CSI AGENT έγραψε:Η βάση στα Οππι με ρεαλιστική προσέγγιση πόσο θα είναι ; Για; Τους πρώτους 400Εννοώ ;2900-3000;
Κανείς δε μπορεί να το ξέρει αυτό. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η βάση μπορεί αρχικά να είναι 3200-3250 για τους 400 αλλά λόγω του ότι πολύ θα φύγουν ή δε θα περάσουν τα αθλήματα, η βάση αυτομάτως θα πέφτει γιατί θα παίρνουν επιλαχών. Τώρα μπορεί όλοι να πέφτουμε έξω. Κανείς δε ξέρει!
Συμφωνω με gpap Απολυτα εγω πιστευω γυρω στο 3300. Ειναι πολύ λιγες οι θεσεις. Μετα με τους επιλαχοντες δεν ξερω που θα παει βεβαια 100-150 μορια πισω; Και μετα βλεπουμε για τους υπολοιπους 600
Ερωτηση: Το πτυχίο από το δημόσιο ΙΕΚ (στέλεχος ασφαλείας) που δίνει 200 μόρια κάνουν δεκτά μόνο των δημοσίων; Δηλαδή από ιδιωτικό ΙΕΚ η αν κάποιος κάνει σεμινάρια security δεν θα το κάνουν δεκτό; Είχα ακούσει ότι το 19 όσοι είχαν κάνει ένσταση τους το έκαναν δεκτό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει
Δημόσιο ΙΕΚ λέει η προκήρυξη ξυπνάτε και αφήστε τις πονηριές ! Διαβάστε την προκήρυξη 5-6 φορές η ρωτήστε κανένα μορφωμένο άνθρωπο αν δεν καταλάβενετε κάποιο κομμάτι της προκήρυξης
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει πόσους επιλαχών θα πάρει εκτός απο τους 600 μετα όταν φύγουν οι 400 επιτυχόντες δεν θα καλέσουν και τότε κάποιους επιλαχών για αθλήματα; Αν ναι ξέρει κανείς τι αριθμό σε Α και Β κατηγορία επιλαχών καλούν για την κάλυψη κενών σε περίπτωση φυγής κάποιου απο τους 400 η σε περίπτωση που απόρριψης κάποιον. Ευχαριστώ!
Tspn έγραψε:Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει πόσους επιλαχών θα πάρει εκτός απο τους 600 μετα όταν φύγουν οι 400 επιτυχόντες δεν θα καλέσουν και τότε κάποιους επιλαχών για αθλήματα; Αν ναι ξέρει κανείς τι αριθμό σε Α και Β κατηγορία επιλαχών καλούν για την κάλυψη κενών σε περίπτωση φυγής κάποιου απο τους 400 η σε περίπτωση που απόρριψης κάποιον. Ευχαριστώ!
Καλησπέρα παιδιά. Έμαθα ότι κάποιοι καθηγητάδες αει θα κάνουν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της προκήρυξης των οππι. Οχι ότι θα πετύχουν κάτι αλλα παραπληροφορούν τον κόσμο. Γράφει ένα από αυτούς ότι θα μπουν ατομα που δεν έχουν σχέση με το Πανεπιστήμιο χωρίς να αναφέρει (σκόπιμα; ) Οτι θα δοθεί εξτρα μοριοδοτηση για τους έχοντες πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Η λυσσα τους δεν περιγράφεται.
Εχει κανεις σας καμια εικονα για την κινητικοτητα γυρω απο την προκυρηξη ; Λετε να εχει συμμετοχες ισες με αυτες των Ε. Φ. Του '19 ή πολυ χαμηλοτερη συμμετοχη ;
thomaskdal έγραψε:Εχει κανεις σας καμια εικονα για την κινητικοτητα γυρω απο την προκυρηξη ; Λετε να εχει συμμετοχες ισες με αυτες των Ε. Φ. Του '19 ή πολυ χαμηλοτερη συμμετοχη ;