Ναι!Limenikos έγραψε:28 δεν είναι το όριο ;
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Σαγιοναρετ μιτσουκο μην πονας μην βγαζεις χολη . Δεν υπαρχει λογος καταλαβαμε οτι δεν εχεις πτυχιο αρα μην ασχολεισαι και τελος. Αντε με το καλο παιδια απο δευτερα να εχουμε νεα.
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 45
Fouseki άμα μιλάς έτσι και μέσα στο ΑΕΙ έχεις να φας εσύ μιτσουκο με σφαλιάρες που δε θα χορταίνεις. Μορφωμενε επιστήμονα του γλυκού νερού.
Who Dares Wins
Με το καλό να έχουμε νέα και ανεξάρτητα από πτυχιούχους και μη να κάνετε όλοι τα χαρτιά σας... Μην αποθαρρύνεστε από κανέναν κομπλεξικο!
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Αρχικά ηρεμία, γιατί να χρειαστεί νέο προεδρικό διάταγμα ; Βγήκε ο υφυπουργός ΠΡΟΠΟ κ είπε τη Δευτέρα, βγήκε η εκπρόσωπος και είπε σ λίγες μέρες προφανώς και εννουν αυτή τη Δευτέρα και όχι σε κάνα 3 Μήνου, που εισια gpap που έλεγες ότι πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα της τράπεζας, γκουρού του φόρουμ ! Ψηφίστηκε νομοσχέδιο βγήκε ΦΕΚ με τις αρμοδιότητες της οππι υπογράφθηκε από πρόεδρο της Δημοκρατίας και όλα έτοιμα ! Καλό σκ από εμένα,gpap στείλε προσωπικό γκουρουυυυυυυυυυ
Χαιρετώ τα παιδιά που για ακόμα μια φορά έπεσα μέσα σε ότι έλεγα από τον Ιανουάριο έως και τώρα. Όπως είπα ότι πρώτα θα βγουν πίνακες για τράπεζα της Ελλάδος και μετά η προκήρυξη μας. Ο χρόνος τελικά με δικαίωσε μετά από τόσο βρισιμο και αρνητικότητα δέχτηκα ειδικά όταν έλεγα για πτυχία από τον Ιανουάριο. Τα φιλιά μου σε όσους υποτίμησαν εμένα και τα λεγόμενα μου!
Ηλικία μάθαμε;
Μια ερώτηση (κατά κάποιο τρόπο σχετική) για όσους μπορούν και θέλουν να μου πουν σοβαρά τη γνώμη τους με επιχειρήματα... Είμαι από τα Χανιά, μεταξύ ΟΠΠΙ και φύλαξης στην Τράπεζα της Ελλάδος τι θα επιλέγατε και γιατί... Μισθολογικά, συνθήκες εργασίας κτλπ... Το ότι είμαι από τα Χανιά το αναφέρω για το ενδεχόμενο μελλοντικής μετάθεσης από την Αθήνα στην πόλη μου (ξέρω 10-15 χρόνια σίγουρα) ...
Οποίος θέλει να μου στείλει και προσωπικό παρακαλώ...
Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων για όποιον μου πει τη γνώμη του!
spyros94 έγραψε:Μια ερώτηση (κατά κάποιο τρόπο σχετική) για όσους μπορούν και θέλουν να μου πουν σοβαρά τη γνώμη τους με επιχειρήματα... Είμαι από τα Χανιά, μεταξύ ΟΠΠΙ και φύλαξης στην Τράπεζα της Ελλάδος τι θα επιλέγατε και γιατί... Μισθολογικά, συνθήκες εργασίας κτλπ... Το ότι είμαι από τα Χανιά το αναφέρω για το ενδεχόμενο μελλοντικής μετάθεσης από την Αθήνα στην πόλη μου (ξέρω 10-15 χρόνια σίγουρα) ...
Αν παρεις μεταθεση σε 10-15 χρονια ως Ε. Φ.
Σφυραμε.20-25 θα κανεις
Άρα επομένως προτείνεις τη φύλαξη για την Τράπεζα της Ελλάδος;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
spyros94 έγραψε:Άρα επομένως προτείνεις τη φύλαξη για την Τράπεζα της Ελλάδος;
Να πας εκει που σου αρεσει πιο πολυ. Αν πας μονο για τα λεφτα και μια θεση στο δημοσιο καλητερα μην κανεις καν τα χαρτια σου γιατι δεν θα αντεξης στην αστυνομια. Για να περνας καλα σε μια δουλεια πρεπει να σου αρεσει
Για να τα κάνω προφανώς και μου αρέσουν και τα 2... Συζήτηση κάνουμε απλά... Ευχαριστώ
spyros94 έγραψε:Για να τα κάνω προφανώς και μου αρέσουν και τα 2... Συζήτηση κάνουμε απλά... Ευχαριστώ
Σπυρο περασες στην τΤΕ;
Στα είπα και σε προσωπικό μήνυμα πιο παλι. Κοιτάζω τωρα τους πίνακες και μετανιώνω που δε τα έκανα στη Β ομάδα γιατί θα ήμουν επιλαχών 8 και θα είχα μερικές πιθανότητες για Αθήνα. Πας να συγκρίνεις τη Μπαρτσελόνα με ομάδα Γ τοπικό. Η ευκαιρία που σου δόθηκε έχει μόνο καλά προτερήματα. Πληρώνεσαι από τη τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχεις επικινδυνότητα όσο έχει η αστυνομία έξω στο δρόμο με τον κάθε προβληματικό και πόσο μάλλον στα ΑΕΙ που θα γίνεται της πουτα... Θα είσαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Βρέξει χιονίσει θα είσαι κάτω από στέγη και όχι έξω στο δρόμο με βροχή και κρύο. Καλοκαίρι κλιματισμό, χειμώνα ζέστη και αρντάν! Και σου είπα ότι αυτή τη δουλειά θα τη κάνεις και στα 25 αλλά και στα 55. Ο εφ και στα 25 θα τρώει βροχή και στα 55. Τώρα είμαστε νέοι και λέμε Κλάιν Μάιν. Αλλά αν περάσουμε εφ και πάμε 40-50 και θα είμαστε ακόμα στις φασαρίες στο πονοκέφαλο κτλπ, δε θα τη παλεύουμε! Εγώ στη θέση σου με λίγα λόγια θα πήγαινα ! Τώρα αν εσύ είσαι καυλωμενος με την αστυνομία και λες αυτό και τίποτα άλλο, τότε μη πας. Θα πετάξεις όμως μια ευκαιρία που στα 50 σου θα λες τι μαλακι... Α έκανα και δε πήγα τότε και τωσα κάθομαι εδώ σαν εφ και τρώω βρισιμο και μαλωματα. Ελπίζω να σου έδωσα μερικά μακροπρόθεσμα παραδείγματα. Μη κοιτάς μόνο το τώρα. Στη τελική, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου αλλά να ξέρεις και τις συνέπειες!spyros94 έγραψε:Άρα επομένως προτείνεις τη φύλαξη για την Τράπεζα της Ελλάδος;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
spyros94 έγραψε:Για να τα κάνω προφανώς και μου αρέσουν και τα 2... Συζήτηση κάνουμε απλά... Ευχαριστώ
Να βοηθησω θελω και εγω. Κανεις μας δεν μπορει να πει στον αλλο τι να επιλεξη. Αλλα ναι συζητηση να γινετε

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες