395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
paidia help se 20 meres pairnw meta8esh apo KET8 Aylwnas sto 395 B EAPME8 PoDoY...ti leei ekei katw; uphresies; stratopedo; axsiwmatikoi k oti gnwrizete euprosdekto!!!
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Ρώτα κανένα οργανικό απο εκεί που είσαι (και ήσουν)... 

395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
kaneis dn exei paei rodo :'(
oloi apo orestiada hr8an k apo didimoteixo h polukastro...apo nhsia brhka enan alla hr8e apo th Kw
oloi apo orestiada hr8an k apo didimoteixo h polukastro...apo nhsia brhka enan alla hr8e apo th Kw
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Εγώ όταν πήγα στην 395 ΕΑΡΜΕΘ,(2005 Β ΕΣΣΟ-291 σειρά), τα πράγματα απο πλευράς υπηρεσιών ήταν όλα εντάξει μια-μια. Ο διοικητής ήταν λίγο περίεργος ερχόταν στο στρατόπεδο στις 6 το πρωϊ πριν το εγερτήριο και έκανε εφόδους στος θαλάμους. Ήταν στιγμές που πήγε και 15 μέσα γιατί δεν υπήρχαν άτομα, ευτυχώς εγώ έιχα πάρει απόσπαση για κάποιο κέντρο νεοσυλλέκτων επειδή ήμουν λοχίας. Αν τα έχεις με τους αξιωματικούς καλά δεν θα έχεις πρόβήμα. Τους ΕΠΠΟΠ αστους μην ασχολείσαι!
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Οχι ενταξει οι αξιωματικοι μια χαρα ειναι κ η υπηρεσια καλα μας παει αλλα η βλακεια ειναι οτι πρεπει να προσεχω ποτε θα παιρνω τις αδειες γιατι πολυ απλα ειναι νησι... να βλεπω ποτε δεν 8α εχει απαγορευτικα γιατι τελευταια δεν μας τα λεει κα8ολου καλα ο καιρος κ δεν εχω ορεξη να τρωω τις μισες αδειες στα αεροδρομια
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Φιλαρακο ενα μονο θα σου πω μακρια απο την 395 πολυ εμπλοκι φιλε 20 μεσα
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Και 35 και 40 μερες εμπλοκη ηρθαν σε αυτη τη μοναδα αλλα ευτυχως εφτιαξε το πραγμα.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Γεια σου, σχετικα με την εαρμεθ ροδου ειναι πολυ καλα μην ανησυχεις. Καλο στρατοπεδο, υπηρεσιες 5 δεν γνωριζω κατι αλλο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Συγνωμη λαθος, νομιζα οτι εισαι εποπ για φανταρους δεν ξερω
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Και εγω εκει παω με αποσπαση τωρα απο 12εμα... εχετε ακουσει Αυτο που λεει καλητερα βαγδατη παρα στην 12τη... Απολυτα σωστο... Η ποιο μαυρη μοναδα τθ σε ολλη την Ελλάδα φανταστιτε ειμαι 2007 γ εσο 299 δλδ και απολιομαι σε 2 μηνες και ειμοθν και 9μηνω 2 στρατοδικεια με περασανε πανο γεια βλακειες τελειοσ...
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Παιδιά μια χαρά ειναι η μονάδα.
Οι αξιωματικοί και ειδικά ο Διοιηκητής ειναι αξιοσέβαστοι.
Μην διαβαζετε τι γράφουν. Εχουν βέβαια πολλούς "πειραγμένους " ΕΠΟΠ όπως ο Μιτσιος, Αμπελακιώτης, Μακρής, Φωσκολος κλπ αλλά οι περισσοτεροι ειναι Καλοί
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Η 395 εαρμεθ οπως την λετε (εαρμεα οταν ημουν εκει εγω) Ηταν και θα ειναι παντα καταμαυρη!15 μεσα 20 μεσα εμπλοκη ενα μηνα και βαλε μας πηγαινε τοτε εμας. Ειχαμε βεβεα μεγαλο ***** διοικητη. Τον παπαγεωργιου λυμπερη με το ονομα! Αγγαρειες φουλ σκοπιες, ασκησεις, πορειες, βολες, συνεχεια!2 μερες πριν απολυθουμε τρεχαμε καταβια. Χαλια μαυρα ολα ολα εκει. 226 σειρα 93 Ε ΕΣΣΟ.
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
Τι παίζει για τα στελέχη στη 395 ΕΑΡΜΕΘ Ρόδου;
Nassos: Γράφε σωστά την επόμενη φορά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
395 B' ΕΑΡΜΕΘ - Ρόδος
θα ρήξεις φιλε είναι στο γενάdι τέρμα θεού νότια ρόδο άλλαξαν διοικητή και τους τρέχει θα είσαι πολύ στον ορθόπολιτησ έγραψε:Τι παίζει για τα στελέχη στη 395 ΕΑΡΜΕΘ Ρόδου;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες