Θέλει εντός 2 μηνών.Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω το στρατολογικης κατάστασης τύπου Α απλά είναι πιο παλιά εκδωμενο θα το δεχτεί το ΑΤ;
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εισαι σιγουρος;gpap; Ειναι τελειως ακυρο να θελει εντος 2 μηνων. Δεν αλλαζει ποτε κατι σε αυτο το χαρτι.
Εντός 6 μηνών πρέπει να είναι από τι ξέρω.
Ίσως κάνω λάθος και το μπερδεύω με το ΑΜΚΑ που θέλει εντός 2 μηνών. Ούτε αυτό αλλάζει αλλά σε έναν φίλο μου το ζήτησαν να είναι εντός 2 μηνών.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Στρατολογική κατάσταση εντός 2 μηνών, το ΑΜΚΑ δεν αλλάζει ! Είναι συνήθως ένα έγγραφο και μπορείς να βγάζεις φωτοτυπίες από το πρότυπο και ας εκδόθηκε το 2000...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Καλημερα παιδια, εκανα χθες τα χαρτια μου το αμκα το θελει απο εκτυπωση στο εχωαμκα.gr, πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης δεν θελει για ολους μονο για τα εξτρα μορια ειδικων δυναμεων!
Και από τα ΚΕΠ να βγάλεις αμκα, το ίδιο είναι.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ έγραψε:Καλημερα παιδια, εκανα χθες τα χαρτια μου το αμκα το θελει απο εκτυπωση στο εχωαμκα.gr, πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης δεν θελει για ολους μονο για τα εξτρα μορια ειδικων δυναμεων!
1500 θα ειναι οι αιτησεις τι 5-6000 τοσες πολλες ουτε καν. Αφου αμα περναν και τους 1000 θα μπεναν ολοι οσοι εχουν κανει αιτηση. Ξεφτερια. Ακου να δεις τι λεει ο αλλος 5-6000 αιτησεις 😂
Gpap95 έγραψε:Και από τα ΚΕΠ να βγάλεις αμκα, το ίδιο είναι.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ έγραψε:Καλημερα παιδια, εκανα χθες τα χαρτια μου το αμκα το θελει απο εκτυπωση στο εχωαμκα.gr, πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης δεν θελει για ολους μονο για τα εξτρα μορια ειδικων δυναμεων!
Αμκα εβγαλα ηλεκτρονικα σε 1 λεπτο. Πιστοποιητικο επισης εκανα αιτηση ηλεκτρονικα παλι Και θα ερθει φρεσκο τις επομενες 2 εργασιμες απο οσο ειπε ο φιλος πιο πανω.
Εσύ μεγάλε πόσες λες να γίνουν; Έχω απορίαFousekis έγραψε:1500 θα ειναι οι αιτησεις τι 5-6000 τοσες πολλες ουτε καν. Αφου αμα περναν και τους 1000 θα μπεναν ολοι οσοι εχουν κανει αιτηση. Ξεφτερια. Ακου να δεις τι λεει ο αλλος 5-6000 αιτησεις 😂
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Τέρμα υποθετικά εγώ λέω 12.000 αιτήσεις. Αλλά όπως έχει ειπωθεί και πιο πριν, μετράει η ποιότητα και όχι η ποσότητα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Αίτηση και υπεύθυνες δηλώσεις που έχει τέρμα κάτω στην προκήρυξη μας τις δίνουν όλες στο τμήμα και τις συμπληρώνουμε;
Θεωρώ ότι δε θα γίνουν πάνω από 10.000 αιτήσεις.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
Δέχονται και απόγευμα κατάθεση αιτήσεων;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ΑΤ που θες να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάρεις για να κλείσεις ραντεβού.Politis1994 έγραψε:Δέχονται και απόγευμα κατάθεση αιτήσεων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες