Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Αν δεν το πουν επισημα χειλη τιποτα δεν πιστευω θυμασαι τους αλλους 2 ελεγαν οριο ηλικια 32 -30 και τωρα που ειναι αυτοι δεν ξερω
Καλησπέρα και από μένα παίδες. Λοιπόν μην βιάζεστε να κρίνεται εάν έγινα πολλές ή λίγες αιτήσεις μην ξεχνάτε τ έγινε το 19' τελευταία μέρα έγινε πανηγύρι από αιτήσεις και μεχρι 30/6 έχουμε πολλοί δρόμο μπροστά μας (... Κάντε όλοι χαρτιά και μην ακούτε κανέναν ... Καλή επιτυχία σε όλους μάγκες μ πάμε δυνατά !
Ναι τον Δοκιμο07 λες που τώρα έκλεισε το στόμα του μια και καλή. Τέλος πάντων, όλα τα περιμένω πλέον!GUNS ROSES έγραψε:Αν δεν το πουν επισημα χειλη τιποτα δεν πιστευω θυμασαι τους αλλους 2 ελεγαν οριο ηλικια 32 -30 και τωρα που ειναι αυτοι δεν ξερω
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
Καλησπέρα σε όλους οι αιτήσεις είναι έως 30/06?
3-4 χιλιαδες αιτησεις θα γινουν ρε οπως λετε. Εδω ο αλλος μου λεει αφου και στους συνοριοφυλακες εγιναν 3000 δεν γινανε πολλες. Συγκρινει συνοριοφυλακες με οππι. Μην γινουν και παραπανω απο το 19 και τρίβεται τα ματια σας με μωρομαντιλα. Στο μονο που πρεπει να ελπίζετε ειναι στο να Παρει και τους 1000. Στις λιγες αιτησεις και στα χαμηλα μορια μην ποντάρετε.
Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους οι αιτήσεις είναι έως 30/06;
Ναι
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Οχι μην γινουν και 100κ αιτησεις. Ολοι εμεις με τα πτυχια αυτο ονειρευομαστε να παμε να κανουμε τους σεκιουριταδες στα πανεπιστημια για 800 ευροFousekis έγραψε:3-4 χιλιαδες αιτησεις θα γινουν ρε οπως λετε. Εδω ο αλλος μου λεει αφου και στους συνοριοφυλακες εγιναν 3000 δεν γινανε πολλες. Συγκρινει συνοριοφυλακες με οππι. Μην γινουν και παραπανω απο το 19 και τρίβεται τα ματια σας με μωρομαντιλα. Στο μονο που πρεπει να ελπίζετε ειναι στο να Παρει και τους 1000. Στις λιγες αιτησεις και στα χαμηλα μορια μην ποντάρετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Σάβ Ιουν 12, 2021 5:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει μην συγκρίνεις με συνοριοφυλακες. Σύγκρινε με τράπεζα της Ελλάδας τότε. Που έκανες το πιο πιθανό στην πόλη σου αίτηση, οι μισθοί είναι καλύτεροι και το όριο ηλικίας ήταν αυξημένο. Ας μην μιλήσω για την διαφορά επικινδυνοτητας. Εκεί πόσες αιτήσεις έγιναν;1500-2000;Fousekis έγραψε:3-4 χιλιαδες αιτησεις θα γινουν ρε οπως λετε. Εδω ο αλλος μου λεει αφου και στους συνοριοφυλακες εγιναν 3000 δεν γινανε πολλες. Συγκρινει συνοριοφυλακες με οππι. Μην γινουν και παραπανω απο το 19 και τρίβεται τα ματια σας με μωρομαντιλα. Στο μονο που πρεπει να ελπίζετε ειναι στο να Παρει και τους 1000. Στις λιγες αιτησεις και στα χαμηλα μορια μην ποντάρετε.
GiorgosM82 έγραψε:Οχι μην γινουν και 100κ αιτησεις. Ολοι εμεις με τα πτυχια αυτο ονειρευομαστε να παμε να κανουμε τους σεκιουριταδες στα πανεπιστημια για 800 ευροFousekis έγραψε:3-4 χιλιαδες αιτησεις θα γινουν ρε οπως λετε. Εδω ο αλλος μου λεει αφου και στους συνοριοφυλακες εγιναν 3000 δεν γινανε πολλες. Συγκρινει συνοριοφυλακες με οππι. Μην γινουν και παραπανω απο το 19 και τρίβεται τα ματια σας με μωρομαντιλα. Στο μονο που πρεπει να ελπίζετε ειναι στο να Παρει και τους 1000. Στις λιγες αιτησεις και στα χαμηλα μορια μην ποντάρετε.
Θα φανεί πόσοι από εσάς με τα πτυχία αν όντως το ονειρεύεστε με τον αριθμό των αιτήσεων κυρίως από τους πτυχιούχους. Μην ξεχνιώμαστε
Υπάρχουν άπειρα συρτάρια με πτυχία π έχουν αράχνες. Τεσπα καλή επιτυχία σε όλους
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Geor211 έγραψε:Εντάξει μην συγκρίνεις με συνοριοφυλακες. Σύγκρινε με τράπεζα της Ελλάδας τότε. Που έκανες το πιο πιθανό στην πόλη σου αίτηση, οι μισθοί είναι καλύτεροι και το όριο ηλικίας ήταν αυξημένο. Ας μην μιλήσω για την διαφορά επικινδυνοτητας. Εκεί πόσες αιτήσεις έγιναν;1500-2000;Fousekis έγραψε:3-4 χιλιαδες αιτησεις θα γινουν ρε οπως λετε. Εδω ο αλλος μου λεει αφου και στους συνοριοφυλακες εγιναν 3000 δεν γινανε πολλες. Συγκρινει συνοριοφυλακες με οππι. Μην γινουν και παραπανω απο το 19 και τρίβεται τα ματια σας με μωρομαντιλα. Στο μονο που πρεπει να ελπίζετε ειναι στο να Παρει και τους 1000. Στις λιγες αιτησεις και στα χαμηλα μορια μην ποντάρετε.
ισως εκει να επαιξε ρολο και η διαφημιση της προκυρηξης, με την εννοια οτι παρα πολλοι δεν την ηξεραν αυτη την προκυρηξη για την ΤτΕ.
Επειδή βλέπω αρκετά πράγματα να λέγονται και να ξαναλέγονται. Εμείς μεταφέρουμε ό, τι ακούμε. Χτες λοιπόν αφού πηγα ατο Α. Τ. ΛΆΡΙΣΑΣ ο υπεύθυνος ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΌΣ ΑΣΤΥΝΌΜΟΣ Α μου είπε ότι δεν έχει μεγάλη ζήτηση η προκήρυξη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 19. Και όταν αυτό διασταυρώνεται και με σχόλια υπολοίπων παιδιών, ίσως έχει βάση. Επίσης η συζήτηση πτυχιούχοι και μη πτυχιούχοι δεν έχει σημασία γτ επαναλαμβανόμαστε. Και τέλος. Ο αξιωματικός μου είπε ότι θα τους πάρει όλους. Ργω ήμουν δύσπιστος και επεμενα και μου ξεκαθαρίζει για να λέει +600 θα πάρει και τους υπόλοιπους 600 αλλα λιγο πιο μετά. Εγω μεταφέρω όσα άκουσα, όχι δικές μου εκτιμήσεις. Αν θεωρούν κάποια ότι μας κοροϊδεύουν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί τότε δεν υπάρχει κάτι να πω.
Averoff13 έγραψε:Επειδή βλέπω αρκετά πράγματα να λέγονται και να ξαναλέγονται. Εμείς μεταφέρουμε ό, τι ακούμε. Χτες λοιπόν αφού πηγα ατο Α. Τ. ΛΆΡΙΣΑΣ ο υπεύθυνος ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΌΣ ΑΣΤΥΝΌΜΟΣ Α μου είπε ότι δεν έχει μεγάλη ζήτηση η προκήρυξη και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 19. Και όταν αυτό διασταυρώνεται και με σχόλια υπολοίπων παιδιών, ίσως έχει βάση. Επίσης η συζήτηση πτυχιούχοι και μη πτυχιούχοι δεν έχει σημασία γτ επαναλαμβανόμαστε. Και τέλος. Ο αξιωματικός μου είπε ότι θα τους πάρει όλους. Ργω ήμουν δύσπιστος και επεμενα και μου ξεκαθαρίζει για να λέει +600 θα πάρει και τους υπόλοιπους 600 αλλα λιγο πιο μετά. Εγω μεταφέρω όσα άκουσα, όχι δικές μου εκτιμήσεις. Αν θεωρούν κάποια ότι μας κοροϊδεύουν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί τότε δεν υπάρχει κάτι να πω.
Ο αξιωματικος σιγουρα μπορει να σου πει για τον ογκο των αιτησεων και ειναι δεκτο. Μακαρι να ειναι πιο λιγες. Φυσικα βεβαια ελπιζω να καταλαβαινεις οτι το σιγουρα θα τους παρει δεν στεκει και ειναι προσωπικη εκτιμηση του αξιωματικου. Οτι λενε οι αξιωματικοι και γενικα αστυφύλακες στα τμηματα δεν σημαινει πως ισχυει, βλεπε τους ειδήμονες που λεγανε δεν θα βγει δεν θα βγει σημερα θα ειχαν ενημερωθει λενε στα τμηματα και να που βγηκε. Εγω πιστευω οτι θα παρει λιγους ακομα αλλα οχι ολους.
Καλά ότι θέλουν λένε στα τμήματα. Το 2019 ο αξιωματικός που μου έφτιαχνε την αίτηση, όταν τελειώσαμε τα χαρτιά μου λέει "καλώς ήρθες στο Σώμα είσαι σίγουρα μέσα" (είχα 2500 μόρια).
Και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα σε πέρασα ούτε απέξω.
Και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα σε πέρασα ούτε απέξω.
Κάπου εκεί δεν ήταν η βάση player το 2019 στους ΕΦ ; Βέβαια το 19 αν θυμάμαι καλά έγιναν 15.000+ αιτήσεις
Έτσι έγραφαν τουλάχιστον..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης