Gpap95 έγραψε:Θα πω κάτι και όπως έχετε δει πέφτω μέσα. Το αφήνω εδώ. Οι 400 που παίρνουν τώρα, θα δείτε ότι το έκαναν επίτηδες έτσι ώστε να τους σπασουν στη σχολή. Ό λόγος αυτός θα γίνει λόγω covid και να μη μπούνε 1000 άτομα με τη μια γιατί θα γίνει υπερμεταδωση. Δε γίνετε να λένε 200 σε 5 ΑΕΙ και μετά να πάρουν 400.400 τώρα για να μην υπάρξει μεγάλη μετάδοση και τους υπόλοιπους σιγά σιγά. Θα δείτε που πάλι μέσα θα πέσω γιατί το σχέδιο είναι για 5 ΑΕΙ. Αυτά από εμένα. Θα δείτε ότι θα βγω σωστός!
μακαρι φιλε μου. Επισης μακαρι να βγαλει και αλλες προκ ειδικων με πολλα ατομα
Gpap95 έγραψε:Θα πω κάτι και όπως έχετε δει πέφτω μέσα. Το αφήνω εδώ. Οι 400 που παίρνουν τώρα, θα δείτε ότι το έκαναν επίτηδες έτσι ώστε να τους σπασουν στη σχολή. Ό λόγος αυτός θα γίνει λόγω covid και να μη μπούνε 1000 άτομα με τη μια γιατί θα γίνει υπερμεταδωση. Δε γίνετε να λένε 200 σε 5 ΑΕΙ και μετά να πάρουν 400.400 τώρα για να μην υπάρξει μεγάλη μετάδοση και τους υπόλοιπους σιγά σιγά. Θα δείτε που πάλι μέσα θα πέσω γιατί το σχέδιο είναι για 5 ΑΕΙ. Αυτά από εμένα. Θα δείτε ότι θα βγω σωστός!
μακαρι φιλε μου. Επισης μακαρι να βγαλει και αλλες προκ ειδικων με πολλα ατομα
Η ΝΔ θα ξανα βγει αλλα 4 χρονια αρα 2023-24-25 θα βγενουν προκυ και μαλλον ειδικων. Αυτο πιστευω
ΚαλησπέραΌταν εννοείτε 9 μήνες; Οποίος μπει θα περάσει σε σχολή και μετά θα εργαστεί; Ή έχω καταλάβει λάθος; Και η βάση μόρια 3.000-4000 βάση τι εννοείτε;
Μαξ 3000 η βαση απλα θα είναι επιλαχών τα παιδιά με 2800 και 2900 που θα έμπαιναν! Αυτήν είναι η γνώμη μου για την βαση των μορίων! Καλη επιτυχία σε όλους παιδιά!
Τραγικα Λιγα ατομα 😂🍆🍆🍆🍆 πως μας την φερανε ετσι ρεεεεεεε. Βαση 3350-3450 εγω θα τα κανω προσωπικα σα το 2019 🥲🙄😂 Αντε καλη επιτυχια στα παιδια με υψηλα μορια που το θελουν.