Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Sayeret Matkal πως το γνωρίζεις αυτό; Απο Έγκυρη πηγή ;
Έχω την εντύπωση ότι αναγνωρίζεται από τον ασεπ το κολλέγιο.
Και να ισχύει θεωρώ πως αυτοί από κολέγια επειδή τελειώνουν ειδικότητες με επαγγελματική αποκατάσταση δεν θα πάνε οππι. Σιγά μην πάει ο αλός ή η άλλη που τελείωσε κολλέγιο και εσκαγε ποσα λεφτά να γίνει ειδικός φρουρός στα πανεπιστήμια.
Βασικά ρε παιδιά στη προκήρυξη συγκεκριμένα από που δέχεται πτυχία. Τσάμπα το συζητάμε.
Αν έγιναν 3200 μέχρι τώρα δεν νομίζω να γίνουν πάνω από 4500 με 5000 το υπόλοιπο διάστημα λόγω ραντεβού και χρόνου υποβολής στα τμήματα εμένα με ταλαιπωρηασαν πάνω από μια ωρα
Εγώ 2600 στη β και νομίζω ότι θ μαι μέσα... Τι λέτε;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Έχεις κάποια πηγή φίλε;Sayeret Matkal έγραψε:Λοιπον γατοκουνελα μεχρι στιγμης εχουν γινει 3.200 αιτησεις πανελλαδικα.Λογικα μεχρι τις 30/6 θα φτασουμε το πολυ 8000 αιτησεις!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Ξέρετε πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα θα γίνει πριν την κατάταξη των εποπ;
Δε μπορεί να γνωρίζει πόσες αιτήσεις έχουν γίνει. Μην ακούτε τι λένε. Έλεος δηλαδή!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Έτσι είναι κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει για τον αριθμό των αιτήσεων.
Γίνεται να ξέρεις πόσες αιτήσεις γίνονται, αν έχεις κάποιον στο Υπουργείο εκεί που περνάνε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις. Καθε μέρα τα τμήματα στέλνουν τι αιτήσεις στο Υπουργείο, οπότε αν έχεις το κατάλληλο άτομο γίνεται. Όπως επίσης μπορείς να μάθεις και τη βάση πριν βγουν τα αποτελέσματα. Σε υπολογιστή είναι περασμένα αυτά.
Εντάξει ρε φίλε αν έχει τη μανα του τον πατέρα του εκεί οκ ναι. Εσύ είσαι σίγουρος ότι λέει αλήθεια δηλαδή; Εδώ μέσα από τα 100, το 1 είναι αλήθεια.EcoMike έγραψε:Γίνεται να ξέρεις πόσες αιτήσεις γίνονται, αν έχεις κάποιον στο Υπουργείο εκεί που περνάνε ηλεκτρονικά τις αιτήσεις. Καθε μέρα τα τμήματα στέλνουν τι αιτήσεις στο Υπουργείο, οπότε αν έχεις το κατάλληλο άτομο γίνεται. Όπως επίσης μπορείς να μάθεις και τη βάση πριν βγουν τα αποτελέσματα. Σε υπολογιστή είναι περασμένα αυτά.
Όχι απλά λέω ότι δεν είναι και απίθανο κάποιος να το ξέρει, γίνεται. Το 2019 βγήκε εδώ ένας 5 μέρες πριν βγουν τα αποτελέσματα και είπε ότι η βάση στην Α κατηγορία είναι 2620. Ειχε το κατάλληλο άτομο εκεί στον υπολογιστή και το έμαθε.
Δεν είναι κάτι τρομερό.
Δεν είναι κάτι τρομερό.
EcoMike έγραψε:Όχι απλά λέω ότι δεν είναι και απίθανο κάποιος να το ξέρει, γίνεται.Το 2019 βγήκε εδώ ένας 5 μέρες πριν βγουν τα αποτελέσματα και είπε ότι η βάση στην Α κατηγορία είναι 2620. Ειχε το κατάλληλο άτομο εκεί στον υπολογιστή και το έμαθε.
Δεν είναι κάτι τρομερό.
Οντως, το θυμαμαι αυτο. Και λιγο πιο μετα εγραψε και την βαση της Β κατηγοριας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης