Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Στείλε μου το όνομα να δούμε αν ισχύει Θα υπάρχει η πράξη διορισμού του στο διαύγεια

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Gpap95 έγραψε:Λυπάμαι πραγματικά τις κοπέλες που θα είναι επιτυχόντες. Δε θα μπορεί κανένας να τις βοηθήσει αν γίνουν επεισόδια.

Δεν ειμαι ρατσιστης και δεν θελω να επικεντρωθω σε αυτο που αναφερεις. Δεν εχει διαφορα αν ειναι αντρας ή γυναικα! Το θεμα ειναι οτι θα ειναι και για τα δυο φυλα δυσκολο το εργο ποσο μαλλον και λογω Του ανεπαρκους αστυνομικου εξοπλισμου που θα αφορα την προστασια και την ασφαλεια του καθενος μας... Κριμα!

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

Οχι παιδια, δικο μου το λαθος απλα υπαρχει το ιδιο ονοματεπωνυμο δυο φορες , οποτε προκειται για δυο διαοφρετικα ατομα. Αυτος που λεω εχει πανω απο τη βαση. Το εψαξα με ctrl + f ... Δικο μου λαθος ... Σορρυ για την αναστατωση
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Κανείς από Κρήτη ;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Kostasdim έγραψε:Δεν ειμαι ρατσιστης και δεν θελω να επικεντρωθω σε αυτο που αναφερεις. Δεν εχει διαφορα αν ειναι αντρας ή γυναικα! Το θεμα ειναι οτι θα ειναι και για τα δυο φυλα δυσκολο το εργο ποσο μαλλον και λογω Του ανεπαρκους αστυνομικου εξοπλισμου που θα αφορα την προστασια και την ασφαλεια του καθενος μας... Κριμα!
Δε το λέω καθολου ρατσιστικά αγορίνα. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω 1 2 άτομα στην αστυνομία, μου λένε σε ένα ξαφνικό επεισόδιο, ποιον θα προστατέψεις; Τον εαυτό σου; Τις κοπέλες; Και μου θα προστατευεις; Θα σου πετάνε πέτρες, θα έρχονται με κοντάρια και εσύ θα τους πετάς σπρέι πιπεριού; Και γελούσε. Δεν είναι θέμα ρατσισμού. Είναι ότι εκείνη τη στιγμή, θα πρέπει να μπορείς να σκεφτείς πολύ καθαρά το τι πρέπει να κάνεις και αυτά τα επεισόδια δε θα γίνουν 1 2 φορές. Χωρια που μου λέει ότι αν σε βάλουν στο μάτι, να ξέρεις ότι θα περιμένουν να σχολάς και θα σε ακολουθούν μέχρι το σπίτι. Άσε είναι πολλά που μου είπε. Να φτάνεις σπίτι και να μη ξέρεις τι θα αντικρίσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 07, 2021 7:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Gpap95 έγραψε:Δε το λέω καθολου ρατσιστικά αγορίνα. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω 1 2 άτομα στην αστυνομία, μου λένε σε ένα ξαφνικό επεισόδιο, ποιον θα προστατέψεις; Τον εαυτό σου; Τις κοπέλες; Και μου θα προστατευεις; Θα σου πετάνε πέτρες, θα έρχονται με κοντάρια και εσύ θα τους πετάς σπρέι πιπεριού; Και γελούσε. Δεν είναι θέμα ρατσισμού.

Είναι ότι εκείνη τη στιγμή, θα πρέπει να μπορείς να σκεφτείς πολύ καθαρά το τι πρέπει να κάνεις και αυτά τα επεισόδια δε θα γίνουν 1 2 φορές. Χωρια που μου λέει ότι αν σε βάλουν στο μάτι, να ξέρεις ότι θα περιμένουν να σχολάς και θα σε ακολουθούν μέχρι το σπίτι. Άσε είναι πολλά που μου είπε. Να φτάνεις σπίτι και να μη ξέρεις τι θα αντικρίσεις.

ε εννοειτε αυτο δυσκολα τα πραγματα για αυτο ας αναλογιστουν οσοι ειναι να κανουν τα χαρτια τους και να καταλαβουν οτι η συγκεκριμενη θεση δεν ειναι δημοσιο με ζεστο Στανταρ χρημα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 07, 2021 7:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από Xrounk »

Nikoskriti4 έγραψε:Κανείς από Κρήτη ;
Εγω
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Xrounk »

εγω
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Xrounk »

Εγω
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Που ρε φίλος ;
eleniser
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από eleniser »

Gpap95 εγω που ειμαι κοπέλα και θα καταθέσω τα χαρτιά εχω σκεφτεί και ξέρω τι εχει να γίνει σε ενα επεισόδιο. Ωστόσο όμως ειναι κατι που θέλω και φυσικά και οι αλλες κοπέλες που θα κανουν τα χαρτιά και είμαστε έτοιμες να υπερασπιστούμε μόνες μας τον εαυτό μας σε οποιαδήποτε κατάσταση !
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Χαχαχαχαχα τι να υπερασπιστεις βρε κοπελα μου, ο σωζων εαυτον σωθητω θα ειναι η κατασταση.Αλιμονο σε αυτον που θα πιασουν πρωτο δυστυχως!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Δευ Ιουν 07, 2021 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

eleniser έγραψε:Gpap95 εγω που ειμαι κοπέλα και θα καταθέσω τα χαρτιά εχω σκεφτεί και ξέρω τι εχει να γίνει σε ενα επεισόδιο. Ωστόσο όμως ειναι κατι που θέλω και φυσικά και οι αλλες κοπέλες που θα κανουν τα χαρτιά και είμαστε έτοιμες να υπερασπιστούμε μόνες μας τον εαυτό μας σε οποιαδήποτε κατάσταση !
Μακάρι να πάνε όλα όπως τα σκέφτεσαι και να μη συμβεί τίποτα! Απλά εκείνη την ώρα, πολύ φοβάμαι ότι δε θα ξέρουμε τι μας γίνεται και από που μας έρχονται. Ειδικά στη περίπτωση μας που θα είμαστε ξεβρακωτοι, ούτε ένα γιλέκο δε θα υπάρχει να φοράμε. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία εύχομαι !

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Walas »

Kostasdim έγραψε:Ειδατε τι γινεται Με τα υπαιθρια παρτι στο ΑΠΘ Εικόνα

Σιγα μην φτασουν οι 400 πρωτοι. Μην σας πω οτι θα χρειαστει να παρει και περισσοτερα ατομα απο τους 600 σε βαθος χρονου εαν βεβαια θελει να επενδυσει στην λυση του προβληματος Της ''ασφάλειας'' των πανεπιστημιων!

Με όλο το σεβασμό όμως δεν νομίζω να αναλαβεται υπηρεσία για να δυαλυεται πάρτι και συγκεντρώσεις φοιτητών. Να μην ξαναδούν αυτά που είχαν γίνει με τον πρύτανη καθώς και τις καταστροφές των εγκαταστάσεων θελουν. Όλοι ξέρουν ότι στα πανεπιστήμια μαζεύονται φοιτητές και διασκεδάζουν όμορφα και ειρηνικά. Τα κακοποιά στοιχεία συνήθως είναι ακραίοι και εξωπανεπιστημιακοι που εκμεταλλεύονταν το πανεπιστημιακο άσυλο.

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Σημερα για 4η φορα ενοχλησα και δεν πηγα απο εκει αλλα πηρα τηλ. Μου λενε ασε μας το τηλ σου και θα σε παρουμε.4η φορα που μου κρατανε τηλ. Το τσιρκο μεντρανο ειναι γατακια μπροστα τους. Παμε σε λιγο στις 10 μερες και συνεχιζουν να πετανε χαρταετο στα τμηματα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες