Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα και εγώ τα Χαρτιά αν και δεν νομίζω ότι έχω ελπίδες. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι γίνεται με την συν υπηρέτηση. Ο σύζυγος είναι πυροσβέστης. Τον ακολουθω ή όχι?
Με προπονήσεις κλπ πψς τα πάτε παιδιά; Θα κοπεί πολύς λαός στα αγωνίσματα το μόνο σίγουρο. Θα πάνε πολλοί και πολλές χωρίς προετοιμασία.
Αμα ειναι το ιδιο χαλαρες οι επιτροπες οπως το 2019, δε θα κοπουν πολλοι!Μακαρι να πεφτουν σα τα κοτοπουλα αλλα πιστευω θα παει το βυσμα γονα!
Δεν βγάζουν όλοι χιλιάρι. Εδώ διάβασα που λέγατε κόπηκαν 300 άτομα στα αγωνίσματα. Δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Της τελευταίας στιγμής όλοι. Χιλιαρι δρν βγαίνει σε 1 μήνα αν δεν έκαναν ποτέ προπόνηση στην ζωή τουςEcoMike έγραψε:Αμα ειναι το ιδιο χαλαρες οι επιτροπες οπως το 2019, δε θα κοπουν πολλοι!Μακαρι να πεφτουν σα τα κοτοπουλα αλλα πιστευω θα παει το βυσμα γονα!
Δεν μπαίνει βύσμα στα αθληματα. Μόνο αν διαγραφεί όνομα από λίστα που υο θεωρώ πολύ δύσκολο λόγω ασεπ. Είναι ασεπ παιδιά.
Τι εννοεις δε παιρνει βυσμα στα αθληματα; Εκει ειναι που παιρνει βυσμα καργα. Το 2019 εχεις ιδεα τι εγινε; Τους εβλεπαν οτι δεν εβγαζαν το χιλιαρι και τους ελεγαν καναελατε το Σαββατο με τους τραυματιες!Μακαρι να τους πετσοκοβουν!
Παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι δεν έχει ζήτηση και ξέρουμε πάνω κάτω στη περιοχή μας τι γίνεται, ξαφνικά πετάγεται κάποιος και λέει ότι ξέρει 10+ άτομα με 3000++ μόρια και ελπίζει σε θαύμα. Ό άλλος τις προάλλες ήξερα 40 άτομα που θα κάνουν αίτηση και εγώ από παρέες έχω 3 4 φίλους και 2 3 γνωστούς. Αν ξέρετε τόσα άτομα, μη κάνετε αίτηση αλλά κατεβείτε για δημοτικοί σύμβουλοι. Καλά είχε πει ο Αϊνστάιν ότι 2 πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Gpap μη μου εξάπτεσαι φιλαράκι μου .. Θυμάσαι τι σου έλεγα 🤔.. Όλα θα πάνε καλά και θα το γιορτάσουμε
Καλησπέρα παιδιά πήγα και εγώ και κατέθεσα τα χαρτιά μου σε πόλη 80.000 κατοίκων σμρ. Ο αξιωματικός μου ειπε ότι έχουν γίνει μόνο 3 αιτήσεις μέχρι τώρα, και μου λέει λογικό είναι αφού είναι δύσκολη υπηρεσία και δεν πάει ο άλλος. Άρα τις 18000 αιτήσεις που τις βρίσκετε μερικοί;
Geor211 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά πήγα και εγώ και κατέθεσα τα χαρτιά μου σε πόλη 80.000 κατοίκων σμρ. Ο αξιωματικός μου ειπε ότι έχουν γίνει μόνο 3 αιτήσεις μέχρι τώρα, και μου λέει λογικό είναι αφού είναι δύσκολη υπηρεσία και δεν πάει ο άλλος. Άρα τις 18000 αιτήσεις που τις βρίσκετε μερικοί;
Μπα. Μην το λες ακομα δεν πήγε κανένας Ελλάδα ζεις ήμαστε της τελευταίας στιγμής π. Χ της 2 τελευταίες μέρες μπορεί να γίνουν και 10.000 αιτήσεις
Φίλε επειδή το είδα όσοι έχουν κάνει την αίτηση λιγότερο από μια ώρα δεν κάνουν για να την συμπληρώσουν. Αυτό μου έλεγε και ο αξιωματικός κάθε φορά που έρχεται ένας για αίτηση μου τρώει όλη την ώρα. Άρα πως θα πάνε τελευταία μέρα όλοι; Ειδικά με τον ιό που θέλει και ραντεβούKwstas26 έγραψε:Geor211 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά πήγα και εγώ και κατέθεσα τα χαρτιά μου σε πόλη 80.000 κατοίκων σμρ. Ο αξιωματικός μου ειπε ότι έχουν γίνει μόνο 3 αιτήσεις μέχρι τώρα, και μου λέει λογικό είναι αφού είναι δύσκολη υπηρεσία και δεν πάει ο άλλος. Άρα τις 18000 αιτήσεις που τις βρίσκετε μερικοί;
Μπα. Μην το λες ακομα δεν πήγε κανένας Ελλάδα ζεις ήμαστε της τελευταίας στιγμής π. Χ της 2 τελευταίες μέρες μπορεί να γίνουν και 10.000 αιτήσεις
Μάλλον εσύ ακόμα να καταλάβεις ότι θέλει ραντεβού. Η κάθε αίτηση τρώει στάνταρ κάνα μισάωρο. Δεν είναι όπως το 19 που πήγαινες ότι ώρα ήθελες.Kwstas26 έγραψε:Geor211 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά πήγα και εγώ και κατέθεσα τα χαρτιά μου σε πόλη 80.000 κατοίκων σμρ. Ο αξιωματικός μου ειπε ότι έχουν γίνει μόνο 3 αιτήσεις μέχρι τώρα, και μου λέει λογικό είναι αφού είναι δύσκολη υπηρεσία και δεν πάει ο άλλος. Άρα τις 18000 αιτήσεις που τις βρίσκετε μερικοί;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Δεν έχει σημασία που θέλει ραντεβού. Από την στιγμή που θα πάρεις τηλέφωνο έστω και τελευταία στιγμή, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχθούν.
Και πάλι αν βάζουν μια μέρα μέρα βδομάδα ραντεβού δεν μπορεί ο αστυνομικός να είναι μέχρι το βράδυ . Άλλο να έλεγαν χωρίς ραντεβού κάθε μέρα μαι άλλο μια φορά την βδομάδα. Για αστυφυλάκων πχ κάθε μέρα δρχοντουσαν και γινόταν χαμός. Τώρα δεν γίνεται χαμός και αν γινόταν θα φαινόταν από την αρχή. Ούτε πρόκειται να γίνουν 10.000 αιτήσεις τελευταία βδομάδα.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας για αυτό το θέμα είναι μέχρι τις 15.00. Έτσι ήταν και το 19. Δε γίνεται λοιπόν μια όμορφη Δευτέρα να δεχτεί 200 άτομα επειδή ξύνουν τα παπαρια τους 30 μέρες και να τους εξυπηρετήσει. Η συνείδηση είναι κάτι που χρειάζεται και στην αστρονομία και αν το κάνουν αυτό τελευταία στιγμή, πάει να πει ότι δεν έχουν οργάνωση.WURTH123 έγραψε:Δεν έχει σημασία που θέλει ραντεβού. Από την στιγμή που θα πάρεις τηλέφωνο έστω και τελευταία στιγμή, είναι υποχρεωμένοι να σε δεχθούν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες