Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Γεια σου Κώστα μου αδερφέ ... Μην αγχώνεσαι ρε όλα θα γίνουν ... Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά ...
https://idimokratia.gr/oi-astynomikoi-diasyroyn-mitsotaki-kai-chrysocho-di-dialysate-ta-tmimata-oi-speires-kanoyn-parti-kai-emeis-fylame-eypatheis-stochoys/ . Θεωρώ δεδομένο πλέον ότι θα βγάλει προκήρυξη για τμήματα μόνο και μόνο για το κράξιμο που τρώνε!
-
- Υπολοχαγός
Τους 600 επιλαχόντες θα πάρει φίλε Mike κι όπως φαίνεται θα μπουν για λίγο πανεπιστήμια η καθόλου και θα πάνε τμήματα
Δε γίνεται να πάνε οι επιλαχοντες της οππι για άλλη υπηρεσία. Είναι λίστα μόνο για την οππι.
Άμα ήταν θα τους έπαιρνε από τώρα και τους 1000 για να γίνει αυτό που λες. Ώστε Οκτώβριο που θα ήταν όλοι έτοιμοι, να έστελνε και μερικούς στα τμήματα για να μη φωνάζουν. Γιατί να το καθυστερήσει; Θα τους έπαιρνε μονοκοπανιά όλους και θα τους διαχωριζε μετά.
Άμα ήταν θα τους έπαιρνε από τώρα και τους 1000 για να γίνει αυτό που λες. Ώστε Οκτώβριο που θα ήταν όλοι έτοιμοι, να έστελνε και μερικούς στα τμήματα για να μη φωνάζουν. Γιατί να το καθυστερήσει; Θα τους έπαιρνε μονοκοπανιά όλους και θα τους διαχωριζε μετά.
Μπορεί να μείωσαν τον αριθμό των οππι για να μην ουρλιάζουν οι άλλοι και να πέσουν οι τόνοι.Panella εχεις κάποια πληροφόρηση για αυτό που λες ;
-
- Υπολοχαγός
Οχι αλλά αποχή μου θα τους πάρουν και τους 600
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Καλημερα... Προσωπικα πιστευω οτι για να το αναφερουν συνεχεια για 1000 προσληψεις κτλ αρχικα 400 και επειτα 600 δεν θα παει συρταρι! Αργα η γρηγορα θα απορροφηθουν και οι 600 ως επιλαχοντες και το ελπιζω κιολας! Μενει να δουμε στη πραξη. Το θεμα ειναι αν απορροφηθουν σε αλλες υπηρεσιες και οχι στην ΟΠΠΙ τα κριτηρια μοριοδοτησης θα παραμεινουν ιδια?
-
- Υπολοχαγός
Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας εάν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Στην Α κατηγορία εχω 2630 μόρια στην Β γιατί ειμαι κ αι από επαλ εαν θέλω να κάνω εχω 2780 μόρια εχω μπει σε σκέψεις για τον εάν είναι καλύτερο να κάνω τα χαρτιά μου στην Β και ο λόγος που το σκέφτομαι να κάνω στην Β είναι διότι δεν θα πάρει για παράδειγμα ας πούμε 1500 άτομα οπως το 2019 για να πεις πως θα έχω πιθανότητες Στην Α κατηγορία θα είναι μεσα Εαν έπαιρνες τοσα άτομα δεν θα σκεφτόμουν καν να παω στην Β τώρα όμως έχοντας ρίξει μια ματιά στους πίνακες με τους επιτυχόντες ειδα Πως στην Α κατηγορία 1098 σειρα ειχε 2630 μόρια όσο εγω που παει να πει πως δεν θα εχω καμία ελπίδα στην Α κατηγορία αφού όλοι και όλοι κ αι αν τους παρει και τους άλλους 600 θα είμαι σύνολο 1000 άτομα και πάλι θα μοιραστούμε μισοί Α και μισοί Β. Ενώ στην Β Κατηγορία με μορια 2780 ειχε σειρα 119 που παει να πει ότι εχω περισσότερες πιθανότητες εκει για επιλαχών Τουλάχιστον μιας και θα πάρει 80 ατομα και γιατί όχι να είμαι και μέσα εάν πάρει και τους υπόλοιπους 600... Θα ηθελα να λοιπόν να μου α απαντήσει κάποιος εαν το σκέφτομαι σωστά και αν είναι καλύτερο να παω στην Β. Ευχαριστώ πολυ!
Σωστά το σκέφτεσαι, στη Β κάνε.
Υπάρχει περίπτωση επειδή ειμαι απο επαλ και θα παω στην Β με το πτυχίο και οχι με απολυτήριο και επειδη εχω και πτυχιο απο τει να μην με αφήσουν να μου πουνε μονο Α η δεν παιζει κατι τέτοιο;
Να ρωτήσω κάτι ; Υπάρχει εστω ενας που να εχει κανει τα χαρτια του; 😂 ειναι 3η μερα σημερα.
7 του μήνα ξεκινούν οι αιτήσεις απο Δευτέρα
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Λοιπόν εκτίμηση της βάσης στην β κατηγορία, πόσο λέτε;
Παιδια τις ιατρικές εξετάσεις τις κάνουμε με το που πάρουμε το δελτίο υγειονομικής εξέτασης αφού καταθέσουμε τα χαρτιά μας, ή μόλις βγουν οι πίνακες των αποτελεσμάτων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες