Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
2620 ήταν η αρχική βάση στην Α... Μετά έφτασε 2570! 19.000 αιτήσεις είχαν γίνει.
Σε καμία περίπτωση δε θα γίνουν τόσες φέτος.
Σε καμία περίπτωση δε θα γίνουν τόσες φέτος.
Κάνουμε όλοι τα χαρτιά μας και ότι βγει πιστεύω θα ξεκινήσει πολύ ψηλά η βάση και θα πέσει πολύ κάτω απότομα λίγοι είναι αυτοί που σπούδασαν μια τέχνη και θα την αφήσουν για την αστυνομία.. Γνώμη μου πάντα
Αποτι κατάλαβα player Για πολύ λίγο δεν πέρασες κριμαααα...
Απλα πιστεύω δεν λένε παπατζιλικια. Δεν ήταν προσωπική του εκτιμηση οτι θα πάρεις σίγουρα και τους άλλους 600, του το είπαν από Αθήνα και ήταν απόλυτοςσε αυτό. Σημασία έχει να μην είναι πολλοί οι πτυχιούχοι. Και εγώ του είπα τα μόρια μου μου είπε ότι είναι πολύ καλα αλλα ουτε ότι είσαι μέσα ουτε ότι δεν είσαι. Θέλω να πω δεν ήταν παπατζης. Και γτ να κοροϊδέψει; Τέλος πάντων. Εσείς στα τμήματα σας μάθατε για ποσοστά πτυχιούχων;
Επίσης δεν έχει διαφημιστεί τόσο η προκήρυξη αυτή.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Averoff13 μην μου αγχώνεσαι .. Θα κεράσεις μετά την επιτυχία και άσε τα παλαβά σου Χα χα χα
Στο τμήμα της Παλλήνης που ρώτησα όταν πήγα για να πάρω ένα χαρτί και ρώτησα για την προκηρηξη μου είπε δεν έχει κάνει κανένας ακόμα...
Αυτοί που θα κάνουν χαρτιά είναι αυτοί που έχουν τελειώσει κάτι άκυρα ΤΕΙ κτλ
Αλλά όσοι είναι να κάνουν τα χαρτιά τους θα τα κάνουν όλοι τελευταία στιγμή κλασικοί ελληναρες
Εσενα ρε φιλε τι σε νοιαζει αν τα κανουν τελευταια στιγμη; 😂 Εμενα 2 βδομαδες, Τωρα με ενημερωσαν οτι ερχεται νεος υπαστυνόμος που θα ειναι υπευθυνος για τις αιτησεις και περιμενουμε να με παρουν τηλ απο την αλλη βδομαδα.. Στο τμημα δηλαδη εδω δεν εχει κανει κανεις.
Κουβέντα κάνουμε Φουσέκη σαφώς και δεν με απασχολεί.. Απλώς είναι νωρίς ακόμα για αιτήσεις 5 μέρες έχουν περάσει μόνο από τότε που δέχονται αιτήσεις..
Χαχαχα κρουαζιέρα στην ΚαραϊβικήPanellas93 έγραψε:Averoff13 μην μου αγχώνεσαι .. Θα κεράσεις μετά την επιτυχία και άσε τα παλαβά σου Χα χα χα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Χα χα χα χα δικός μου είσαι εσυ ρε τρελέ
Μπόρεσε να βγάλει κανείς πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης
Πότε λέτε αθλήματα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες