Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Δύσκολο σε 10 μέρες να βγάλουν πίνακες. Εκτός και αν βιάζονται και βάλουν περισσότερα άτομα στον έλεγχο. Εδώ η τράπεζα της Ελλάδος είχε 1500 αιτήσεις νομίζω και έκανε 1 μήνα.
Παίδες καλημέρα. Χρειάζεται γνήσιο της υπογραφής; Δεν αναφέρει κάτι η προκήρυξη για αυτό το λέω.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Averoff13 έγραψε:Παίδες καλημέρα. Χρειάζεται γνήσιο της υπογραφής; Δεν αναφέρει κάτι η προκήρυξη για αυτό το λέω.
Ναι χρειαζεται
Το 2019 πάντως τις υπογραφές της έβαλαν στο τμήμα, δε πήγαμε εμείς ΚΕΠ για υπογραφές. Εδώ λένε ούτε το lower δε θέλει μετάφραση.
Ποιος είπε ότι θέλει γνήσιο και για ποιο χαρτί; Εμένα στην αστυνομία μου είπαν δε θέλει και ότι θα τα βάλουν αυτοί ότι χρειάζεται
-
- Ταγματάρχης
Gpap95 έγραψε:Ποιος είπε ότι θέλει γνήσιο και για ποιο χαρτί; Εμένα στην αστυνομία μου είπαν δε θέλει και ότι θα τα βάλουν αυτοί ότι χρειάζεται
το γνησιο Γινετε κεπ η τμημα για αυτο δεν χριαζετε να παμε κεπ το κανουν απο εκει
- xristaras7
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλή επιτυχία σε όλους! Όποιος έχει βεβαίωση περάτωσης σπουδών και εκκρεμεί η ορκωμοσία του, υπάρχει περίπτωση να μην το λάβουν σαν πτυχίο;
Κοψτε τα ναρκωτικά και πηγαίνετε να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό. δεν χρειάζεται γνησια της υπογραφής. μην διαβαζεται στο φεκ μονο τα δικαιολογητικά!
-
- Ταγματάρχης
Όλα θα κυλήσουν ομαλά και σωστά. Τίποτα δεν γυρνάει πίσω
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Ξπυνησαν και οι καθηγηταδες που καθονται 150 μερες το χρονο σπιτι τους... Αρε Ελλαδαρα!
ΝΟΜΟΣ 4250/14...Kwstas253 έγραψε:Κοψτε τα ναρκωτικά και πηγαίνετε να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό. Δεν χρειάζεται γνησια της υπογραφής. Μην διαβαζεται στο φεκ μονο τα δικαιολογητικά!
Μια ερώτηση γιατί θα διαβάσω εντός των ημερών το ΦΕΚ για να καταθέσω από εβδομάδα, απλά για να γνωρίζω... Μετράει ΚΑΙ το απολυτήριο λυκείου ΚΑΙ το πτυχίο σωστά;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Ναιspyros94 έγραψε:Μια ερώτηση γιατί θα διαβάσω εντός των ημερών το ΦΕΚ για να καταθέσω από εβδομάδα, απλά για να γνωρίζω... Μετράει ΚΑΙ το απολυτήριο λυκείου ΚΑΙ το πτυχίο σωστά;
Ευχαριστώ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Το απολυτήριο είναι το βασικό κριτήριο. Όποιος έχει ΑΕΙ ΤΕΙ ΕΑΠ παίρνει 1000 μόρια.spyros94 έγραψε:Μια ερώτηση γιατί θα διαβάσω εντός των ημερών το ΦΕΚ για να καταθέσω από εβδομάδα, απλά για να γνωρίζω... Μετράει ΚΑΙ το απολυτήριο λυκείου ΚΑΙ το πτυχίο σωστά;
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες