Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
GUNS ROSES βλέπω η βάση για τους 320 να είναι στα 3400 άνετα!
Οι πρώτοι 80-100 θα έχουν τρελά μόρια, αλλά μετά θα πέφτουν απότομα τα μορια.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Κανεις δεν ξερει με βεβαιοτητα μπορει να ηταν τυχαιο δεν ξερω αλλα ειναι γεγονος πιστευω οτι και με τους κομμενους απο αλθηματα κτλπ στους 1000 θα ειναι 3200, τωρα για τους 400 δεν μπορω να κανω εκτιμηση
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Μπορεί να έχετε δίκαιο. Αλλά προσωπικά πιστεύω θα είναι υψηλά η βάση διότι η μοριοδότηση τροποποιήθηκε μονο για αυτή την προκήρυξη και δίνει αρκετά μόρια σε πολλούς. Κάποιος με πτυχίο βγάζει άνετα 3000. Δεν θα βρεθούνε 400 άτομα που να έχουν 3400; Δεν το λέω για να αποθαρρύνω κανέναν. Θα κάνουμε όλοι τα χαρτιά μας.
Wurth εννοειται πως θα βρεθουνε 400 με αυτα τα μορια αλλα πιστευω θα κοπουν αρκετοι και δεν θα πανε. Γυρω στο 3200 θεωρω με τους επιλαχοντες στους 400
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Εγω θεωρω πως λετε παρα πολυ ψηλα για βαση, ειδικα στους 1000. Σιγουρα θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις με τα τρελα μορια αλλα οχι ολοι. Στους 1000 εκτιμω βαση 2800/900-3000.
Μπορείτε απλά να δείτε πως ήταν η πρώτη το 19 από τα ψηλά στα χαμηλά. Υπολογίστε το κάπως έτσι.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Αξιωματικός
Παιδιά απλά ώριμη σκέψη γι'αυτό το βήμα. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα
https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/politiki/arthro/7500472/kne-ginetai-prospatheia-na-proslifthoun-fantaroi-stin-panepistimiaki-astynomia%3famp=1 δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά αν ισχύει, θα πάρει παραπάνω από 1000 άτομα. Αν όντως ζητάει από φαντάρους να κάνουν αιτήσεις.
Έχει τόσο κόσμο που θα κάνει αίτηση, οι φαντάροι που κολλάνε; Μαλάκιες των κουμουνιστων!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
ουτε καν ρε συ η νεολαια του ΚΚΕ το λεει αυτό η ΚΝΕGpap95 έγραψε: https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/politiki/arthro/7500472/kne-ginetai-prospatheia-na-proslifthoun-fantaroi-stin-panepistimiaki-astynomia%3famp=1 δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά αν ισχύει, θα πάρει παραπάνω από 1000 άτομα. Αν όντως ζητάει από φαντάρους να κάνουν αιτήσεις.
Καλά δεν έχει και τη ζήτηση του 19. Έχουν γίνει πολύ λιγότερες σε σχέση με το 19 μέχρι τώρα. Ναι και εμένα τρελό μου φάνηκε να προσληφθούν έτσι στα καλά καθούμενα χωρίς μόρια κτλπ. Τώρα τι να πω δε ξέρω. Πάντως φαίνεται ότι ζητάει κόσμο και θα πάρει και τους υπόλοιπους 600.EcoMike έγραψε:Έχει τόσο κόσμο που θα κάνει αίτηση, οι φαντάροι που κολλάνε; Μαλάκιες των κουμουνιστων!
Ναι λέει ότι αυτό έμαθαν. Ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θέλουν να προχωρήσουν αυτό το σχέδιο. Προφανώς και εγώ δε μπορώ να ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Όντως είναι παράλογο.GUNS ROSES έγραψε:ουτε καν ρε συ η νεολαια του ΚΚΕ το λεει αυτό η ΚΝΕGpap95 έγραψε: https://www.google.com/amp/s/www.newsbeast.gr/politiki/arthro/7500472/kne-ginetai-prospatheia-na-proslifthoun-fantaroi-stin-panepistimiaki-astynomia%3famp=1 δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά αν ισχύει, θα πάρει παραπάνω από 1000 άτομα. Αν όντως ζητάει από φαντάρους να κάνουν αιτήσεις.
Πως να κάνουν αίτηση εν ενέργεια φαντάροι αφού θέλει να έχεις τελειώσει τη θητεία. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ζητανε από αυτούς που απολύονται τώρα να κάνουν αιτήσεις, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των υποψηφίων για να λέει η κυβέρνηση ότι είχε μεγάλη συμμετοχή.
Δε λέει ενώ είναι εν ενεργεία. Λέει μετά το στρατό να κάνουν τα χαρτιά τους για εκεί αν κατάλαβα σωστά. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνουν μια τέτοια κίνηση.EcoMike έγραψε:Πως να κάνουν αίτηση εν ενέργεια φαντάροι αφού θέλει να έχεις τελειώσει τη θητεία.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ζητανε από αυτούς που απολύονται τώρα να κάνουν αιτήσεις, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των υποψηφίων για να λέει η κυβέρνηση ότι είχε μεγάλη συμμετοχή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες