγμη που μοριοδοτηθηκαν με 1000 μορια τα πτυχια, εννοειται οτι θα μπει κοσμος που δε γουσταρει την αστυνομια και απλα θα μπει για το μισθο επειδη εχει πτυχιο.Ειναι δεδομενο αυτο με τη συγκεκριμενη μοριοδοτηση!
Η ξαδερφη μου για παραδειγμα με πτυχιο Παντειου εκανε χαρτια, ουτε που της περναγε ποτε απο το μυαλο να μπει Αστυνομια.
Η ξαδερφη μου για παραδειγμα με πτυχιο Παντειου εκανε χαρτια, ουτε που της περναγε ποτε απο το μυαλο να μπει Αστυνομια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
EcoMike έγραψε:Απο τη στιγμη που μοριοδοτηθηκαν με 1000 μορια τα πτυχια, εννοειται οτι θα μπει κοσμος που δε γουσταρει την αστυνομια και απλα θα μπει για το μισθο επειδη εχει πτυχιο.Ειναι δεδομενο αυτο με τη συγκεκριμενη μοριοδοτηση!
το θεμα ειναι να μπεις και να το γουσταρεις 100000%. Να μου πεις και απο την αλλη ποσοι ανθρωποι κανουν την δουλεια που θελουν ;
Αν μπουν 100 με 200 γυναίκες θα υπάρχει θέμα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Τα πτυχία θα παίξουν το ρόλο τους δυστυχώς...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Μαρεσει που υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που νομίζουν ότι θα κόψουν άτομα στα αθλήματα 😂😂 και 6 λεπτά να κάνεις το χιλιόμετρα περάστε θα σου πουν 😝
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Παιδιά καλημέρα συγνώμη που ενοχλώ απλά με έχει πιάσει το άγχος μου ... Μήπως ξέρετε η έχετε ακούσει πότε περίπου θα γίνουν τα αθλήματα;
Μάλλον για άλλη προκήρυξη μιλάς γιατί δε ξέρεις τι έγινε το 19.Alexalex2020 έγραψε:Μαρεσει που υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που νομίζουν ότι θα κόψουν άτομα στα αθλήματα 😂😂 και 6 λεπτά να κάνεις το χιλιόμετρα περάστε θα σου πουν 😝
Δε το γνωρίζει κανείς. Λογικά πριν τον Αύγουστο. Τέλη του Ιουλίου.karavanaki έγραψε:Παιδιά καλημέρα συγνώμη που ενοχλώ απλά με έχει πιάσει το άγχος μου ... Μήπως ξέρετε η έχετε ακούσει πότε περίπου θα γίνουν τα αθλήματα;
Βασικά θα φανεί από το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα.
Τι έγινε το 19 grap; Θες να μας πεις ότι ήταν αυστηροί στ αθλήματα; Χάχα τους έλεγαν δηλώστε τραυματισμό να ξανά έρθετε το Σάββατο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες