Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Λοιπόν να μην υπάρχει αλαλούμ Απολυτήριο επί 100 (πχ:17.5=1750)
Γ2 300
Διπλώματα :100 (άσχετα τι έχεις μηχανή η αυτοκίνητο η αεροπλάνο)
Έφεδροι και πρασινομπερεδες
200
Η/Υ 200
ΙΕΚ 200 (νομίζω εάν δν κάνω λάθος)
Αεί/ΤΕΙ=1000
Τριτεκνοι και πολύτεκνοι όπως πάντα
Γ2 300
Διπλώματα :100 (άσχετα τι έχεις μηχανή η αυτοκίνητο η αεροπλάνο)
Έφεδροι και πρασινομπερεδες
200
Η/Υ 200
ΙΕΚ 200 (νομίζω εάν δν κάνω λάθος)
Αεί/ΤΕΙ=1000
Τριτεκνοι και πολύτεκνοι όπως πάντα
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 44
Απίστευτα πράγματα.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Παιδια εχουν φυγει πολλα ατομα δεν θα ειναι τοσο τρελες οι βασεις, πτυχιουχοι θα υπαρχουν μονο αλλα δεν θα εχουν ολοι ΕΔ και καποιοι δεν εχουν παει και στρατο. Επισης εφυγαν πολλα ατομα για τις τραπεζες, εγω πχ για οππι εχω 3550 αλλα θα παω τραπεζες λογικα
3350 εχεις. Παρα πολυ λιγα μην κανεις καν τα χαρτια σου. Τσαμπα η ταλαιπωρια.Nikoskriti4 έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί αυτήν την στιγμή νιώθω με αυτά που διαβάζω ότι δεν έχω ούτε πιθανότητα... Β κατηγορία 17.5 πτυχίο, λοουερ, αλεξίπτωτα, δίπλωμα αμάξι και μηχανάκι, και ecdl... Ποσά μόρια συγκεντρώνω ;
-
thomaskdal
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 33
Τι εννοεις με το "17,5 πτυχίο " ; Εννοεις οτι εχεις ; απολυτηριο με ;17,5 και πτυχιο ή μόνο το; απολυτηριο σου με 17,5 ;
. Μην ακιυς τιποτα. Οταν βγει θα τα κανεις εισαι πολυ καλα γθα β κατηγορια... Θα τα κανεις και θα περιμένεις... Εδω μεσα γεμισαμε μαντες και καφεντζουδες. Χαρτοριχτες... Η βαση στη β κατηγορια ειναι 2280 για τραπεζα... Ξερεις τι λεγανε οτι θα ειναι 3000 κλπ... Σημπερασμα κανεις δεν γινετε να ξερει απο πρινNikoskriti4 έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί αυτήν την στιγμή νιώθω με αυτά που διαβάζω ότι δεν έχω ούτε πιθανότητα... Β κατηγορία 17.5 πτυχίο, λοουερ, αλεξίπτωτα, δίπλωμα αμάξι και μηχανάκι, και ecdl... Ποσά μόρια συγκεντρώνω ;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής

Εγώ φίλε ασσο ρωτησα για να ακούσω μια ειλικρινείς απάντηση. Τώρα το να ακούω τον κάθε ένα Να λέει μην κανείς τα χαρτιά σου ούτε ετών 10
βεβαια εχεις γυρω στις 2500 μορια αλλα θα τακανεις...Ασσος έγραψε:. Μην ακιυς τιποτα. Οταν βγει θα τα κανεις εισαι πολυ καλα γθα β κατηγορια... Θα τα κανεις και θα περιμένεις... Εδω μεσα γεμισαμε μαντες και καφεντζουδες. Χαρτοριχτες... Η βαση στη β κατηγορια ειναι 2280 για τραπεζα... Ξερεις τι λεγανε οτι θα ειναι 3000 κλπ... Σημπερασμα κανεις δεν γινετε να ξερει απο πρινNikoskriti4 έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί αυτήν την στιγμή νιώθω με αυτά που διαβάζω ότι δεν έχω ούτε πιθανότητα... Β κατηγορία 17.5 πτυχίο, λοουερ, αλεξίπτωτα, δίπλωμα αμάξι και μηχανάκι, και ecdl... Ποσά μόρια συγκεντρώνω ;
. Για την ακριβεια 2350Ασσος έγραψε:βεβαια εχεις γυρω στις 2500 μορια αλλα θα τακανεις...Ασσος έγραψε:. Μην ακιυς τιποτα. Οταν βγει θα τα κανεις εισαι πολυ καλα γθα β κατηγορια... Θα τα κανεις και θα περιμένεις... Εδω μεσα γεμισαμε μαντες και καφεντζουδες. Χαρτοριχτες... Η βαση στη β κατηγορια ειναι 2280 για τραπεζα... Ξερεις τι λεγανε οτι θα ειναι 3000 κλπ... Σημπερασμα κανεις δεν γινετε να ξερει απο πρινNikoskriti4 έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί αυτήν την στιγμή νιώθω με αυτά που διαβάζω ότι δεν έχω ούτε πιθανότητα... Β κατηγορία 17.5 πτυχίο, λοουερ, αλεξίπτωτα, δίπλωμα αμάξι και μηχανάκι, και ecdl... Ποσά μόρια συγκεντρώνω ;
2350 έχει το παιδί και κόψε τις ειρωνείες.17.5 πτυχίο Β κατηγορία λέει. Πτυχίο επαλ. Ούτε τις διαφορές και τα μόρια δε ξέρετε μερικοί.Fousekis έγραψε:3350 εχεις. Παρα πολυ λιγα μην κανεις καν τα χαρτια σου. Τσαμπα η ταλαιπωρια.Nikoskriti4 έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά γιατί αυτήν την στιγμή νιώθω με αυτά που διαβάζω ότι δεν έχω ούτε πιθανότητα... Β κατηγορία 17.5 πτυχίο, λοουερ, αλεξίπτωτα, δίπλωμα αμάξι και μηχανάκι, και ecdl... Ποσά μόρια συγκεντρώνω ;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής

Μια διευκρινήσει γιατί έχω μπερδευτεί ! Στην β κατηγορία μπορείς να καταθέσεις απολυτήριο επαλ αντί για πτυχίο ειδικότητας;
Τα χαρτιά σου να τα κάνεις και μην ακους κανέναν
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 8
17.5 πτυχιο ειδικοτητας μονο
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 8
Θα ηθελα να απαντησετε μονο και μονο για να δω αν εγω ειμαι ονειροπολος, ... Τα 2350 σας φαινονται λιγα μορια; Ασχετως οτι με την παλια θα ειχα 2750.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες