EcoMike έγραψε:Όχι απλά λέω ότι δεν είναι και απίθανο κάποιος να το ξέρει, γίνεται.Το 2019 βγήκε εδώ ένας 5 μέρες πριν βγουν τα αποτελέσματα και είπε ότι η βάση στην Α κατηγορία είναι 2620. Ειχε το κατάλληλο άτομο εκεί στον υπολογιστή και το έμαθε.
Δεν είναι κάτι τρομερό.
Οντως, το θυμαμαι αυτο. Και λιγο πιο μετα εγραψε και την βαση της Β κατηγοριας.
Καλα ο σαγιοναρετ Μιτσουκετ εχει ξαναπεσει εξω. Κατι ελεγε για συρταρια η για αυξημενα ηλικιακά ορια, Δεν θυμαμαι ακριβως ο γατοκουνελος ειχε πληροφοριες απο μεσα. Αλλα τελικα μπηκε στο λαγουμι και βγηκε τωρα. Παντως ειναι γεγονος οτι δεν ειναι απιθανο να γνωριζει κάποιος τον αριθμο των αιτήσεων. Μακαρι να ειναι λιγες να πεσουμε εξω να μπουμε Με χαμηλα μορια. Τελος αυτος που λεει στην Β 2600 βαση Και πιστευει οτι ειναι καλα στα 80 ατομα τι να πω ελπιζω να τρολαρει γτ δεν ειναι φυσιολογικο να υπαρχει τετοιο προβλημα αντίληψης.
Παντως πιστευω φετος η Β Κατηγορια θα ειναι μεγαλο στοιχημα γιατι θεωρω πως θα φοβηθούν πολλοι Και υπαρχει πιθανοτητα να εχει χαμηλή βαση σχετικα.(Προφανως οχι 2600) χαμηλα εννοώ Κοντά στα 3100.
Fousekis έγραψε:Παντως πιστευω φετος η Β Κατηγορια θα ειναι μεγαλο στοιχημα γιατι θεωρω πως θα φοβηθούν πολλοι Και υπαρχει πιθανοτητα να εχει χαμηλή βαση σχετικα.(Προφανως οχι 2600) χαμηλα εννοώ Κοντά στα 3100.
οκ έχεις δίκιο... Αλλα δεν ξέρω κόσμο που να έχει πάρει πτυχίο από αει η τει. Δηλαδή να τελείωσε ξέρω αρκετούς που πηγαν αλλά τα παράτησαν. Εγώ λέω ότι δεν ξέρω αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πτυχιουχοι από επαλ... Τεσπα θα δουμε
Χαχα θα φτασει ο Σεπτεμβρης και θα μιλατε ακομα για τις βασεις. Σας ειπα οτι αυτοι που ειναι να περασουν θα περασουν μην αγχωνεστε. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να σας ενδιαφερει απο εδω και περα το μελλον σας μεσα στο σωμα και οχι αυτα που συζητατε καθε μερα ανακυκλωνοντας τις ερωτησεις.
Τα μορια ειναι μορια παιδες. Όποιος τα εχει θα μπει. Σιγουρα ειναι μια πολυ δύσκολη προκήρυξη λογο της μοριοδότησης. Ειναι πολυ λιγες οι θέσεις. Τεσπα δεν θα αναλύσω ποσο θα φτάσει η βαση και τι θα γίνει. Αυτο που θα σας πω και σας το είπαν και αλλα 2 παιδια που είναι στο σωμα αλλα το εχετε περάσει οι περισσότεροι στο ντούκου ειναι το εξής. Κάντε προπονήσεις χωρις τραυματισμούς κτλπ για να το έχετε σιγουρα. Και εκτος αυτού αυτοι που δεν ειναι οικονομικά ευκατάστατοι καντε φρικτή ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ γιατι θα πειτε το ψωμί ψωμακι. Μεχρι να φτασεις να πέρνεις τα κανονικά σου λεφτα είναι κλαφτα. Και αν δεν εισαι απο αθηνα να έχεις σπιτι αστα να πανε.(να τα λεμε και αυτα γιατι μερικοι δεν γνωρίζουν που πάνε. αλλοι βεβαια γνωριζουν αλλα το προσπερνάμε λογο τις χαρας τους που ίσως θα είναι μεσα.) ... Καλή επιτυχία σε όλους σας και καλη εβδομάδα
Καλησπερα σας. Μολις μπηκα στο φορουμ και εχω να παραθεσω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας, εχω εναν γνωστο που μου ειπε πως σε αυτη τη προκ θα βαλει βυσμα να μπει θα καταθεσει μεταπτυχιακο κ οτι αλλα προσοντα εχει και επειδη λεει εχει ολα αυτα βυσμα και μεταπτυχιακο θα γινει αξιωματικος και θα τον πανε σε καλυτερη θεση απο τα πανεπιστημια λογω προσοντων. Εγω που ειμαι του '93 τον Σεπτεμβριο μπορω να τα κανω;
Acabitis έγραψε:Καλησπερα σας. Μολις μπηκα στο φορουμ και εχω να παραθεσω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας, εχω εναν γνωστο που μου ειπε πως σε αυτη τη προκ θα βαλει βυσμα να μπει θα καταθεσει μεταπτυχιακο κ οτι αλλα προσοντα εχει και επειδη λεει εχει ολα αυτα βυσμα και μεταπτυχιακο θα γινει αξιωματικος και θα τον πανε σε καλυτερη θεση απο τα πανεπιστημια λογω προσοντων. Εγω που ειμαι του '93 τον Σεπτεμβριο μπορω να τα κανω;
και εσυ μεταπτυχιακος εισαι της ασοεε ; Μπηκες εδω να τρολλαρεις