Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Πόσο μάλλον για να γίνουν αστυνομικοί!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Θα συμφωνήσω.Gpap95 έγραψε: Πόσο μάλλον για να γίνουν αστυνομικοί!
Το 2019 ε. Φ σε 2 μέρες έγιναν 7.000 απλα το αναφέρω να υπάρχει
sss έγραψε:Τα μόρια πως υπολογίζονται;
Πρέπει βα πας στον λογιστή σου να στα υπολογίσει αυτός
*ελεος είστε ρε μάγκες μπείτε διαβάστε το μπουρ... ΦΕΚ
Και να δεις ότι αυτός που ρωτάει πως υπολογίζονται τα μορια θα χει πτυχίο και θα μπει κιόλας. Για τετοιους επιτυχόντες περαστικούς μιλάμε!
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Οι αιτησεις θα ειναι σαφως λιγότερες απο το 2019 κ οταν λεω λιγοτερες σιγουρα 40 με 50% κατω. Συν οτι πολλοι κανουν τα χαρτια τους κ στο τελος δεν πανε καν. Αλλοι κοβονται στις πκε. Οποτε οποιος εχει κανει τα χαρτια του κ εχει πανω απο 3000 μορια κ το θελει πολυ πιστεύω θα μπει γιατι στο τελος θα παρει κ τα 1000 ατομα π λεει η προκήρυξη
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Το θεμα δεν ειναι το ποσες αιτησεις θα γινουν και ποσα μορια θα εχει η βαση... Το θεμα ειναι ποσοι θα φυγουν σε βαθος χρονου απο την σφαλιαρα που εχει να πεσει.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα παίδες, έκανα κ εγώ τα χαρτιά μου κ; Ι σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας μέχρι στιγμής ήμουν ο δεύτερος 😂😂
Αλλά ξέρω και εγώ πολλούς που θα τα κάνουν τελευταία στιγμή δεν θα είναι περίπου 10000 γνωστοί μου ;
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα χαχαχαχαχα
Αλλά ξέρω και εγώ πολλούς που θα τα κάνουν τελευταία στιγμή δεν θα είναι περίπου 10000 γνωστοί μου ;
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα χαχαχαχαχα
Gpap95 έγραψε:Παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει ζήτηση και ξέρουμε πάνω κάτω στη περιοχή μας τι γίνεται, ξαφνικά πετάγεται κάποιος και λέει ότι ξέρει 10+ άτομα με 3000++ μόρια και ελπίζει σε θαύμα. Ό άλλος τις προάλλες ήξερα 40 άτομα που θα κάνουν αίτηση και εγώ από παρέες έχω 3 4 φίλους και 2 3 γνωστούς. Αν ξέρετε τόσα άτομα, μη κάνετε αίτηση αλλά κατεβείτε για δημοτικοί σύμβουλοι. Καλά είχε πει ο Αϊνστάιν ότι 2 πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
Gpap95 Θες να στους πως εναν εναν; Τι θες;10 ατομα ειπα οχι 50 ουτε 40. Ετυχε. Ναι οντως η βλακεια σου ειναι απειρη. Εδω να εισαι Μην κρυφτεις οπως αυτοι με την αυξημένο ηλικιακο οριο και Με τα συρταρια που πηγε η προκήρυξη κλπ. Δωσε βαση στους 400. Να δωσω και εγω να δουμε ποιος κουβαλαει βλακεια.3300 λεω εγω Στους 320 της Α κατηγοριας. Πες εσυ να δουμε τωρα. Κανε σκρινσοτ και τα λεμε οταν βγουν τα αποτελεσματα.
2900 η βάση στους 320 της Α.
Θυμάστε περίπου πόσο καιρό μετά βγήκαν τα αποτελέσματα το 19 από τη στιγμή που τελείωσαν οι αιτήσεις;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Απ ότι είδα 26 Αυγούστου έληγε η προθεσμία και 6 Σεπτεμβρίου βγήκαν τα αποτελέσματα... Μπορεί να κανω και λάθος... Τσέκαρε το!
Πολύ κοντινές μου φαίνονται οι ημερομηνίες. Μακάρι να βγουν γρήγορα!Anna Maria έγραψε:Απ ότι είδα 26 Αυγούστου έληγε η προθεσμία και 6 Σεπτεμβρίου βγήκαν τα αποτελέσματα... Μπορεί να κανω και λάθος... Τσέκαρε το!
Όντως έχεις δίκιο! Πολύ πιθανών να βγουν εντός 10 ημερών !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Ναι το τσέκαρα ξανά κ γω στις σελίδες που το είδα κ αυτές είναι οι ημερομηνίες... Μακάρι να βγουν τόσο σύντομα πραγματικά... Τότε είχε πολύ μεγάλο αριθμό αιτήσεων κιόλας, αλλα βγήκαν σε 10 μέρες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 3 επισκέπτες