EidFrour έγραψε:Όχι δεν είναι το ίδιο.Oι ΛΟΚ (lock) είναι οι στρατιώτες οι οποίοι ειδικεύονται σε παραβιάσεις πορτών, κατεδαφίσεις στρατηγικών στόχων και ξεκλειδώματα ύποπτων αποθηκών και στάβλων.
Οι καταδρομείς είναι αυτοί που παίρνουν μέρος σε αγώνες (Ολυμπιακούς, βαλκανικούς, πανελλήνιους κτλ) και έχουν ως στόχο τη νίκη. Όποιος κάνει το μικρότερο χρόνο είναι ο νικητής και παίρνει το καταδρομόσημο και το πράσινο στεφάνι ελιάς.
"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Παιδια εγω σκεφτομαι να δηλωσω στα ΛΟΚ και θελω να με ενημερωσετε αν γινεται για το πως ειναι η κατασταση εκει... Την εκπαιδεθση και τν βααθμο δυσκολιας... Σας ευχαριστω!
Ηρθε το χαρτι 19 αυγουστου μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις. Το επελεξα γιατι θελω να εκπεδευτω να μαθω να κουραστω και να βρω τα ορια μου και να μη καθομαι οπως στο στρατο ξηρας.
Το χαρτι εγγραφε Υ. Ε. Α.. Δηλαδη εφεδρος; Υπηρετουν παραπανω; Πως μπορω να μη παω εφεδρος αλλα να παραμεινω ειδικες δυναμεις;
Γεια ς φιλε μ Και απο εμενα... Σε μιλαω εκ πειρας, οχι οτι πηγα εφεδρος, αλλα ειμαι πλεον πρασινοσκουφης... Λοιπον... Θα σας ρωτησουν μια μερα ποιοι θελουν να πανε ΥΕΑ και ποιοι οχι... Μονο να εχεις τα αυτια ς εκει γτ αυτοι εινια λιγακι κομπλεξικοι και τα λενε καπως παραξενα! Καλη θητεια.
ΟΛΟΙ ειστε εφεδροι, ΟΛΟΙ υπηρετησατε ως εφεδροι η θα υπηρετησετε και φυσικα και ο φιλος jorz επισης ΕΙΝΑΙ εφεδρος
Και αυτο γιατι εφεδροι ειναι ΟΛΟΙ οι μη μονιμοι!
Το ΥΕΑ σημαινει Υποψηφιος Εφεδρος Αξιωματικος αλλα φυσικα Εφεδρος επισης ειναι και ο Εφεδρος Υπαξιωματικος και ο Εφεδρος Καταδρομεας, φανταρος, ναυτης, σμηνιτης...
Οσο για την δικη σου ερωτηση φιλε mihemm, μπορεις ΚΑΙ να πας Ειδικες Δυναμεις ΚΑΙ φυσικα ταυτοχρονα θα ειναι Εφεδρος (ειτε αυτο θα ειναι εφεδρος αξιωματικος Ειτε εφεδρος καταδρομεας (φανταρος)
Ελπιζω να εγινα σαφης και να βοηθησα
"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Ηρθε το χαρτι 19 αυγουστου μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις. Το επελεξα γιατι θελω να εκπεδευτω να μαθω να κουραστω και να βρω τα ορια μου και να μη καθομαι οπως στο στρατο ξηρας.
Το χαρτι εγγραφε Υ. Ε. Α. Δηλαδη εφεδρος; Υπηρετουν παραπανω; Πως μπορω να μη παω εφεδρος αλλα να παραμεινω ειδικες δυναμεις;
μην ορκιζεσαι για ολα αυτα ειδικα για την εκπεδευση.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Αλανια μην το σκεφτεστε καθολου ολοι πευκο... τωρα που ειναι και 9 μηνεσ... ; εφ. ανθλγος (εδ) ... δραμα νοεμβριος 2008 ... ! μη μασατε μια, αφηστε τα τζιτζικια να κανουν σκοπθες στον εβρο, μια φορα θα πατε αξιζει ο πονος ειναι προσωρινος, η τιμη παντοτινη !