Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Πας απο κει και τους λες αν δε με εξυπηρετησετε θα σας κανω αναφορα και κανε οτι πας να παρεις τηλεφωνο και καλα στο Υπουργειο.Θα σηκωθουνε αμεσως απο τις καρεκλες, στο λεω εκ πειρας!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Fousekis έγραψε:Σημερα για 4η φορα ενοχλησα και δεν πηγα απο εκει αλλα πηρα τηλ. Μου λενε ασε μας το τηλ σου και θα σε παρουμε.4η φορα που μου κρατανε τηλ. Το τσιρκο μεντρανο ειναι γατακια μπροστα τους. Παμε σε λιγο στις 10 μερες και συνεχιζουν να πετανε χαρταετο στα τμηματα.
Πανε κανε τα χαρτια σου την αλλη βδομαδα
-
- Ταγματάρχης
μην τους παρεις τηλ πανε την αλλη βδομαδα απο κοντα και αν σου πουν ***** τοτε τους τα λες ενα χερακι. Πρεπει να σε εξυπηρετισουνKostantinos2017 έγραψε:Fousekis έγραψε:Σημερα για 4η φορα ενοχλησα και δεν πηγα απο εκει αλλα πηρα τηλ. Μου λενε ασε μας το τηλ σου και θα σε παρουμε.4η φορα που μου κρατανε τηλ. Το τσιρκο μεντρανο ειναι γατακια μπροστα τους. Παμε σε λιγο στις 10 μερες και συνεχιζουν να πετανε χαρταετο στα τμηματα.
Πανε κανε τα χαρτια σου την αλλη βδομαδα
Να απαιτήσεις να σε εξυπηρετήσουν... Είναι υποχρέωση τους...
Δηλαδή εσύ αν σε 10 μέρες πρέπει να φύγεις λέμε τώρα για επαγγελματικό ταξίδι δε θα κάνεις χαρτιά;
Που να καταλάβουν βέβαια την αγωνία τόσων παιδιών...
Δηλαδή εσύ αν σε 10 μέρες πρέπει να φύγεις λέμε τώρα για επαγγελματικό ταξίδι δε θα κάνεις χαρτιά;
Που να καταλάβουν βέβαια την αγωνία τόσων παιδιών...
Άμα δεν έχουμε πάρει το πτυχίο ακόμα υπάρχει καμία ελπίδα η τσάμπα κόπος?
-
- Ταγματάρχης
παντα υπαρχει ελπιδα κανε την προσπαθια σου και οτι γινειbobiras12 έγραψε:Άμα δεν έχουμε πάρει το πτυχίο ακόμα υπάρχει καμία ελπίδα η τσάμπα κόπος;
Για να το δηλώσεις, πρέπει να το έχεις στα χέρια σου ή τη βεβαίωση ότι έχεις τελειώσει όλα τα μαθήματα και τη πτυχιακή σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να κάνεις χαρτιά χωρίς πτυχίο. Το πτυχίο δεν είναι προαπαιτούμενο.bobiras12 έγραψε:Άμα δεν έχουμε πάρει το πτυχίο ακόμα υπάρχει καμία ελπίδα η τσάμπα κόπος;
-
- Ταγματάρχης
κανεις δεν ξερει ποσο θα παει η βαση ολοι μας υποθεσης και με της πιθανοτιτες παιζουμεKostantinos2017 έγραψε:παντα υπαρχει ελπιδα κανε την προσπαθια σου και οτι γινειbobiras12 έγραψε:Άμα δεν έχουμε πάρει το πτυχίο ακόμα υπάρχει καμία ελπίδα η τσάμπα κόπος;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 20
Στο Α. Τ. Ευόσμου Πάντως από αύριο ξεκινούν να δέχονται αιτήσεις με ραντεβού Θέλουν τον χρόνο τους...
-
- Ταγματάρχης
Kostasnos94 έγραψε:Στο Α. Τ. Ευόσμου Πάντως από αύριο ξεκινούν να δέχονται αιτήσεις με ραντεβού Θέλουν τον χρόνο τους...
ισχυει, αφου τα χαρτια θα γινονται απο 9 μεχρι 30 ιουνιου
-
- Ταγματάρχης
Σε εμενα εκλεισαν ραντεβου για την δευτερα το πρωι. Μου ειπαν να εχω ολα τα δικαιολογιτικα με το γνησιο της υπογραφης.
Εμένα μου είπαν ότι υπογραφές και τέτοια θα βάλουν οι ίδιοι.Kostantinos2017 έγραψε:Σε εμενα εκλεισαν ραντεβου για την δευτερα το πρωι. Μου ειπαν να εχω ολα τα δικαιολογιτικα με το γνησιο της υπογραφης.
Ισχυει τελικα οτι δεν θελει μεταφραση το πτυχιο αγγλικων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Τρί Ιουν 08, 2021 12:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ecdl χρειάζεται σφραγίδα δικηγόρου ή όχι;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Εγω εχω βεβαιωση απο την σχολη για τους υπολογιστες ετσι απλα την παω; Εχει αριθμο πρωτοκολλου απο την σχολη μηπως θελει και αναλυτικη βαθμολογια; Πανω στην βεβαιωση λεει για ποια 5 μαθηματα ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ την Τρί Ιουν 08, 2021 12:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες