Μην μπερδεύεστε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης δεν είναι για να αποδείξεις ότι έχεις απολυθεί από το στρατό αλλά για να πάρεις έξτρα μόρια το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη στα επιπρόσθετα προσόντα. Καλή επιτυχία σε όλους
alegk έγραψε:Μην μπερδεύεστε το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης δεν είναι για να αποδείξεις ότι έχεις απολυθεί από το στρατό αλλά για να πάρεις έξτρα μόρια το γράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη στα επιπρόσθετα προσόντα. Καλή επιτυχία σε όλους
Για να μπορείς να κάνεις αίτηση σαν άντρας, πρέπει να δείξεις το πιστοποιητικό ώστε να φανεί ότι έχεις εκπληρώσει στρατιωτικές υποχρεώσεις. Και πεζικό να πήγες, πρέπει να δείξεις ότι έχεις τελειώσει νε στρατό.
Εγω το ειχα μεταφρασμενο. Τη ρωτησα αν χρειζοταν τελικα και μου ειπε οτι και να το πηγαινα ετσι εκει θα μου ζηταγαν μετα τη μεταφραση οποτε για παν ενδεχομενο πηγαινετε το μεταφρασμενο μην ξαναγυρνατε!
Πήρα μόλις τηλέφωνο τώρα στους αρμόδιους. Είναι το τηλέφωνο που γράφει πάνω πάνω η προκήρυξη και μου είπαν άλλο τι λένε τα τμήματα. Φωτοαντίγραφο θέλει και χωρίς μετάφραση εκτός αν έχει αποκτηθεί από το εξωτερικό!
Σε εμένα δεν χρειάστηκε η μετάφραση. Την είχα μαζί μου αλλά ήθελαν μονο το πτυχίο. Θα το βρουν αν ισχύει από την λίστα που έχει στην προκήρυξη. Δεν την ήθελε την μετάφραση.
Αλλα θα σας πω κατι να μην ακουω χαζα γιατί απογοητευτηκα σημερα ειμασταν 3 ατομα και ο ενας ειχε 3540, ο αλλος 3410 και εγω 3100+ απλά να μην λετε οτι θα ειναι οι βασεις τυπου 3000