Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Alexalex2020 έγραψε:Έκανα και εγώ την αίτηση μου σε τμήμα της Αθήνας. Η αιτήσεις είναι πολλές μου είπαν και όντως είδα πολλές αιτήσεις στο γραφείο (λογικά ηταν μόνο σημερινές) επίσης το παλικάρι που βγήκε πριν από μένα τον ρώτησα πόσα μόρια έχεις και και μου λέει έχω 19,8 απολυτήριο έχω πτυχίο είμαστε 5 αδέρφια γ2 αγγλικά... Του λέω οκ οκ φτάνει 😂😂 Καλή επιτυχία σε όλους

Σίγουρα στους πρώτους 50 ο τύπος.3.580 πολύ καλά μόρια.

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εξαρτάται το τμήμα. Αθήνα μένει η μισή Ελλάδα λογικό να υπάρχουν και τμήματα που έγιναν αρκετές αιτήσεις. Θα έχει συμμετοχή άλλα όχι όπως το 19. Εγώ προσωπικά ξέρω μόνο δύο άτομα που θα κάνουν για οππι. Η μια κοπέλα δεν βγάζει χιλιάρι και η άλλη δεν έχει πτυχίο. Σε ποια περιοχή έκανες αίτηση; Τι να πω να αυξήθηκαν κατακόρυφα οι αιτήσεις σε λίγες μέρες; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο.
kavouras
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kavouras »

Παιδιά καλησπέρα

Στην περίπτωση που είμαι επιλαχών για τους 600, όντας 28 ετών κλεισμένα τον Νοεμβριο 2021, θα μπορέσουν μετά να με κάνουν πρόσληψη (εάν γίνουν οι 600 προσλήψεις τελικά) ή θα υπάρχει πρόβλημα με την ηλικία;

Τα χαρτιά μου τα έχω κάνει κανονικά.

Γεννηθής 09.11.1993

Ευχαριστώ

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Averoff13 έγραψε:Εξαρτάται το τμήμα. Αθήνα μένει η μισή Ελλάδα λογικό να υπάρχουν και τμήματα που έγιναν αρκετές αιτήσεις. Θα έχει συμμετοχή άλλα όχι όπως το 19. Εγώ προσωπικά ξέρω μόνο δύο άτομα που θα κάνουν για οππι. Η μια κοπέλα δεν βγάζει χιλιάρι και η άλλη δεν έχει πτυχίο. Σε ποια περιοχή έκανες αίτηση; Τι να πω να αυξήθηκαν κατακόρυφα οι αιτήσεις σε λίγες μέρες; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο.

Ρε μην ασχολείσθε με τα ιδια και τα ιδια ολη μερα... Ας γινουν οσες αιτησεις ειναι δεν μας αφορα. Το θεμα ειναι η μετέπειτα πορεια του καθενος μας μεσα στο σωμα. Μην νομιζεται οτι η φαση θα ειναι απλη οπως τους ειδικους φρουρους που πηραν το 19. Τωρα προκειται για ενα νεο σωμα που ολοι θα το εχουν στο ματι ποσο μαλλον αυτοι οι αριστεροι των πανεπιστημιων και οι γιαφκες τους.

Αυτα ειναι τα προβληματα τα αληθινα και οχι αυτα που αναφερεστε ολη μερα. Το θεμα ειναι να μεριμνήσει η ΕΛΑΣ για την ασφάλεια των αστυνομικων της και να μην τους αφησει στο ελεος. Μην βλεπεται μονο την μονιμοτητα και δεν βαριεσαι αλλα ουτε να πιστευεται οτι η οππι δεν θα λειτουργησει και θα σας αλλαξουν ειδικοτητα σε βαθος χρονου. Ολα αυτα ειναι επιπολαιότητες και ανεύθυνες αποφασεις για το μελλον σας μεχρι να γεράσετε.

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δεν διαφωνώ κάπου σε όσα λες. Απλά μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπε το παιδί πιο πάνω.
Alexalex2020
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Alexalex2020 »

Εγώ γιατί πιστεύω ότι στα αθλήματα θα γίνεται μπάχαλο και θα περνάνε τους πάντες; Και 6 λεπτά να κάνει ο άλλος το χιλιόμετρο
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Averoff13 έγραψε:
Alexalex2020 έγραψε:Έκανα και εγώ την αίτηση μου σε τμήμα της Αθήνας. Η αιτήσεις είναι πολλές μου είπαν και όντως είδα πολλές αιτήσεις στο γραφείο (λογικά ηταν μόνο σημερινές) επίσης το παλικάρι που βγήκε πριν από μένα τον ρώτησα πόσα μόρια έχεις και και μου λέει έχω 19,8 απολυτήριο έχω πτυχίο είμαστε 5 αδέρφια γ2 αγγλικά... Του λέω οκ οκ φτάνει 😂😂 Καλή επιτυχία σε όλους

Σίγουρα στους πρώτους 50 ο τύπος.3.580 πολύ καλά μόρια.

Συγγνώμη για να καταλάβω. Όντως τον πίστεψες; Χαχαχαχαχαχα! Μάλλον είσαι νέος εδώ και δε ξέρεις τι παίζει από τρολλ!

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Gpap95 έγραψε:Συγγνώμη για να καταλάβω. Όντως τον πίστεψες; Χαχαχαχαχαχα! Μάλλον είσαι νέος εδώ και δε ξέρεις τι παίζει από τρολλ!
Μου φάνηκε πολύ περίεργο ρε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 19, 2021 12:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Averoff13 έγραψε:Μου φάνηκε πολύ περίεργο ρε...
Όχι ρε είναι εντελώς φυσιολογικό. Ό κάθε πτυχιούχος με 19.8 απολυτήριο που μπορεί να περάσει αξιωματικών αστυνομιας με τόσο διάβασμα, επιλέγει κάποιο άλλο πτυχίο και μετά σου λέει ας πάω σεκιουριτας στα ΑΕΙ. Άσε μας ρε φίλε. Από τη 3η σειρά που είπε ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και όλες έγιναν σήμερα, κατάλαβα τι τρομπας είναι. Άλλος ένας κομπλεξικός που απλα θέλει να ρίξει τη ψυχολογία των παιδιών.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 19, 2021 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Καλα οσοι εχουν 19,8 απολυτηριο δε σημαινει οτι μπορουσαν να γραψουν και πολλα μορια.Και το 2019 μπηκε κοσμος με 19+ απολυτηριο που ειχε τελειωσει αει και τει!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

EcoMike έγραψε:Καλα οσοι εχουν 19,8 απολυτηριο δε σημαινει οτι μπορουσαν να γραψουν και πολλα μορια.Και το 2019 μπηκε κοσμος με 19+ απολυτηριο που ειχε τελειωσει αει και τει!

Ναι ρε φίλε να το δεχτώ. Αλλά υποτίθεται ότι είσαι και εσύ καιρό στο φόρουμ και ξέρεις λίγο τα τρολ. Ό άλλος πήγε για αίτηση σήμερα Εντελώς τυχαία είδε πολλές αιτήσεις όλες σήμερα. Ρώτησε τον προηγούμενο τι μόρια έχει, και εκείνος εντελώς τυχαία τελείωσε το Harvard και είναι μουσουλμάνος με 12 αδέρφια. Άσε μας και εσύ ρε φίλε. Απορώ τόσο καιρό εδώ μέσα πως δε μπορείτε να ξεχωρίσετε τα άτομα που τρολλαρουν.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Το ξερω οτι αυτος λεει μλκιες, απλα λεω οτι υπαρχουν και αυτοι που θα εχουν 3500 μορια με πτυχια πολυτεκνιες κλπ!
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Βάση β κατηγορία πόσο λέτε;
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Μορτακια υπαρχουν και τα επαλ. Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι απο επαλ που για να μπεις σε ενα τει επρεπε να γραψεις πολυ καλα σιν του οτι περναν βαθμους αβερτα. Εγώ σε Αστυνομικο τμημα ΒΠ χθες ημουν ο πρωτος βεβαια περιμεναν αλλοι 2 απεξω αλλα δεν ειχε αλλα ραντεβου. Επδ λετε κατι μπαρουφες οτι περνοθσαν Αξιωματικων αστυνομίας, Οι 9/10 απο αυτους με τα 19 απολυτηρια ουτε απεξω απο την σχολη δεν περνουσαν συγκεκριμενα.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Fousekis έγραψε:Μορτακια υπαρχουν και τα επαλ. Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι απο επαλ που για να μπεις σε ενα τει επρεπε να γραψεις πολυ καλα σιν του οτι περναν βαθμους αβερτα. Εγώ σε Αστυνομικο τμημα ΒΠ χθες ημουν ο πρωτος βεβαια περιμεναν αλλοι 2 απεξω αλλα δεν ειχε αλλα ραντεβου. Επδ λετε κατι μπαρουφες οτι περνοθσαν Αξιωματικων αστυνομίας, Οι 9/10 απο αυτους με τα 19 απολυτηρια ουτε απεξω απο την σχολη δεν περνουσαν συγκεκριμενα.
Που το πας τώρα εσύ; Ότι το επαλ έμπαινε δύσκολα αξιωματικών;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες